FIV CU DR VADUVA - CRAIOVA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalii spune:

Mara pe tine te/a sfatuit embriologul sa mergi la blastocist,sau a fost optiunea ta?
Cred ca si eu voi opta pentru blasto,chiar daca dl dr mi?a zis ca se pot transfera mai multi si dupa implantare asirati ramanand doar ne pe care il doresti 1, 2.... 3embrioni fiind mai dificil de tinut sarcina.
Oricum mai am drum lung pana acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marage spune:

Multumesc Lumimar!

Mergi la inceput

Mada, dl doctor mi-a explicat de la inceput posibilitatea de a merge la blastocist daca avem embrioni buni, sansele de reusita fiind mai mari.

In ziua a treia am stat de vorba cu dna embriolog care ne-a comunicat ca avem embrioni de buna calitate si ne-a recomandat sa mergem la blastocist. Si a avut dreptate. Dupa ET ne-a dat si poza cu embrionii

Tu in ce stadiu esti? Ai inceput tratamentul?

Mergi la inceput

Mada, referitor la nr de embrioni care sunt transferati in uter, mie mi-au explicat ca la Hitmed nu se transfera un nr mare de embrioni pt ca e risc de sarcina multipla care e insotita de risc crescut de nastere inainte de termen.
Daca te hotarasti sa mergi la blastocist, nu pun mai mult de doi.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Sa aveti o sapt minunata!

Ileana, iti uram succes! Te asteptam sa ne spui cum a fost "productia"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana1983 spune:

Multumesc,Marage!Am emotii...dar trec ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricica79 spune:

buna fetele .
imi cer scuze pt absenta mea. suntem bine , dar am avut probleme cu netul....
voi ce mai faceti?
am vazut ca sunteti destul de active .

ileana, ce ai facut? esti bine? cum a fost? tot la bucuresti esti? se apropie et-ul, nu?

madalii...sa inteleg ca tu urmezi? nu am fost foarte atenta la ce ai scris. imi cer scuze. tot la dr. V faci, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricica79 spune:

mara, sa inteleg ca au aparut deja greturile? cum te simti ? bubu mic e ok? felicitari inca o data pt reusita.
bubulina mea creste mititica. dr. V ne supravegheaza in deaproape si pt asata ii multumim.

mult succes fetelor.

ileana asteptam vesti bune . te intorci imediat dupa et la craiova?

va pupppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana1983 spune:

Buna,fetelor!
Am avut luni punctia,9 ovocite,6 embrioni de calitate buna cu care mergem pana la blastocist,iar sambata o sa am embriotransferul...deci mai am un pic si imi iau puiutii acasa,o sa transfer 2...sper ca macar unul sa vrea sa ramana la mine in burtica pt urmatoarele 9 luni...gravidutelor, ce faceti? ce pofte aveti? :)

Mergi la inceput

Felicitari Ileana! Cum te simti? Tot la Bucuresti esti?

Mergi la inceput