ajutati ma

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lolo-lolo spune:

dupa cite inteleg si citesc ar fi mai bine sa renunt la alex pentru viitorul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Nina, diferenta dintre cuplul de lesbiene (asa se zice?) si povestea de aici e ca aici tatal nu e tata biologic, dincolo era. Si legea dicteaza ca tatal biologic are responsabilitati financiare fata de copiii proprii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

dupa cite inteleg si citesc ar fi mai bine sa renunt la alex pentru viitorul lui

lasa ce scriu unii si altii pe forum...tu ce vrei?!

Mergi la inceput

ai dreptate asta si vreau dar mie frica de urmari daca se dovedeste prin test ca nu este el tatal mie frica sa nu imi pierd toti 3 copii practic sint intre ciocan si nicovala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Nina, diferenta dintre cuplul de lesbiene (asa se zice?) si povestea de aici e ca aici tatal nu e tata biologic, dincolo era. Si legea dicteaza ca tatal biologic are responsabilitati financiare fata de copiii proprii.

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

pai da, dar aici inteleg ca tatal din acte nu are nici un interes sa piarda calitatea de tata, deci daca se vrea tata in acte trebuie sa se vrea tata si in fata legii, si daca legea decide ca el trebuie sa plateasca pensie alimentara nu vad unde e imoralitatea..fiecare obtine ce vrea, sau a obtinut ce a vrut...

Mergi la inceput

Sincer, eu nu vad rostul presupunerilor ca ceilalti copii sunt la centre, ca ea sta sa 'cerseasca' bani de la spanioli, ca etc... etc... Chiar nu vad rostul jignirilor. Si motivul ptr. care ea are o suspendare, iar nu conteaza, a zis deja in mare ce si cum, detaliile nu mai conteaza. Chiar nu e nevoie sa-sipuna toate detaliile vietii pe tapet.

Mergi la inceput

Citat:

ai dreptate asta si vreau dar mie frica de urmari daca se dovedeste prin test ca nu este el tatal mie frica sa nu imi pierd toti 3 copii practic sint intre ciocan si nicovala

Lolo, nu inteleg. Ce vrei? Sa il creasca ei pe Alex? Sau tu? (te rog, raspunde doar cu 'sa-l creasca ei' sau 'sa-l cresc eu', ca sa nu existe confuzii.)

Mergi la inceput

da asa este nu cred ca vrea sa imi faca nici un rau dar il vrea pe alex inapoi ca altfel nu cred ca inainta proces

Mergi la inceput

Citat:

daca se ajunge la test pierde si el ca legea nu o sa-i dea lui un copil pe care l-a cumparat, in romania cred ca mai ai sanse cu copii, de asta ai nevoie de un avocat care sa te sfatuiasca si care sa te apere, in fond la momentul acela erai vulnerabila si cineva ti-a prezentat solutia salvatoare... un avocat stie cum sa formuleze argumentatia nu te lasa pe tine sa-ti bati capul cu virgulele ca sa nu lacrimeze judecatorul de ciuda ca nu pricepe ce spui...

parerea mea e sa nu renunti la copil de frica

parerea mea e ca e o crima de desparti un copil de mama lui naturala, mai ales cand aceasta il iubeste si il vrea langa ea

Cauta un avocat!

Mergi la inceput

il vreau la mine cei 3 copii sao obisnuit uni cu alti imi este frica ca cei mari ma vor intreba unde este cel mic si nu stiu ce sa le spun exzista deja o legatura strinsa intre ei noi

Mergi la inceput