ajutati ma

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lolo-lolo spune:

nu mi am vindut copilul nu este adevarat el ar renunta poate la copil dar sotia lui nu vrea mia transmis ca nu renunta la copil nici moarta pina acum m au intrebat sa clarific situatia dar eu neavind bani si avind problema cu dosarul nu am avut bani sa inaintez alt proces in instanta bani mi au dat 100-200 de euro cadouri pentru cei lalti 2 copii nu au nimic la mina inpotriva mea doar ce am semnat la notar precum sint deacord ca micutul sa traiasca ii spania alaturi de el si sa semneze in locul meu daca este nevoie la doctor si sa il inscrie la autoritatile de acolo pe termen nelimitat si ce poatear mai fi ca stiu despre dosarul meu altceva nu este nimic cind eu nu am stiut ca mau actionat in instanta pentru stabilire minor dar dupa prima infatisare miau trimis mail si mi au spus de proces

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Ba eu pot sa inteleg cuplul:ei nu pot avea un copil, pt adoptie astepti si ani de zile, ceea ce mi se pare o aberatie de nemarginit, au gasit o femeie care a fost dispusa sa isi dea copilul, si au profitat de ocazie.

Ei, daca au profitat de ocazie, mi se pare firesc sa ramana cu ochii in soare.
Copiii nu sunt, slava Domnului, niste marfuri de care poti profita la ocazii. Daca blamam o mama ca a fost in stare sa-si vanda copilul, trebuie sa-l mangaiem pe crestet pe cumparator? No way!
Din contra: daca se dovedeste, ambele parti trebuie pedepsite. Pentru oribila fapta de trafic de copii.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lolo-lolo spune:

nu inteleg dece spuneti toate ca m iam vindut copilul nu este adevarat atunci la ace moment am crezut ca este ceea mai buna solutie pentru copilul meu sa arunci cu pieter in cineva este destul de usor voi ce ati fi facut ii locul meu imi esra frica ca pot ajunge in puscarie dupa dosarul penal nimeni nu stie ce a fost in sufletul meu si cum mam simtit este usor sa vorbesti cind ai o familie frumoasa si un sot care te iubeste si te sustie in toate dar cind esti singura cu 3 copii si fara o slujba fara un adapost stabil nu este sa de usor va rog nu mai aruncati cu pietre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Ce lucruri strane ,ma gindesc si ma intreb cum a calatorit acest cetatean cu un copil care este cetatean roman?Cum la scos din tara ?
Iar tu ca mama cum ai putut asa de linistita sa semnezi un act in care lasai copilul pe miinile unor oameni pe care ii cunosteai atit de putin ?Mie personal imi este greu sa cred ca nu a fost o intelegere intre voi si ca pe parcurs ceva nu a functionat sau tu ai cerut mai mult decit a fost intelegerea sau el a refuzat sa dea ce a promis.
Mai vreau sa adaug ca in Ro.se cunosc f.bine acest tip de aranjamente din cite am inteles noua lege a adoptiei ii pedepseste destul de bine pe cei care recurg la acest tip de adoptie,..."aranjata".

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

dupa cum inteleg tot la mine in cap se sparg toate si cel care a fost trecut in certificat nu pateste nimic si el a semnat ca este tatal copilului adevarul este ca il vrea inapoi si il iubeste foarte mult pe cel mic

el poate pretinde ca a fost de buna credinta, tu esti singura care recunoaste falsul...Dumnezeu va mai descalceste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu ma gandeam ca or fi fost macar cunoscuti, daca nu chiar amici, prieteni... Adica sa existe acea bruma de legatura emotionala, sentimentala, care sa ii dea familiei imboldul de a aduce copilul inapoi, "2 zile", la mama naturala... E clar ca au pastrat legatura, altfel, cum i-ar fi putut lolo contacta, sa ii roage sa-i aduca inapoi copilul?

Si de ce barbatul si sotia lui au fost de acord? Altii i-ar fi raspuns sec sa-si vada de treaba, ce-i mai trebuie acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:

nu inteleg dece spuneti toate ca m iam vindut copilul nu este adevarat atunci la ace moment am crezut ca este ceea mai buna solutie pentru copilul meu sa arunci cu pieter in cineva este destul de usor voi ce ati fi facut ii locul meu imi esra frica ca pot ajunge in puscarie dupa dosarul penal nimeni nu stie ce a fost in sufletul meu si cum mam simtit este usor sa vorbesti cind ai o familie frumoasa si un sot care te iubeste si te sustie in toate dar cind esti singura cu 3 copii si fara o slujba fara un adapost stabil nu este sa de usor va rog nu mai aruncati cu pietre

Cam multe contraziceri aici:
-dosar penal
-famile frumooasa, sotul o iubeste dar copiii ii creste singura
- sercici NU
- Casa NU

Mie tare imi suna a "vindut" de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Draga mea daca pt.tine aceste lucruri ilegale sint noutati pt.cei care am parcurs procesul adoptiei legale sint lucruri cunoscute.
Cind am inceput sa caut informatii despre adoptie mi sa propus si mie un astfel de tip de adoptie si sincera sa fiu am ramas socata ,numai gindul ca sotul meu ar merge cu o femeie sa-i recunoasca copilul ma cutremurat.
In cele mai multe cazuri tatal este numai pe hirtie.
Asa ca nu mai incerca sa inventezi mi de scuze.
Sper ca nu esti minora si ca ai facut acesti copii neobligata de nimeni.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marumiha

Ce lucruri strane ,ma gindesc si ma intreb cum a calatorit acest cetatean cu un copil care este cetatean roman?Cum la scos din tara ?

Este tatal declarat al copilui, iar mama banuiesc ca ia facut procura la notar sa-l poate scoate din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:

multumesc ca am gasit pe cineva care sa ma inteleaga sa inteleg sa sint sanse sa il pastrez ,sotia lui nu poate face copii si dupa ce l am nascut l am si dat am crezut atunci ca imi va fi mai usor dar m am inselat acum dupa 2 ani tot necazul se repeta pe el l am cunoscut printr o cunostinta nu sint romani nici el nici sotia lui gruaznic am ajuns 3 persoane sa ne luptam pentru un copil la testul adn trebuie sa ma prezint eu copilul si tatal de pe certificat si daca refuza sa vina in tara

si chiar vrei sa credem ca ai facut gestul neinteresat si ca acu reactia lor nu are la baza niciun fel de presiune din partea ta....legal acel barbat este tatal copilului are tot dreptul sa il ceara, asa cum si tu esti indreptatita sa ceri pensie alimentara sau ce oi fi cerut

Mergi la inceput