Strugurasi de sept-oct 2011 *71* LMA !!!!
Raspunsuri - Pagina 17
mihaela_i spune:
Ma gandeam la o cura cu laptisor de matca pur crud bio pentru Dani. Nu stiu daca e permis sau contraindicat la varsta lui. Ce parere aveti? E destul de scump dar decat sa cumpar medicamente prefer sa previn.
Citisem ca produsele de intarire a imunitatii din farmacii au cam toate echinacea care nu e indicata pana pe la 7 ani sau asa ceva. Deci nu vreau sa ii dau asa ceva.
bujo spune:
Depinde de concentratie, eu am luat pt noi adultii Imunorezistan Forte, si intr-adevar, nu se da copiilor sub 7 ani. Dar Imunorezistan Junior se da de la un an.
mihaela_i spune:
Eu totusi vreau sa-i dau laptisor de matca daca stiti ca e ok. Asa mi se pare mie mai bine in acest moment.
camady spune:
Buna fetelor.
Lena si noi raportam 1 saptamana de muci si atat.E un calvar cand doarme, mananca laptic chiar si mancarea solida.Nu poate respira delc cu gurita inchisa.Pana acum i-am pus doar apa de mare Humex si aspirat.
Dbunny spune:
aveti spor nu gluma...
may tine-te tare pe pozitii! poti acrii ciorba si cu o picatura de otet.
lena somon de la 18 luni in sus. mucii trebe curatati de 3-4ori pe zi cu ser si aspirator. dar ei se tot fabrica...ai umidificator? sau ceva oala cu apa calda pe calorifer toata noaptea. Si da-i sa bea multe lichide. Laptele(lactoza de fapt) favorizeaza multiplicarea mucozitatilor. Dani primeste lapte fara lactoza cand e mucos.
klau recuperare usoara!
cacao ieri i-am dat sa guste din muffinu meu cu ciocolata, (n-am vazut agitatie )na, la cat mananca ea...oricum am vazut cereale Nestle junior cu cacao de la 12 luni in sus.
michella e foarte ok Dani la scoala, probema-i acasa, are foarte multe teme. Deja citeste poveste scurta, si tre sa fie in stare sa raspunda la intrebari despre povestea respectiva. din 20 ore saptamanale, 7 sunt predate in limba engleza om vedea la sfarsit de an...
Noi am fost la nunta, ne-am simtit bine, am luat si bike-ul cu noi si bine-am facut ca Noa s-a distrat printre invitati,in rest e agitata noaptea, se trezeste si scanceste muult mai des, vestea buna e ca peste 3 saptamani vine mama!! si sta vreo 2-3 luni la mine
bujo spune:
Mihaela sigur ca tu decizi, insa iti spuneam ca sa stii ca sunt si variante pt copii asa mici. Despre laptisor de matca nu stiu nimic.
mikka11 spune:
va salut la ceas de noapte si va pup cu drag
Maria a facut muci de 3 ori in primul ei an de viata, o data au fost chiar verzi si vascosi cum spune bujo (asta-iarna la munte daca mai tineti minte). de fiecare data au trecut cu aerosoli cu ser fiziologic de 4-5 ori pe zi timp de o saptamana. la mucii vascosi am aplicat si aspiratul cu vibrocil si ser fiziologic si apa de mare in nas intre sedintele de aerosoli. atat. au trecut de fiecare data si nu i-am dat absolut nimic altceva. din punctul meu de vedere aparatul de aerosoli e miraculos. si tusea tot cu el a trecut, fara siropele , fara nimic. il recomand din suflet.
Dbunny spune:
aici nu se stileaza aparat de aerosoli...si nici cat am trait in Ro n-am vazut. e ceva nou? exista pt bebei si adulti sau e acelasi?
LenaC spune:
Hello
Oana, am inteles, eu pusesem mai mult :D
Bujo, mersic.
Tuse nu mai e deloc, eu cred ca suntem pe drumul cel bun :)
Camady, sanatate si voua
Dbunny, i-am dat ieri cateva bucatele.
Dar pastrav pot sa ii dau? din sursa sigura?
Mikka, si cum faceti aerosoli? sta?
Eu i-am facut in somn :d
Am facut vreo 5 zile, nu am vazut efecte... bine, a disparut tusea, dar ma gandeam k de la homeopate :P
Stiti ceva de strider? i-as lua in primavara :D
mikka11 spune:
bunny, aparatul de aerosoli poate fi folosit si de adulti si de copii, are 2 masti, la noi a mers foarte bine.
lena, probabil nu i-ai facut suficient de des, ar trebui minim de 3 ori pe zi ca sa fie eficient. Maria nu prea sta, e foarte greu, cu cantecele, dans in brate, ii mai pun cate un cantecel pe laptop ca sa stea...