ajutati ma
Raspunsuri - Pagina 6
lolo-lolo spune:
gresit eu ca femeie ma culc paralel cu 2 barbati la momentul acela nu pot sa imi dau seama care poate fi tatal biologic avind cu ei doar o scurta aventura de 2 saptamini dupa de am ramas insarcinata unul dispare si nu mai vrea sa auda deloc de mine iar celalalt doreste sa fie trecut ca tata de buna voie si nesilit de nimeni duap nastere sint deacord sa locuiasca la tata dupacare ma rasgindesc la un timp tatal doreste sa ceara in instanta stabilirea minorului nimeni pe lumea asta nu poate sa spuna contrariul ca nu m am culcat cu tatal de de certificat ori cit ar nega el la actul sexual am loat doar noi doi parte nu 20 de oameni acum daca el vrea stabilirea minorului la el eu spun ca dupa un anumit timp miama dat seama ca copilul nu seamana deloc cu el si poate nu este el tatal biologic poate cineva sa nege lucrul asta pentru ca vreau claritate doresc testul daca tot am inceput cu presupusul si ma condamnati de un lucru care nu este adevarat nu a vindut nimeni pe nimeni asta este adevarul singura mea frica este ca ei au bani si isi pot permite advocati buni pe cind eu nu am aceeasta posibilitate la noi bani vorbesc stiu dealtfel ca daca cistiga in instanta incredintarea copilul va avea tot ce nu pot eu sa ii ofer stiu acest
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Deci copilasul a stat de la nastere si pana la varsta de 6 luni in Spania, la o familie, dupa care mama naturala ii contacteaza si le spune ca vrea sa vada copilul "pentru 2 zile", cele 2 zile transformandu-se intr-un 1 an si jumatate, perioada in care familia din Spania nu face NIMIC, dar se trezeste brusc dupa fix 18 luni ca vor copilul inapoi? Nici cu familia aia ceva nu e clar. Din putin se face mult - ajutor umanitar! Lucrusoare de vanzare... In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere. |
ei nu cred ca au stat 18 luni cu mainile incrucisate, eu cred ca deabea dupa 18luni au o decizie si de fapt cer executarea ei...cea care nu a facut nimic este mama, sau o fi facut ceva ...eventual a cerut pensie alimentara
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui ela_04 Hai sa vezi ce as face eu in locul barbatului X ca la rele sunt mai buna M-as duce in instanta cu un proces de incredintare a copilului ...as astepta sa vad cu ce vine mama (avocati, cerinte etc). Dupa care ma duc in instanta si bag un alt proces pt inselaciune.... daca nu imi convine mie ce ton are mama. Atunci toti 3 copiii mamei Y merg in grija statului iar pe ea de data asta nu o mai scapa nimeni de executare la inselaciune... Ce as face eu in cazul ei... m-as duce pe site-uri juridice nu pt copii. As cauta un avocat bun si m-as tine de el... as plange, m-as milogii, implora orice... si tot, sincer, bine nu ar fi. Am impresia ca nici asta prea multe nu poate face... dar macar e o speranta. & +35 |
si ea poate pretinde ca a fost inselata, ca la momentul respectiv era vulnerabila, ca nimeni nu voia sa o sprijine sa isi pastreze copilul pe durata unei eventuale detentii bla bla si cantari de viori cu lacrimi si tot tacamul, interesant e ce vor spune intermediarii - martorii ca ea spune ca au existat intermediari...cine sunt astia?...daca sunt reprezentanti ai unor servicii de asistenta sociala oricare ar fi ele?!...
marumiha spune:
Deci copilasul a stat de la nastere si pana la varsta de 6 luni in Spania, la o familie, dupa care mama naturala ii contacteaza si le spune ca vrea sa vada copilul "pentru 2 zile", cele 2 zile transformandu-se intr-un 1 an si jumatate, perioada in care familia din Spania nu face NIMIC, dar se trezeste brusc dupa fix 18 luni ca vor copilul inapoi? Nici cu familia aia ceva nu e clar. |
Ei prctic nu pot face absolut nimic pt.ca legea adoptiei nu permite cetatenilor straini sa adopte copii din Ro ,si facind o ilegalitate ce ar putea sa faca?
buna sint lolo am 25 si am 3 copii acum 2 ani l am nascut pe alex are 2anisori la acel moment am fost singura si fara sprijin datorita fostului meu sot am avut dosar penal de inselaciune si am primit cu suspendare avind si 3 copii atunci fiind singura am fost deacord sa trec pe numele copilului meu pe un barbat care nu este tatal lui biologic amfostla notar si am semnat ca sint deacord sa creasca la el ,el fiind casatorit si traieste cu sotia in spania nu au copii a tinut copilul la el 6 luni si dupa l a adus iar in tara pt ca am doris sa stea si la mine acum dupa 2 ani el a inaintat aici in tara proces de incredintare copilul este tot la mine eu nu am posibilitate sa platesc advocat si nici sa platesc testul adn ce pot face sa nu pierd copilul el are bani eu nuva rog ajutati ma cu un sfat |
Deci acest om e tata numai in acte si sinteti responsabili amindoi ,in plus tu ai mai si mintit.
