FIV CU DR VADUVA - CRAIOVA
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
velvet spune:
buna seara
imi puteti spune si mie pt o histeroscopie cu dnul dr vaduva cum trebuie sa procedez?trebuie o consultatie in prealabil sau pot sa sun pt programare si ce analize trebuie facute inainte de histeroscopie?va multumesc mult
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
marage spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Ileana, iti doresc o zi minunata!
Velvet, cel mai bine ar fi sa suni la clinica. Tie cine ti-a recomandat histeroscopia?
velvet spune:
marage,eu am mers la bucuresti la dr.in urma schimbarii menstrei vreau sa fac o histeroscopie.sa vad daca e vreo buba.inainte de FIV mi s-a spus ca o sa imi faca histeroscopie.si eu am pierdut timpul...la ce numar pot suna pt astfel de intrebari?multumesc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauricea2002/lauricea2002.jpg)
lauricea2002 spune:
Multumesc mult pentru raspuns Marage! Am vazut ca si tu tot de 7 ani te confruntai cu infertilitatea. Dr Vaduva face ecografie la prima intalnire? E nevoie de o zi anume a CM pentru consultatii? Poate iti mai cer ajutorul, sa ma ghidezi putin prin Craiova. Nu cunosc deloc orasul. Medicul nu ajunge si in Bucuresti pentru consultatii, nu?
Pup si FELICITARI!
marage spune:
Velvet, poti suna la 0351-804080 (clinica de pe Stefan cel mare)sau la 0351-408449 (cabinet)La clinica raspund de obicei pana la ora 4, iar la cabinet pana la 8 seara.
Succes!
marage spune:
Lauricea, la prima consultatie dl dr sta mai mult de vorba cu pacientii. Ar fi bine sa iei cu tine toate analizele `si investigatiile pe care le-ai facut pana acum. Apoi urmeaza consultatia propriu-zisa, echografia si va stabileste planul de bataie.
Atat cabinetul cat si clinica sunt situate in centr, nu e f complicat sa ajungi acolo. Cand te hotarast sa vi, iti voi spune exact cum sa ajungi.
madalii spune:
Ce fac fetele?
Sper ca bine.... marage cum te simnti, cum merge sarcina?
Ileana te asteptam cu vesti bune, sper sa fie cu ochisori
madalii spune:
Eu sunt tot in stadiu de analize, care le_am luat azi , rezultate care ma ingrijoreaza
glicemie mica, volumul globulelor rosii mare
estadiol 16, mic
AMH 1.54
iar la profil trambofilie mthfr(c677t) pozitiv heterozigot
M_am documentat pe net pt si m_am ingrozit
Sigurul care imi poate explixa ce inseamna toate astea este dl dr la care am programare azi la ora 19 si timpul parca sta in loc