Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Gina . Sunt intr-o forma de zile mari acum ca am scapat de o grija atat de mare. Va multumesc tare mult ca mi-ati fost alaturi atunci cand mi-a fost mai greu... M-au ajutat tare mult cuvintele voastre. Gina zici ca mosim peste vreo 2 saptamani? Voi imi dati emotii mari dar abia astept sa va vad minunile :*

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Gina . Sunt intr-o forma de zile mari acum ca am scapat de o grija atat de mare. Va multumesc tare mult ca mi-ati fost alaturi atunci cand mi-a fost mai greu... M-au ajutat tare mult cuvintele voastre. Gina zici ca mosim peste vreo 2 saptamani? Voi imi dati emotii mari dar abia astept sa va vad minunile :*

Pai oricum deschizatoare de drumuri cred ca va fi Madalina. Eu nu am de gand sa i-o iau inainte
Ti-am fost alaturi cu multa placere si iti vom fi si de acum inainte. Voi cred ca veti fi mezinii nostri.

Gina 36 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui epopeasca

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Pai oricum deschizatoare de drumuri cred ca va fi Madalina. Eu nu am de gand sa i-o iau inainte
Ti-am fost alaturi cu multa placere si iti vom fi si de acum inainte. Voi cred ca veti fi mezinii nostri.

Gina 36 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Cei mai mititei din curtea scolii . Lasa, o sa am ce "fura" meserie de mama de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Hello burtici si pitici,
Raportez ca buburuzul meu si-a facut un obicei: se trezeste de dimi la 6, se joaca el vreo ora, o ora jumate, dupa care somn de voie.
Oare asta va fi programul si in afara burticii??
Burtica mea are o forma ciudata,asa tuguiata chiar pe mijloc, ma distrez de numai pot.
Eu am observat ca nu am arsuri atata timp cat nu mananc preparate cu rosii sau derivate,citrice sau orice alte alimente acide.
Camitu sa-i aduca noroc fetitei tale numele Ilinca.
Dannah succes sotului tau la job hunting.Sigur se va rezolva cu bine problema.
Onutzule nu te mai necaji cu public/privat. Atata timp cat viata/sanatatea ta si a bebelului nu sunt puse in pericol,e foarte bine si la public. Importanta-i sanatatea si siguranata voastra!
Bioana cred ca sunt foarte interesante cursurile la care participi,o sa apelam la cunostintele tale, sunt convinsa. te asteptam cu vesti super bune!
Deny felicitari pt bebe! Sa va dea D-zau un copil sanatos si la termen.Nu te mai supara pe faza cu dr, am patit si eu la fel si aveam deja 5 luni, dar eu mergeam din cand in cand la o dna doctor care-mi spunea totul ca pe o poveste,era fascinant, si plecam de la ea plutind de fericire.App si eu sunt nascuta in mai, dar la 7 luni, m-am grabit sa vad lalelele
Mami testul se face in functie de ce vede dr la eco, mie mi-a zis ca bebe e ok, are loc, are lichid,placenta e ok, deci facem testul la 36-37 sapt, pt ca evident acum nu sufera. Foarte emotionant filmuletul, si eu tot incerc sa-l filmez pe buburuz, dar e hotoman rau, si nu reusesc.
AC si eu am blatul de la bucatarie alb,si e ok, atata timp cat stergi repede orice urma de aliment colorat,gen morcov sau fructe de padure.Pe wenge de ex se vad toate amprentele, nu stiu pe negru.
Andie hai cu vestile buuuune.
Mena printesa razboinica, felicitari Vii tare din urma. vezi, nu ai motive sa fii ingrijorata.Bebe stie bine ca e mai confortabil in burtica decat afara mai ales acum ca s-a lasat frigul.Sunt smecheri piticii astia,nici nu-ti imaginezi
Ipopica spor la bucatareala. Haioasa povestea voatra, mai ales spusa de tine E bine ca sotul tau e atat de implicat si are grija de siguranta bebelinei,dar cel mai sigur pt bebe e sa stea in scaun special de masina.
Andie si la mine e o problema cu disproportia dintre kg buburuzului si bazinul meu de pui de Crevedia.OFFF.

