ajutati ma

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Sincer, eu nu vad rostul presupunerilor ca ceilalti copii sunt la centre, ca ea sta sa 'cerseasca' bani de la spanioli, ca etc... etc... Chiar nu vad rostul jignirilor. Si motivul ptr. care ea are o suspendare, iar nu conteaza, a zis deja in mare ce si cum, detaliile nu mai conteaza. Chiar nu e nevoie sa-sipuna toate detaliile vietii pe tapet.

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

Uneori detaliul face diferenta. Tu crezi ca daca s-a ajuns la proces si tatal (din acte) cere custodia copilului, el nu tot pe detalii marseaza?
In aceasta situatie conteaza de ce are ea cazier, conteaza daca respectivii copii sunt luati in evidenta de cei de la protectia copilului, conteaza daca are din ce sa intretina copiii...conteaza multe!
Sincer, eu nu vad cum cineva in situatia ei poate intretine sigura acesti copii.Nu ma indoiesc ca-i iubeste pe toti si ca-i vrea langa ea. Dar cum am mai spus, daca are posibilitatea ca macar viitorul unuia din cei 3 sa-l salveze, apoi s-o faca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mianda, citeste ce a scris Andries. Si apoi sune-mi daca chiar era cazul de asemenea mesaj... sincer! Mi se pare ok sa se ceara detalii, etc. dar cand sunt cerute in mesaje rautacioase si/sau sarcastice si/sau jignitoare nu le condsider ok.

Mergi la inceput

Atata timp cat eu am fost cea care a cerut detalii cu privire la cazierul ei (vezi mesajul din urma pe care tu l-ai dezaprobat ), apoi am tot dreptul la replica. Sincer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Sa inteleg ca femeile care cer pensie alimentara sunt lipsite de scrupule?

De la barbati care STIU sigur ca nu sunt tatii copiilor? DAAAA!!!

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianda

Atata timp cat eu am fost cea care a cerut detalii cu privire la cazierul ei (vezi mesajul din urma pe care tu l-ai dezaprobat ), apoi am tot dreptul la replica. Sincer!

Mianda, singurul drept pe care-l avem e sa punem o intrebare. Daca avem sau nu dreputl la un raspuns, decide cel/cea caruia i se adresesaza intrebarea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:
citat din mesajul lui mianda

Mianda, singurul drept pe care-l avem e sa punem o intrebare. Daca avem sau nu dreputl la un raspuns, decide cel/cea caruia i se adresesaza intrebarea.

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

Tu citesti printre randuri, sau cum?
Am spus ca aveam dreptul la replica, nu la un raspuns.
Am pretentia ca m-am exprimat romaneste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

buna sint lolo am 25 si am 3 copii acum 2 ani l am nascut pe alex are 2anisori la acel moment am fost singura si fara sprijin datorita fostului meu sot am avut dosar penal de inselaciune si am primit cu suspendare avind si 3 copii atunci fiind singura am fost deacord sa trec pe numele copilului meu pe un barbat care nu este tatal lui biologic amfostla notar si am semnat ca sint deacord sa creasca la el ,el fiind casatorit si traieste cu sotia in spania nu au copii a tinut copilul la el 6 luni si dupa l a adus iar in tara pt ca am doris sa stea si la mine acum dupa 2 ani el a inaintat aici in tara proces de incredintare copilul este tot la mine eu nu am posibilitate sa platesc advocat si nici sa platesc testul adn ce pot face sa nu pierd copilul el are bani eu nuva rog ajutati ma cu un sfat

Asta este primul mesaj.
Deci ce pretentii poate sa aiba lolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Sa inteleg ca femeile care cer pensie alimentara sunt lipsite de scrupule?

De la barbati care STIU sigur ca nu sunt tatii copiilor? DAAAA!!!

Deci ea nu poate cere pensie de la barbatul care nu-i este tata copilului; dar acela care nu este tata, poate cere copilul...da?
Unde-i logica?
Eu cred ca intre cei doi nu exista si nu-si au locul scrupule.
Vrea sa fie tata, desi stie ca nu e? Se lupta pentru custodie? Ei bine, daca o pierde, sa plateasca pensie. Ca orice tata.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

lolo deci el era casatorit cand voi doi ati fost impreuna...da?si totusi sotia lui l-a iertat si vor sa creasca copilul tau impreuna ..
ai fost de acord ca fii un fel de mama surogat ?
ati discutat despre asta inainte?ca ar vrea un copil?
ai spus ca nu este al lui si totusi din mesajele tale parca de asta ti-ar fi frica:ca e tatal lui Alex
si apoi,daca el a deschis procesul inseamna ca stie el ce stie nu?
ca doar nu deschidea un proces in care sa ceara custodia copilului nestiind sigur daca este al lui ,doar semnand un contract

deci tu ce crezi?este al lui sau nu?

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Pai el vrea copilul ca este parte a unei intzelegeri facute cu ea!(off...ce urit suna)

Intzelegere nerespectata pina la urma tot de ea.Sa nu uitam ca ea a semnat in fatza notarului ca este de acord sa traiasca copilul la el,tatal ales fictiv tot de ea!

Deci pina la urma ea s-a sucit(ca i-au revenit draga doamne sentimentele d emama)si vrea nu numai copilul,dar chiar si pensie alimentara daca se gindeste mai bine.

Pentru minte mea de muritor de rind...e pre mult!

Dana

Mergi la inceput