Vrei sa-mi zici si mie cum a trecut granita cu un copil mic?
Poze
ab5174 spune:
citat din mesajul lui lolo-lolo gresit eu ca femeie ma culc paralel cu 2 barbati la momentul acela nu pot sa imi dau seama care poate fi tatal biologic avind cu ei doar o scurta aventura de 2 saptamini dupa de am ramas insarcinata unul dispare si nu mai vrea sa auda deloc de mine iar celalalt doreste sa fie trecut ca tata de buna voie si nesilit de nimeni duap nastere sint deacord sa locuiasca la tata dupacare ma rasgindesc la un timp tatal doreste sa ceara in instanta stabilirea minorului nimeni pe lumea asta nu poate sa spuna contrariul ca nu m am culcat cu tatal de de certificat ori cit ar nega el la actul sexual am loat doar noi doi parte nu 20 de oameni acum daca el vrea stabilirea minorului la el eu spun ca dupa un anumit timp miama dat seama ca copilul nu seamana deloc cu el si poate nu este el tatal biologic poate cineva sa nege lucrul asta pentru ca vreau claritate doresc testul daca tot am inceput cu presupusul si ma condamnati de un lucru care nu este adevarat nu a vindut nimeni pe nimeni asta este adevarul singura mea frica este ca ei au bani si isi pot permite advocati buni pe cind eu nu am aceeasta posibilitate la noi bani vorbesc stiu dealtfel ca daca cistiga in instanta incredintarea copilul va avea tot ce nu pot eu sa ii ofer stiu acest |
Mie dupa mesajul asta mi se pare ca te-ai documentat foarte bine si ai stiut CLAR ce faci. Poate te mai alegi cu un dosar.
Plus ca ai mui luat si alti bani pentru ceilalti "copii" .....eu zic ca mai bine iti luai un servici.
lolo-lolo spune:
scuza ma dar cred ca nu ai citit ce am scris a iesit cu semnatura data de mine nu la furat nimeni a plecat cu acordul meu vad ca povestea mea a loat o intorsatura ca in serialele spaniole aveti multa imaginatie sint socata am crezu tca puteti sa imi dati un sfat dar vad ca numai ma condamnati groaznic
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ab5174
Cam multe contraziceri aici: -dosar penal -famile frumooasa, sotul o iubeste dar copiii ii creste singura - sercici NU - Casa NU Mie tare imi suna a "vindut" de copil |
ab... nu fa analiza pe text, sau daca o faci pune tu virgulele si punctele si o sa intelegi ce a vrut sa spuna, nu o spun cu rautate, dar e clar ca are dificultati de exprimare in scris
nadaflorilor spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui marumiha
Ei prctic nu pot face absolut nimic pt.ca legea adoptiei nu permite cetatenilor straini sa adopte copii din Ro ,si facind o ilegalitate ce ar putea sa faca?
Deci acest om e tata numai in acte si sinteti responsabili amindoi ,in plus tu ai mai si mintit. Vrei sa-mi zici si mie cum a trecut granita cu un copil mic? Poze |
cum se iese cu copii din tara, cu procura notariala de la celalalt parinte
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ab5174
Cam multe contraziceri aici: -dosar penal -famile frumooasa, sotul o iubeste dar copiii ii creste singura - sercici NU - Casa NU Mie tare imi suna a "vindut" de copil |
Nu se contrazice, te-a derutat absenta punctelor, virgulelor samd .
Rufus, 2 oameni care nu pot avea copii vor sa adopte. In loc sa astepte minimum 2 ani, pot sa adopte mai repede, un bebelus pe care sa il creasca ei de mic.Gestul a fost acelasi:adoptia.
Lolo, nu prea inteleg nimic din mesajele tale: te-ai culcat sau nu cu omul asta din Spania?
Si crezi ca e cineva tampit sa-i spui tu unui judecator ca ti se pare ca nu seamana copilul cu tatal, copilul avand 2 ani? :)))))
Pe bune.
Repet intrebarea: unde sunt ceilalti 2 copii?
Iti permiti sa cresti 3 copii?
Daca pe cel mic l-ai abandonat din cauza procesului/dosarului, ce s-a intamplat cu ceilalti 2 in perioada asta?
Iti permiti sa cresti 3 copii dintre care unul mic?
Stiu ca nu conteaza, da' eu i-as da copilul tatalui, e abject sa dai un copil in adoptie si sa te trezesti mare mama eroina ca il vrei inapoi. E egoism pur si lipsa de consideratie si empatie si ce mai vrei tu.
O mama cu un nou nascut nu intra la inchisoare, sta cu copilul pana ce acesta creste, parca asa era.
lolo-lolo spune:
toti 3 sint la mine dupa cite citest ma descurajati din ce in ce, mai mult.poate sa cu punct si virgula , ma intelegeti mai bine