Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Hop si eu, incerc sa tin pasul cu voi macar la citit, de scris nu mai apuc. Se vede ca majoritatea suntem acasa.

Scri pe scurt ce imi aduc aminte din cele citite, sper sa nu va suparati.

Andie, pt ca mesajul tau e cel mai recent. Succes la prezentare. O sa ias totul bine, nu te mai stresa.
Legat de nastere si bazin ingust. La fel ca si Dora nu cred in asta. Oasele bazinului se dilata si ele in timpul travaliului nu numai colul. Si eu sunt ingusta in bazin si am nascut natural fata si a avut 3150 gr. E adevarat ca si dilatarea oaselor bazinului doare, dar cu epidurala cred ca o sa le suporti. E adevarat ca si dupa nasterea naturala sunt dureri, dar local si te poti apleca si face mai multa miscare. Oasele bazinului revin la loc mai lent si sunt mici disconforturi, din cand in cand.
Eu desi am avut un travaliu lung si obositor tot natural vreu sa nasc.

Deny Felicitari pentru samburel. Sarcina usoara si la termen. Bia mea e nascuta pe 25 mai. E o luna minunata.

Felicitari pentru achizii pentru ingerasi. Sa le poatre/stapaneasc cu placere, atat ei cat si parintii.

Popi M-a impresionat povestea tatalui tau. Un super OM. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos. Eu am avut, pentru o scurta perioada, mama vitrega. Nu se compara. Dar pot sa zic ca sora cea mare ne-a fost ca o mama mie si fratilor mai mici.
Spor la gatit. Din merele de pe balcon, le poti da pe razatoare si congela sau poti face magium. Gasesti retete pe net.

Bioana Ziceai de petele de pe fata. Am avut si eu la Bia. Or sa dispara dupa nastere. Mai lent, dar dispar. Asa ca nu te stresa cu ele.

AC Superba bucataria. E foarte bine ca sotul se pricepe la mesterit. Imi inscriu si eu sotul in clubul asta. In casa noastra, in afara de soba, totul e facut de el. Zugravit, gresie, faianta, tencuit, instalatia de apa. Tot. E genul de om care se documenteaza si pune in practica.

Cred ca am uitat multe din ce am vrut sa scriu. Incerc sa intru mai tarziu puti, dar nu promit.

Nicoleta 27+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hello tuturor! Aparent au disparut niste mesaje de pe site, scrisesem un mesaj lung azi dimineata in care ma plangeam ca am o prezentare azi la serviciu si sunt stresata. E, am avut prezentarea si m-am descurcat pana la urma destul de bine, a fost apreciata de colegi. Acuma pot sa ma relaxez (dar mor de somn pt ca n-am dormit decat 4 ore azi noapte).
O zi buna in continuare tuturor!

Andreea 34+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Andie - somn usor! Sper in maxim jumate de ora sa o adorm si eu pe Andreea si apoi sa ma odihnesc si eu De vreo 3 nopti nu ma mai odihnesc cum trebuie, am insomnii, burta face figuri la orice miscare.

Gina 36 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

As vrea eu sa ma culc, dar azi a trebuit sa vin la serviciu pentru prezentare, si stau pana diseara. Somn usor tie si Andreei, Gina!
O zi buna tuturor!

Andreea 34+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_es spune:

buna burticutelor cum sinteti cum stati cu gindurile ca se apropie cu pasi repezi venirea bebelusilor pe lume .sa fie pentru toate un ceas bun si fara prea multe dureri.si eu ma gindesc in fiecare seara ca cum o sa fie .ADINE_N da bebe e bine iam auzit inimioara si la curele e ok numai cu lichidul e problema ca e la limita si le e frica sa nu scada.BIOANA inca nu ma programat de cezariana dar iam auzit vb pe medici ca e putin lichidul si sa ma mai lase sa vada lunea viitoare cum stau cu lichidu pe atunci e mai mare si sint trecuta de 36 saptamini acum astept cu nerabdare ziua de luni sa vad ce imi spun dar inacelas timp imi e si putin frica dar eu sper sa fie totul bine .si mie miau iesit pete pe fata dar cu raluca nu am avut nimic sau numi mai amintesc eu .eu am luat 16 kg in plus si pina la termen mai pun ceva ca acum creste bebe miine am si eu ultimele analize sper sa fie totul bine va puppe toate sa aveti grija de voi si bebelusi vostri

mami de Raluca (1.10.2002) si 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Hello fetele!

