FIV CU DR VADUVA - CRAIOVA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marage spune:

Ileana, cum a fost ET-ul? Cati embrionasi ai transferat?

Mada, ce ai mai facut? In ce stadiu esti?

Mergi la inceput

Maricica, ce face bebelina? Cat mai ai pana nasti? Tie ti-a facut dr Vaduva echo 4D?

Mergi la inceput

Aryana ai inceput trat?

Mergi la inceput

Sa aveti o sapt minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana1983 spune:

Salut,fetelor!
Nu am mai apucat sa scriu de cateva zile...sambata am avut embriotransferul...am transferat 1 blastocist ...din 6 embrioni doar unul a ajuns la stadiul de blastocist...sper sa fie cel norocos...am fost un pic suparata,dar mi-am revenit...luni fac bhcg...
va pup pe toate...

Mergi la inceput

Ileana, nu fi trista! Trebuie sa fi ZEN! Relaxare si optimism, iar Mosul iti va aduce vestea cea buna!

Unde faci beta? Tot la Columna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana1983 spune:

Marage,multumesc de incurajari!Sper ca mosul sa ne aduca cadoul mult visat...Doamne ajuta!
M-au chemat la clinica pt testul bhcg luni dimineatza,dar l-as face la Craiova la Dr Vaduva la laborator,am inteles ca rezultatul se da imediat...asa este?
Marage,ce simptome ai avut pana la bhcg?
Va pup pe toate...sarcina usoara sa aveti si bafta la procedura celor care sunt in focuri...

Mergi la inceput

Ileana, mie mi-au dat rezultatul f repede. Stiau ca trebuie sa fac testul si ma asteptau. Poti sa te duci dimineata sa iti recolteze. Sa nu te sperii ca e multa lume, sunt pacientele dnei dr. Vaduva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Buna seara!

As vrea sa ajung la dr Vaduva. Alesesem initial Sibiul, insa e cam departe de Bucuresti. Cu ce investigatii trebuie sa ma prezint la dosar? Cat de repede pot obtine o programare?

Infertilitate de 7 ani. Sotul ok, eu ovare micropolichistice. Mai nou, mi s-a descoperit un chist endometriozic de 8,5 cm, pe ovarul drept, desi la laparoscopia din aprilie nu se gasise nici un focar de endometrioza. Pana acum am facut 7 IA( 4 cu Cezara Bucur, 3 cu Anca Moisa), rezultat = 0, 2 HSG = trompe permeabile.

Va pup!

Mergi la inceput

Lauricea,imi pare rau....

Dr Vaduva consulta in centru, in cabinetul din spatele Mercurului. Fiv-urile le face pe Stefan cel Mare la Clinica. Programarea o poti face la nr 0351408449.Daca ai noroc, poti sa obtii o programare in catva ore.

Daca mai ai nevoie de alte informatii,poate reusim sa te ajutam.

Mergi la inceput