FIV CU DR VADUVA - CRAIOVA
Raspunsuri - Pagina 15
maricica79 spune:
buna.
cum te simti marage?
eu am mers la eco prima data la 10 zile de la beta sa vedem o inimioara de bebel batand. si am vazut-o.
voi , fetele, mai sunteti pe aici?
asteptam vesti bune si de la voi
marage spune:
Maricica, astept cu nerabdare sa aud o inimioara batand!
La multi ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor !
ileana1983 spune:
Am inceput de ieri stimularea cu gonal,am cate 6-7 foliculi pe fiecare ovar...am ales clinica columna din bucuresti,dr cezara bucur...marage,cum te simti? cand mergi la eco? va pup pe toate...
marage spune:
Ileana, ai inceput de ieri stimularea si deja ai 6-7 foliculi? Cu ce ai facut stimularea?
Tinem pumnii si sa fie cu ochisori!
marage spune:
Mada, ai reusit sa faci histero?
Lumimar, ce face buburuza? Profitati de ultimele zile de toamna?
ileana1983 spune:
Buna dimineatza,fetelor!
Marage,eu am mers pe protocol lung,am facut 11 zile de inhibare cu diphereline 0.1 mg,incepand cu ziua 21 a cm,iar din ziua a 4 a a urmatorului cm am inceput stimularea cu gonal f 900 ui si diphereline 0.05 mg...deci astazi sunt in a 4 a zi de stimulare...intr-adevar inainte de a incepe stimularea aveam 6-7 foliculi pe fiecare ovar cu dimensiuni inte 4 si 8 mm,deci micuti...la monitorizare merg in a 7 a zi de stimulare...
va pup si o duminica frumoasa sa aveti!
marage spune:
Ileana, eu facut in clinica dozarea estradiolului si ecografia in ziua a cincea si apoi din doua in doua zile, iar in fct de rezultat, dr Vaduva imi ajusta dozele. Tu unde faci monitorizarile? Nu-ti e greu sa faci naveta la Buc?
Tinem pumnii si sa vii cu vesti bune!