Va doresc o zi frumoasa si "dansacioasa"! Am fugit pt ca buburuzul sare la trambulina pe vezica mea

34+
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

vreau sa ninga,la mine suspendatele vor fi pe alb,blatul va fi urbano,adica un stejar...( ca partile laterale ale mobilei)
http://www.lemet.ro/produse/bucatarii/gazelle.html ( e vorba de bucataria pe negru cu suspendatele albe)

Alina 34+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui angiuta

Almy ce chestie haioasa legata de caruciorul tau am descoperit: modelul german de carucior e diferit de cel american. Asta e cel german : http://www.britax-roemer.de/kinderwagen/kinderwagen/b-agile il studiasem si eu inainte sa ma hotarasc pentru Inglesina. La V. am avut unul Römer de care am fost multumita si ma gandeam sa iau tot de la ei.
Al vostru mi se pare totusi mai dragut decat cel german. Banuiesc ca e diferit din cauza ca e facut impreuna cu Römer, astia sunt specializati in scaune de masina.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 30+

Arata interesant si e diferit, intr-adevar. E o combinatie intre ceea ce aici se gaseste cu numele B-Ready si B-Agile-ul pe care l-am luat eu, iar din ce vad din poze are sistemul de strangere care m-a fascinat pe mine la B-Agile, ca si cum ridici o sacosa. Cu o mana.

POPI, materialul de deasupra nu cred ca e impermeabil totusi, cel putin din ce am vazut eu in magazine. Ca se gaseste separat si husa de ploaie doar pt car seat.

Azi am observat in oglinda ca mi-a coborat burta, se vede clar, ca am banuit eu ceva, dar credeam ca ma insel. De aia atatea drumuri la baie, si fac doar 2 picaturi. Mie la primii 2 nu mi-a coborat burta deloc, pana in sapt 40, nici un mm. Toata lumea se mira. Deci e o premiera pt mine chestia asta. Dar are si avantaje, mi-a mai revenit apetitul.

Alma 35+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, cucuietele!

Ela, bine ca a mers ceva
Aseara m-au vizitat si pe mine din nou arsurile, dar prietenul meu e la o intinzatura de brat
Dannnah, asa zice si mother, ca pe noi ne vizita acasa asistenta de la dispensar (D-na Puica, o dulceata, m-a recunoscut dupa 15 ani ), care mereu zicea ca e cel mai bine ca in camera unde sta copilul sa nu fie f cald si sa nu fie infofolit.
Iulia, explicatia despre husa e logica si binevenita, la asta nu ma gandisem Voi tine cont de ea
Vreausaninga, ai si tu dreptate Eu nu am avut contact cu spitalele, dar a avut mama destul si povestirile ei m-au terifiat.
Dar trebuie sa fie bine, vor fi doar 3 zile (sper), care vor trece, indiferent cum

Popi, biiiine, uite: deci acu' 8 ani eram programata la un interviu.
Vreo 2 zile + cea a interviului am avut cea mai cretina stare, voma, dureri de cap, nu am mancat nimic, nu puteam decat sa zac in pat.
Cu chiu cu vai m-am tarat pana acolo (m-a tarat mama) si iete ca l-am trecut.
Un an mai tarziu am aterizat cu el pe tura, a fost super, el fiind un tip mai relaxat, mai glumet de felul lui a spart gheata imediat.
Amandoi iesisem din niste relatii naspa si uite ce propune el asa dintr-o data sa "incercam sa avem o relatie".
A doua zi am avut prima intalnire
Si asa a inceput ea mai frumoasa si mai speciala perioada din viata mea

Ia treceti, fetelor, la povestit

Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Va multumesc din suflet pt urari si incurajari.
Asa este, aveti dreptate.
Gata, nu ma mai stresez si stau linsitita, sa nu-i fac rau la bebitz, ca am observat cand ma supar ma doare nitel si burtica, asa ca inspiram adanc-adanc.... si respiram "relaaaaaaaaaaax" .
Totul o sa fie bine!

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ma pun sa fac mici modificari pe prima pagina, ca in ultimele zile, s-au anuntat noutati.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Dragi burtici, daca mai trebuie ceva modificat/adaugat, spuneti.

Mai bine sa lasati PM la acest user comun, ca sa fie mai usor celei care face modificarile, lui Onutz, lui Andie, lui Camitu (ca a revenit mai des pe forum), si inca cine mai stie parola.
Se vede la mesaje private mesaj nou si trece la actiune cu modificari.

(Deny)

Mergi la inceput