Doura eu ziceam ca al meu ar prefera sa fac cezariana. Si ma distreaza ca te-ai aprins asa de rau pe tema asta; el a scos varianta din ce a citit si a inteles din carti, nu am ce sa-i reprosez (e imposibil sa acuzi un om pentru asa ceva, cel putin din punctul meu de vedere). Daca as fi fost vreo infocata a nasterii naturale, poate m-ar fi enervat, dar cum eu nu am nici o idee si sincera sa fiu nu inclin spre niciuna din cele doua variante, sunt extrem de relax. V-am intrebat eu zilele trecute cum ajungeti voi sa aveti idei atat de clare despre ce si cum e mai bine la capitolul nastere, ca mie una nu-mi iese. De exemplu tu care vrei atat de mult sa nasti natural, vei ramane la aceeasi varianta si daca bebe va avea dubla circulara de cordon? Sau daca intarzie sa apara vreo 2 saptamani asa? Sau daca nu e intors cum trebuie? Adica sunt atat de multe variabile de luat in calcul incat sa mor daca inteleg de unde atata "eu vreau si pot sa nasc natural". Io una nu pot sa decid nici a nici b atat timp cat nu am toate datele la indemana si nici nu le voi avea vreodata.
Asa ca merg pe varianta "c": cum o fi sa fie, numai sa fie bine.

Zi buna, cucuietele!

gogoasa hormonizata

iti doresc sa ai o nastere exact cum vrei tu

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

tnicoleta,ma bucur ca sotul meu se pricepe la mesterit.CU toate ca are diploma de inginer agronom,isi castiga banii din amenajari interioare.A furat meseria de la tatal sau.El a facut totul la apart: a schimbat electricitatea,a pus incalzire pe sub pardoseala,gresie,faianta,schimbat tevi gaze ...absolut tot.Nu vreau sa-mi imaginez cat ne-ar fi costat mana de lucru.

Alina 34+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Hello burticutze!
Si noi ne-am uitat la Vocea Romaniei aseara, buburuzul chiar a avut cativa preferati
Am fost azi la shopping de lenjerie intima pt persoana personala si am o dilema: cam pe unde treb sa se situeze acum ca sa stiu daca-s ok? sub burtica, peste? adica par inalti dar totusi, cum sa ma ghidez?

Bioana felicitari pt vestile bune!
Mami n-am idee cum se calculeaza, dar dr meu a zis "deja ocupa mult din bazin", ce-o fi insemnand, nu stiu, dar concluzia e ca sunt slabe sanse pt nasterea naturala.
Ce draguta povestea voastra
douradoudou mie de ex. nu mi-e frica de durere,mai ales ca nu stiu la ce sa ma astept, poate daca treceam printr-o asemenea experienta, simteam altfel.Dr a zis ca nu avem de ce sa trecem print-o trauma, nici eu nici bebe, si sunt total de acord cu el, in caz ca bebe va fi maricel. De ex. varul meu, nascut cu 4400 gr, a suferit foarte mult,a iesit mov la culoare, a avut scor mic,si a suferit si de hipoxie. Pe mine personal nu ma incalzeste cu nimic sa fiu declarata mama eroina ca am nascut 100% natural,dar cu asemenea consecinte.

Zi frumoasa si insorita!

34+
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Right, Andie are dreptate, au disparut ceva destule mesaje de pe site, cel putin patru!
Eu am scris un mesaj enorm ca raspuns la mesajul lui Doura si apoi am mormait ddespre tot ce am facut si cumparat ieri pentru bebe, ea a scris un mesaj luuuuuung cand s-a trezit, -nu avea somn din cauza emotiilor pentru prezentare-(la mine era 23.45 cand scriam,mesajul ei a aparut in jur de 7.10 am la voi, eu i-am raspuns sa o incurajez -si ea mi-a raspuns mie
UNDE sunt mesajele noastre, e vreun moderator care poate sa raspunda?ca nu e normal sa dispara mesajele asa, pur si simplu!!, suntem viitoare mamici si de regula scriem cand si ca avem ceva de spus/raspuns!

33 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Citat:

Hello fetele!

Mi-a iesit o ciorba foarte foarte acra , dar e comestibila
Mai exersam, mai exersam

mie asa-mi place, acrrrra-acrrra si mama pune mereu niste apa dupa ce eu ii zic ca e perfecta

Citat:
Onutz, tare de tot "incercatul relatiei". E prima oara cand aud de o astfel de propunere. Mult romantism si la voi, tre' sa recunoastem

da, e romantic ca dulapu', da' sa stiti ca cererea in casatorie i-a iesit s-a imbracat frumooos, m-a adunat de la serviciu, aveam rezervare la restaurant, sarbatoream 3 anisori si acolo s-a petrecut

Citat:
Io una nu pot sa decid nici a nici b atat timp cat nu am toate datele la indemana si nici nu le voi avea vreodata.
Asa ca merg pe varianta "c": cum o fi sa fie, numai sa fie bine.

Eu astept ultimele analize, eco etc, tot varianta c

Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput