Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Uite cine e cu capul pe umeri
Multumim, Deny!

Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna,
noi azi ne-am ocupat iar de hainele buburuzei. am calcat si le-am aranjat in dulap. Saptamana viitoare ne apucam de bagaj pt spital. De azi am intrat in sapt 35. Ne pregatim sa ne uitam la Vocea Romaniei.
Noapte buna!

33+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

He-he! Si eu ma uit la Vocea Romaniei! E singura emisiune de gen care imi place Acum se termina publicitatea.
Nici nu stiu daca apuc sa vad pana la capat ca nu mai pot de somn.

burticile! O noapte linistita va doresc!

Gina 36 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Si eu tot la Vocea Romaniei ma uit! Imi place la nebunie !
Vizionare placuta,burtici !

Alina 34+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Si noi!

Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna seara,

am avut o zi lunga......imi cad ochii de oboseala.la consultatie a fost ok.mi-a pus sa ascult inima fetitei.parca era la 100 de metri garduri..mi-a palpat uterul si a zis ca e ok.am luat pana acum 7 kg.tensiunea nu era grozava,dar acum ma simt deja mai bine.am programare pentru ultimele analize de sange pe 23 si apoi eco pe 5 noiembrie....si iar consultatie pe 6.
azi am primit 2 body-uri de 0 luni de nu ma mai satur sa le privesc....doamne, cat sunt de mici...

pentru fiecare burtica.

embarazada de 31+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Hi girls;
maine am si eu control la ginecologie , abia astept ca sa intreb si eu de testul ala de stress sa vad ce zice...
mie pana acum nu mi-a facut niciodata control manual pe masa..sunt curioasa maine daca imi va face..sau daca imi ia vreo cultura de secretie ceva..si daca o va face vreodata cand se va intampla asta ca deja am 33 de sapt:))

A.C
mobila ta de bucatarie arata superrr, sper sa fie usor de intretinut! e superba!
Popi ce dragut e sotul tau! si al meu cateodata face excese d-astea cu : 'gata, de maine nu mai condu ca mai ai nitel si iti ajunge burta la volan' :))) insa eu ma simt excelent, nu ma simt grea deloc.. azi spre ex la gimnastica pt gravide ma miscam ca in tinerete pe ritmurile de aerobic de la finalul cursului, asadar ma simt ff bine..nu am de ce sa ma privez de toate cele obisnuite, doar din paranoia lui :))) plus ca ador sa conduc si sa nu depind de el pe unde merg...sper doar sa fie ca pana acum:totul in regula si sa ne ajute Domnul sa ne simtim la fel de bine ca si pana acum.
Mena razboinico, ce bine ca esti binedispusa! sper sa fii asa pana la termen si sa nu mai fii ingrijorata de nimic de acum!!!
Andie, Vreausaninga, cum se calculeaza oare faza cu bazinul si kilele copilului , sunt tare curioasa!
Povestea mea pe scurt:
Eu l-am cunoscut pe sotul meu la 18 ani cand eram 2 pusti agarici amandoi:)), acum ~10 ani,cand el avea 19 de ani:cu un an mai mare; lui ii cam placea pe atunci grupul nostru de gagici (toate eram frumusele, unele chiar manechine-amicele mele si eram destul de dorite de toti baietii din neighbourhood,:)) asta asa sa ne laudam acuma->unii ne-ar fi vazut drept trofee sa fi iesit cu noi din cauza statutului nostru de inabordabile pe care il afisam in zona/liceu,etc:)))) eu aveam alt boyfriend asa la misto pe vremuri si desi sotiorul meu mi-a zis ca ma placea inca de atunci, nu s-a bagat peste altul si a incercat sa iasa cu prietena mea cea mai buna de acum vagabondul:)) insa aceasta l-a refuzat(ca ea e tipul de fata care iesea cu baieti mai mari..nu cu pusti de 19 ani fara prea multe posibilitati atunci:). Eu imediat la o luna am iesit din relatia superficiala din care eram si el a rasarit imediat ca o floricia "sa ma conzoleze" chipurile:)) Asa m-a cucerit: prietenos, plin de umor, f sincer,saritor:))..am uitat complet de tot si asa am inceput o relatie adevarata cu de toate..asadar de atunci si pana acum am fost impreuna si la bine si la rau:)si nimanui nu ii vine sa creada ca suntem tot impreuna, mai ales dintre cunostintele si amicii si prieteni din cercul de atunc:)

