Copii smulsi cu forta din bratele mamei
Raspunsuri - Pagina 5
bird70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Nu...pentru ca acolo este tatal lor,care doreste si are posibilitatea prin custodia comuna sa s eimplice in cresterea si educatzia copiilor. |
Dar mama e aici. De ce sa nu vina tatal aici? De ce sa fi stat mama acolo?
Adica legal mama trebuia sa stea in Italia ca sa poata avea tatal acces la copii. De ce sa nu stea el aici ca sa aibe acces la copii? Din simplu motiv ca ultimul domiciliu a fost in Italia. Un motiv extrem de stupid ca sa hotarasti soarta unor copii.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Si n-ai nici un cuvintel despre faptul ca le-a fortat sa stea fara tata? Era, cumva, dreptul si interesele fetelor? E cumva legal? |
Nu cunoastem datele acelui divort, eu ma refer strict la imaginile din videoclip.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
marius spune:
Nici eu nu am cu nimeni nimic doar constat. Si in general(ca sa fiu domn am pus acel "si in general") - imi plac oamenii care respecta legea si nu pot sa-i inghit pe cei care nu o respecta (cu buna stiinta desigur). Asta e una din "bolile mele".
Ca legie pot fi si strambe este la fel de adevarat. De aceea pot fi schimbate/modificate dar a nu respecta o lege cu buna stiinta este inadmisibil.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
andacos spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bird70
Dar mama e aici. De ce sa nu vina tatal aici? De ce sa fi stat mama acolo? Adica legal mama trebuia sa stea in Italia ca sa poata avea tatal acces la copii. De ce sa nu stea el aici ca sa aibe acces la copii? Din simplu motiv ca ultimul domiciliu a fost in Italia. Un motiv extrem de stupid ca sa hotarasti soarta unor copii. Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper |
Pai nu te gindesti ca se pot pune si invers intrebarile astea!
A expus cristoiu intr-un mesaj anterior foarte bine,nu are rost sa mai repet!
Mama trebuia sa stie ca e legata cu copii defintiv de Italia ,in momentul in care s-a intentat divortzul!Stia ca nu poate parasi DEFINITIV Italia,fara acordul tatalui.
Ca nu a interesat-o...e alta treaba,si astea sunt consecintzele!
dana
andacos spune:
Cristoiu,bird a spus ca parintzii erau in divortz...e adevarat ca mai departe "am speculat"eu sa spun asa,fiind vorba de Italia,e clar ca e vorba de custodie comuna!
Dana
buli spune:
pe aici se cam discuta discutii.
nu avem de unde sti de ce a plecat mama definitiv din italia si a luat fetele.
nu avem de unde sti nici daca tatal a incercat sau nu o revedere amiabila.
nu stim nimic decat circul de la tv.
pentru care, la prima vedere, responsabile sunt autoritatile australiene si mama fetelor care a permis sa se intample asta.
eu, daca as fi fost in situatia mamei, m-as fi urcat frumos cu fetele in avion si le-as fi scutit de momentele alea crancene.
si m-as fi stabilit unde ar fi fost ele obligate sa se stabileasca.
dar asta tot asa, din ce se vede.
daca tatal e periculos, atunci tb dovedit asta.
daaaar, in situatia prezentata asa succint, mama mi se pare ca a fost cruda si manipulatoare.
in orice moment putea sa mearga cu ele si sa faca lucrurile mai cu blandete.
nu poti sa faci 4 copii cu cineva si la un moment dat sa duci la celalalt capat al lumii asa, pur si simplu. prin actiunile ei a pus fetele in pericol.
tatal, pe de alta parte, nu stiu ce vrea sa dovedeasca.
iar autoritatile locale ... hm
Rufus spune:
bird, ca parinte inteleg situatia perfect. Iti inteleg revolta.
Numai ca ea (revolta) ar trebui indreptata catre parintii care isi aduc copiii in astfel de situatii, deopotriva tata sau mama.
Cred ca incurajarea oricarui abuz nu face niciun bine, pentru ca abuzul e abuz si nu are justificare, din orice latura ai privi situatia.
E steril sa ne contrazicem care-i de vina pentru situatia celor patru fete, este evidenta greseala mamei care, probabil, a premeditat situatia; nu o acuz ca a luat o hotarare nepotrivita, putem oricand lua, la randul nostru, o hotarare gresita in raport cu copiii nostri; dar imi repugna faptul ca, odata ce este evident ca greseala ei a fost recunoscuta de un tribunal, n-a ales sa indrepte situatia pentru linistea copiilor ei. Mie, personal, nu-mi plac astfel de parinti, mi-am exprimat parerea adeseori in directia asta, ce-i drept mai mult tatii calca pe bec, dar iata si o mama care pune interesul sau personal mai presus decat al copiilor sai.
N-am nici o consideratie pentru astfel de oameni, mai ales ca, asa cum mai spuneati pe aici, nici intoarcerea la tata cu japca nu va fi plina de floricele si zile senine.
Rufus, Tora si iadele
cristoiu spune:
Bird, stai ca repet, ca nu ma dor degetele. Sotul iti ia copiii si se cara in Romania. Te resemnezi si te muti in Romania? Sau pune-te in alti papuci. Sotul e din Pakistan. Te resemnezi si te muti in Pakistan unde nu ai fost decit de 2 ori in vacanta si nu ti-a placut?
Mai in gluma mai in serios, cind insista mama soacra inainte de nunta sa faca baiatul ei contract prenuptial sa nu carecumva sa ma despart de el si sa ii iau armasarii verzi de pe pereti cu copitele lor de aur cu tot am zis la un moment dat OK, fac contract si scriem frumos ca daca se ajunge la divort din vina sotului am voie sa imi iau copiii si sa plec cu ei in Canada Evident nu ar fi fost posibil si pe urma nici sotul nu dorea prenup, dar asa, ca idee. Da, cind te stabilesti in tara sotului stii ca te-ai legat la cap definitiv, ar trebui sa iti fie clar.
Alizee spune:
Pai ca sa discutam discutii, poate ca tatal era un bataus si de aia a fugit mama cu fetele. Numai faptul ca a trimis politia dupa ele sa le ia pe sus, spune multe despre el. Se prea poate ca legea sa ii fi dat si lui drept de custodie, dar poate ca copiii nu-l voiau. Si o putem tine asa pana luna viitoare, ca tot nu stim nimic, de fapt.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.