FIV CU DR VADUVA - CRAIOVA
Raspunsuri - Pagina 16
ileana1983 spune:
Pe mine m-au chemat in a 7 a zi de stimulare,iar punctia va fi in a 12-13 a zi...imi e greu cu naveta,dar voi ramane cateva zile in bucuresti ...cum te simti,marage? astept vesti de la prima ecografie sa-mi spui cati puiuti ai...va pup si noroc la toate...
ileana1983 spune:
Iar nu ai somn ,Marage?
Spune-mi ce simptome ai avut tu in timpul stimularii...ca eu as dormi continuu...ce dimensiune aveau foliculii tai in ziua a 7 a de stimulare si in cata zi ai facut tu punctia?
va pup pe toate....
maricica79 spune:
buna fetele.
imi cer scuze ca am disparut atatea zile , dar am dat de un necaz.....
e totul bine cu mine si buburuza.
marage, abia astept ziua de maine sa ne dai vesti
sa dea domnul sa fie 2 sau 1 , cati or vrea Dumnezeu, sanatosi sa fie si sa mearga bine.
succes si iti tinem pumnii ileana. sa fie bine si la tine si sa fie cu ocgisori
maricica79 spune:
am fost si eu ieri la dr. V la ecografie. totul merge bine, este ca la carte , are miscari active , inimioara bate, doamne ajuta. ii sunt asa de recunoscatoare acestui doctor ....ca mi-a dat sansa sa fiu mamica
va pup si va tin pumnii.
de celalalate fete ce mai stiti?
au inceput stimularile ?
ileana1983 spune:
Ma bucur sa aud ca dr V#259;duva are atâtea reusite, am trimis o prietena la el zilele astea pt ca are multe cazuri rezolvate. Marage, asteptam mâine sa ne dai de veste ca ai 2 bebei sanatosi.
Multumesc de încurajari, Maricica79! SPer sa va dau si eu o veste buna in curând!
Ma bucur la fiecare reusita a voastr#259; si sper sa fiu si cât mai curând ca voi!
Va pup pe toate si sarcina usoara sa aveti si mult noroc tuturor! :*
ileana1983 spune:
Ma bucur sa aud ca dr V#259;duva are atâtea reusite, am trimis o prietena la el zilele astea pt ca are multe cazuri rezolvate. Marage, asteptam mâine sa ne dai de veste ca ai 2 bebei sanatosi.
Multumesc de încurajari, Maricica79! SPer sa va dau si eu o veste buna in curând!
Ma bucur la fiecare reusita a voastr#259; si sper sa fiu si cât mai curând ca voi!
Va pup pe toate si sarcina usoara sa aveti si mult noroc tuturor! :*
lumimar spune:
Mara,asteptam vesti de la tine...sa ne pove cum a fost prima intalnire cu bebe sau bebeii!
Bafta fetelor care sunt in focuri!
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!