Motivele Corinei ...
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO -cu banii castigati in alta tara pot face ceva cu adevarat important in Romania **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
Xio,asa gindesc doar cei care vin si muncesc 1,2 sau mai mutlzi ani,gindindu-se ca se intorc inapoi!
Cei care n-au de gind sa se mai intoarca,nu gindesc asa.
Eu am plecat pentru ca simtzeam ca nimic nu ma mai satisface in acel moment!Pe nicio linie,din niciun punct de vedere!
Acum nu m-as intoarce,pentru ca iar nu m-ar satisface,fiin obisnuita deja cu altceva!Si ma simt bine de tot cu acest altceva!
Dana
XIO spune:
A nu, nu, prin asta ma refeream ca pot trimite donatii pt animale, pe care lucrand in Romania e cam greu sa le trimiti, ca e altceva 30 de lei pe luna vs 30 de lei pe saptamana.
Plus ca daca te gandesti la un salariu din strainatate, ala ar fi destul cat sa imi indeplinesc visul cu ferma, in Romania nu as putea face asa ceva decat daca as lua 500 de euro pe cezariana
bird70 spune:
De asemeni, cu sinceritate, ce va face viata de ne-suportat ? |
- sistemul sanitar
- sistemul de educatie
- lipsa protectiei sociale
- valorile pe care nu le-am impartasit
- justitia
- coruptia la toate nivelele
- politicienii
Astea sunt motivele mari pentru care am plecat, care ne-au facut viata insuportabila in Romania.
Parintii mei au plecat din Romania la 53 si 55 de ani. Mama mea a fost pensionata fortat chiar inainte sa vina, firma unde lucra tatal meu s-a desfintat un an mai tarziu. Cine ii mai angaja la varsta asta? Cum ar fi aratat viitorul lor? Aici lucreaza si se simt apreciati. Au venit cocosati si imbatraniti prematur. Cred ca cel mai devastator pentru ei a fost eticheta de batran. In meseriile lor nu conteaza varsta, din contra, experienta e foarte valoroasa. Au fost oameni care au muncit si au fost apreciati, ca sa fie aruncati deoparte ca sunt 'batrani'. Aici nu conteaza varsta cand te angajezi, din contra, angajatorii prefera oamenii mai maturi ca sunt mai seriosi. Dupa 4 ani de Australia arata cu 10 ani mai tineri de cum aratau cand au venit, au slabit, fac miscare, mananca sanatos si cel mai important: nu se simt batrani si societatea nu ii vede si nu ii trateaza ca si cum ar fi batrani.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Laura25 spune:
Corina pleaca dintr-o societate codusa momentan de un individ care i-a spus in perioada cand era bolnava de cancer "Dumnezeu sa ne dea sanatate cit adevar spunem legat de povestea pe care ati prezentat-o in prima pagina a ziarului de miine". Nu ma mira deloc ca vrea sa plece intr-o alta tara unde asa magarie si rautate este sanctionata, nu aplaudata.
Ii doresc mult succes
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
capcaunul spune:
Pe mine m-a dezamagit dintotdeauna pentru jurnalismul ei de barfa. Barfa, barfa si nimic consistent.
Iar faptul ca face o melodrama ieftina din plecarea ei imi provoaca greata. Vai, vai, pleaca Dragoteasca, inseamna ca se duce tara de rapa. Ce sa zic, e plina tara de oameni de neinlocuit, mai cu seama mass media ...
Motivele ei, bune de discutat la piata, intre o legatura de ceapa si-un kil de gogosari, nicidecum de luat in serios.
Marina spune:
Cam pe aceiasi lungime de unda cu Capcaunul. A scuipat cat a putut si acum o face pe victima.
Parerea mea e ca motivule ei de a pleca este pentru ca poate, pt ca probabil are ceva bani, sotul o meserie . Mai cred ca mama tanara fiind si trecuta printr-un cancer mai bine sta intr-o tara in care are sansa sa-si creasca copilul pana la adanci batranete.
Dar e deranjant ca o baga pe aia cu pensia cand toata lumea stie ca sistemul pensiilor de stat in SUA este egal cu zero.
portocalia spune:
subscriu la capcaunul. poate scrie si ea o scrisoare tarii ca si suratele ei, mihaela radulescu si monica columbeanu, n-ati fi curiosi sa o cititi?
buli spune:
eu nu prea inteleg referirea la dl. boc.
in fond, acum e alt prim-ministru, alt regim, deci putea spera la ceva bun
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui Laura25 Corina pleaca dintr-o societate codusa momentan de un individ care i-a spus in perioada cand era bolnava de cancer "Dumnezeu sa ne dea sanatate cit adevar spunem legat de povestea pe care ati prezentat-o in prima pagina a ziarului de miine". Nu ma mira deloc ca vrea sa plece intr-o alta tara unde asa magarie si rautate este sanctionata, nu aplaudata. Ii doresc mult succes Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Sa-i fie rusine lui Dinu Patriciu!
ch_dana spune:
Jurnalismul pe care-l practica ea aici nu cred ca va avea cautare in US. Noroc cu meseria sotului ca altfel...
Multa bafta sa aiba, din punctul meu de vedere Ro nu pierde nimic prin plecarea ei.