Motivele Corinei ...
Raspunsuri - Pagina 3
desprecopii spune:
Laura, si crezi ca dupa ce acel individ nu va mai conduce tara, se va intoarce inapoi?
Daca un nebun iti spune o prostie, pentru asta emigrezi? Un singur om e de vina, pana la urma?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Laura25 spune:
Nu, Mirela, dar toata societatea in care traim in tara asta (cei care traim aici) e stramba rau, e defecta tare ... Si nu se va schimba nici prin plecarea Corinei, nici a nebunului ce spune prostii, deoarece cauzele si mecanismele strambe merg f. adanc, nu sunt doar chestii de suprafata.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Care sunt motivele voastre pentru a sta, pentru a pleca, pentru a re-veni ?? |
Desprecopii, tu tot ne "provoci" dar care sint motivele tale?
filofteia spune:
De multe ori ma gandesc ca traiesc in alta tara sau poate m-am adaptat prea bine la stilul romansesc sau gandesc eu defect.
Am o slujba buna, am fost angajata prin concurs, pe merit, sunt apreciata, stiu asta, o simt... poate ar fi fost bun un salariu mai mare, dar asta pe care il am imi permite intretinerea unei case, a unei masini, cursurile de engleza ale copilului, teatru in fiecare saptamana, doua concedii pe an (adevarat ca nu am iesit din tara in concediu, dar de obicei mergem o saptamana la mare si una in circuit prin tara).
Sistemul de invatamant...Copilul este la o scoala buna, o clasa foarte buna, note se dau dupa cum si cat inveti, munceste foarte mult pentru rezultatele pe care le are. Este adevarat ca ma bazez foarte mult pe mine pentru educarea lui, pentru a invata ceea ce trebuie.
Sistemul sanitar... ei recunosc ca eu imi permit sa merg la medic la cabinetul particular, iar analizele mi le-am facut tot la cabinete particulare care sunt foarte OK. Am fost internata de doua ori cu copilul : prima data acum 11 ani la Bucuresti (2 paturi in salon) si la Pitesti (eram singura in salon cu copilul)(Conditiile OK) a doua oara acum 8 ani in Bucuresti, trei in salon, atunci conditiile au fost mai nasoale cu baia.
Acum un an am ajuns la spital la Floreasca pentru mine, am avut un accident, 4 paturi in salon,foarte curat, grup sanitar propriu, mie mi s-a parut OK.
Am fost in mai multe tari Europene, datorita job-ului si am avut astfel contact si cu altfel de lume, nu numai cu partea turistica a acelor tari... recunosc ca n-am ajuns pe alte continente.
Pana sa ies prima data din tara (2003) gandeam ca la TV... romanii sunt puturosi, murdari etc... Si am constatat ca (cel putin in domeniul meu) la noi se munceste mai mult, ca romanii sunt mai inventivi si ca peste tot sunt si saraci.
Din pacate ne facem singuri reclama proasta.
Acum doi ani am fost in Delta cu o pereche de germani, un finlandez si un francez. Printre altele germanii au tinut sa precizeze ca drumurile noastre sunt curate si ca suntem cu totul altfel decat s-au asteptat... Au fost impresionati de faptul ca foarte multa lume stie engleza si ca pe marginea drumului sunt nuci "la liber". (Pe drumul dintre Constanta si Tulcea sunt foarte multi nuci pe marginea drumului.)
Nu pot spune de ce imi doresc sa traiesc in tara asta... poate pentru ca este a mea??? Eu aici ma simt acasa??? Este atat de gresit asta??? Este atat de gresit sa vad ca sunt si lucruri bune aici nu numai proaste. Oare in strainatate nu exista oameni saraci, care isi duc viata de azi pe maine? Toata lumea este egala???
Tilia spune:
citat din mesajul lui XIO Motive de plecat: -vreau sa le dau eu bani bunicilor, nu ei mie -cu greu poti sa razbesti in unele domenii din cauza pilelor si a coruptiei -sunt scarbita de unele aspecte din campul muncii |
Si pe-aici exista la pile, ehehe, numai ca se numesc networking.
Iar daca nu ai referinte americane, e cam greu sa te angajezi, nu prea ii intereseaza ce ai facut tu in alta tara.
Mik spune:
citat din mesajul lui portocalia subscriu la capcaunul. poate scrie si ea o scrisoare tarii ca si suratele ei, mihaela radulescu si monica columbeanu, n-ati fi curiosi sa o cititi? |
Monica Columbeanu e demi-mondena maritata cu Irinel ? e "ziarista" si ea ?
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui XIO Motive de plecat: -vreau sa le dau eu bani bunicilor, nu ei mie |
De ieri tot mi-am amintit asta :( e trist ca tu, ca Doctor, ai nevoie sa te sustina bunicii financiar. E tare trist ce se intampla in Romania. Ai ani multi de scoala, ai responsabilitatea unor vieti in maini si esti platita jignitor... nu numai tu, toti medicii.
XIO spune:
Da, e trist rau.... si eu am avut noroc, ca au posibilitatea sa ma ajute, ca aveam locuinta noastra de la parinti, deci plateam doar cheltuielile de la bloc...
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui XIO Da, e trist rau.... si eu am avut noroc, ca au posibilitatea sa ma ajute, ca aveam locuinta noastra de la parinti, deci plateam doar cheltuielile de la bloc... **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
Tu stii cati bani ai face in Canada ca medic? Ti-ai putea ajuta bunicii, dar nu ai mai fi langa ei...