FIV CU DR VADUVA - CRAIOVA
Raspunsuri - Pagina 17
marage spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Sa aveti un weekend minunat!
Pt mine va fi cu siguranta pt ca am in burtica o inimioara care bate! Am fost la eco si dr Vaduva a vazut un singur sac cu batai de inimioara! Am fost atat de emotionata!
Am lipsit ultimele zile pt ca au inceput greturile
marage spune:
Lumimar, iti multumesc pt gandurile bune!
Mos Nicolae a venit anul acesta mai devreme la mine!
ileana1983 spune:
Buna diminetaza,fetelor!
Marage,punctia o sa o am luni dimineatza...aseara am facut ultima injectie pt stimulare,am facut 9 zile de stimulare cu gonal...in seara asta fac injectia ovitrelle...foliculi vreo 12 sunt,8 sunt de 18-19 mm si vreo 4 erau de 10 mm...deci pe 8 ma pot baza...sper sa ajunga la stadiul de blastocit...
Ma bucur tare pt tine ca ai un bebel...sa fie sanatos si sa ai sarcina usoara...
marage spune:
Ileana, tinem pumnii! Urmeaza cateva zile dificile, pe care insa trebuie sa le depasesti cu un test cu 2 liniute!
Tu stai acum in Bucuresti? Ar fi bine sa ramai acolo si cateva zile dupa embriotransfer.
lumimar spune:
Felicitari Mara pt inimioara!
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
madalii spune:
Felicitari Mara, ma bucur enorm pentru tine , acum citeam msg tale si am vazut evolutia ta super incurajatoare pentru noi toate care te vom urma, cu pasi mai lenti ce e drept in cazut meu , insa cu speranta ca vom reusi sa ne implinim visul de a fi mamici.