33+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu m-am apucat de citit despre hypnobirthing..cursuri nu cred ac fac pt ca mi se par destul de scumpe 4 cursuro 300$..asa ca citesc de pe net ..stiu ac nu e acelasi lucru ca atunci cand te invata un instructor calificat, dar macar imi fac o idee..vreau nasterea asta sa fie fara prea multa interventie din exterior..vreau sa ma concentrez pe bb si pe mine ..si atat ..oircum fiecare femeie din lumea asta stie sa nasca ...
iar in chestia cu bazin prea ingust eu nu cred...e mai mult o chestie "scoasa din cartile de medicina"..
nu mai stiu cine zicea ca sotul ii recomanda cezariana...pai bine mai fetelor, ei nasc sau noi???credeti ac e doar o simpla intamplare ca femeia duce sarcina si naste?????asta e oarecum ca o energie negativa si s-ar putea sa ajunga sa creada in ea..si la cezariana ajunge..sorry nu mai stiu cine...fetelor care simtiti frica: scrieti-va mesage pe oglinda. pe post-it-uri si lipiti peste tot..in telefon, in computer, pe unde sunteti:"pot sa nasc natural si o sa o fac"" o sa fie o experienta grozava"..."frica si durerea nu au loc in experienta nasterii copilului meu" "copilul meu o sa fie sanatos si perfect" etc...sa stiti ca forta vine din interiorul vostru

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor,

Multumesc pentru incurajarile alegerii numelui pt minunea noastra.

Mami de 2 esti curajoasa sa nasti natural fara cezariana, eu la prima sarcina am nascut in ;12 ore si am avut dureri imense pana am ajuns la dilatatie 4.De data asta nu mai risc pt ca credeti-ma si la nasterea naturala exista dureri dupa .....

Deny miii, milioane de felicitari.Sa ai o sarcina usoara!

Mai stie cineva de Vali ceva.Mi-e groaza sa ma gandesc ce este in sufletul ei.....sper ca micutii pe care ii are deja sa o ajute sa priveasca inainte.

CAMITU 34+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Hello fetele!

Mi-a iesit o ciorba foarte foarte acra , dar e comestibila
Mai exersam, mai exersam

Onutz, tare de tot "incercatul relatiei". E prima oara cand aud de o astfel de propunere. Mult romantism si la voi, tre' sa recunoastem
Aseara jumatatoiul a concluzionat ca e bine ca ne stim din liceu si avem si poze dimpreuna, ca putem sa inventam o poveste romantioasa pentru fie-sa. Partea mai nasoala e ca sunt multi de stiu adevarul, si daca incep sa-i spuna asteia mici ce poame fura ma-sa si ta-su in tinerete .....adios exemplu de urmat.

Mami, eu la cela 17 kile luate in plus nu ma mai simt usoara neam. La verticala sunt as, pedalez din piciorute de n-am treaba. Dar daca m-am asezat (in special pe vreo canapea mai joasa si mai moale) .... apoi e jale la ridicare. Iar pe jumatatoi il las sa-si faca mendrele, ca nu am neam chef de contre. Inainte mergeam pana in panzele albe pentru vreo dorinta/idee de-a mea; se lasa cu sange. Acum ..... nici ca-mi pasa; nu ma lasa sa conduc? f bine, atunci tre' sa fie la dispozitia mea non-stop indiferent unde si cand vreau sa merg sau sa deconteze taxiul . Nu ma lasa sa folosesc mop si aspirator? Nu-i problema, dar le face el . Deci tot raul spre bine. Sunt un fel de regina mama

Doura eu ziceam ca al meu ar prefera sa fac cezariana. Si ma distreaza ca te-ai aprins asa de rau pe tema asta; el a scos varianta din ce a citit si a inteles din carti, nu am ce sa-i reprosez (e imposibil sa acuzi un om pentru asa ceva, cel putin din punctul meu de vedere). Daca as fi fost vreo infocata a nasterii naturale, poate m-ar fi enervat, dar cum eu nu am nici o idee si sincera sa fiu nu inclin spre niciuna din cele doua variante, sunt extrem de relax. V-am intrebat eu zilele trecute cum ajungeti voi sa aveti idei atat de clare despre ce si cum e mai bine la capitolul nastere, ca mie una nu-mi iese. De exemplu tu care vrei atat de mult sa nasti natural, vei ramane la aceeasi varianta si daca bebe va avea dubla circulara de cordon? Sau daca intarzie sa apara vreo 2 saptamani asa? Sau daca nu e intors cum trebuie? Adica sunt atat de multe variabile de luat in calcul incat sa mor daca inteleg de unde atata "eu vreau si pot sa nasc natural". Io una nu pot sa decid nici a nici b atat timp cat nu am toate datele la indemana si nici nu le voi avea vreodata.
Asa ca merg pe varianta "c": cum o fi sa fie, numai sa fie bine.

Zi buna, cucuietele!

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput