Copii smulsi cu forta din bratele mamei
Raspunsuri - Pagina 4
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Nici macar nu conteaza care dintre parinti este vinovat. Conteaza ca acele fete isi vor uri tatal pt abuzul la care le-a supus; nu i-a pasat de ele ca fiinte umane deloc, fiice proprii. Este posil ca ele sa fuga de la el si sa se intoarca la mama sau cine stie pe ce alte cai ar putea-o apuca, doar ca sa-si sfideze tatal abuzator. Halal oameni ai legii !!! Au tras de bietele fete de parca erau niste infractori prinsi in flagrant. Rusine acestor barbati ! allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Ai tu ce ai cu barbatii. Nu conteaza cum este corect, conteaza daca sunt barbati sau nu.
In cazul Oanei cand tatal a plecat cu fetele legal inapoi in USA tunai si fulgerai "cum adica a plecat tatal cu fetele in USA... abuzatorul" desi este legal, iar aici cand mama a plecat ilegal in Australia spui "cum adica sa se intoarca fetele la parintele legal care este barbat, abuzatorul"
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Nu...pentru ca acolo este tatal lor,care doreste si are posibilitatea prin custodia comuna sa s eimplice in cresterea si educatzia copiilor. Dana |
Da, cu forta.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
andacos spune:
citat din mesajul lui allinta Cum trebuie legea aplicata ? Fortand niste copii sa se intoarca la parintele, pe care nu il vor ?! Asa se protejeaza dreptul si interesul copilului ?! allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Eu v-am spus ca latura sentimentala are multa influientza in acest caz!
Fortzarea copiilor este rezultatul nerespectarii legii de catre unul dintre parintzi,respectiv mama in acest caz!
Dana
marius spune:
Corect!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
andacos spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui allinta
Da, cu forta. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Datorita mamei!
De unde stii tu ca fetele nu vor prezentza tatalui?
Dana
Rufus spune:
citat din mesajul lui allinta Cum trebuie legea aplicata ? Fortand niste copii sa se intoarca la parintele, pe care nu il vor ?! Asa se protejeaza dreptul si interesul copilului ?! |
Si n-ai nici un cuvintel despre faptul ca le-a fortat sa stea fara tata? Era, cumva, dreptul si interesele fetelor? E cumva legal?
Rufus, Tora si iadele
bird70 spune:
citat din mesajul lui allinta Halal oameni ai legii !!! Au tras de bietele fete de parca erau niste infractori prinsi in flagrant. Rusine acestor barbati ! |
Nu sunt de acord cu asta. Politisti aia trebuiau sa ia fetele de acasa si sa le duca la aeroport. Nu a fost decizia lor, probabil ca si ei au ramas traumatizati de situatie. Nu poti sa nu ai cosmaruri dupa ce ai facut asa ceva.
Rufus,
ce a fost asa de grav a fost ca mama nu s-a intors din vacanta in Italia. Tatal a fost de acord sa lase fetele sa vina aici, nu le-a adus ilegal. Doar ca nu s-au intors. Probabil ca mama a sperat ca divortata fiind ii va fi mai usor alaturi de familia ei decat intr-o tara straina. Poate ca in Italia nu avea sanse sa lucreze si ar fi pierdut la sigur custodia copiilor si a facut ce a stiut ca sa isi pastreze copiii. Cat au fost in Australia fetele au fost cu mama lor, daca era ceva in neregula cu mama nu le-ar fi lasat la ea.
Si toata discutia asta cu a cui o fi vina nu justifica decizia de-a provoca atata suferinta copiilor.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
andacos spune:
Eu am sa ma repet,insa cazul Oanei nu are nimic de-a face cu cazul prezentat de Bird!
In cazul Oanei era recomandat ca ea sa merga dupa copiii si tatal,pina la stabilirea custodiei.Chiar si cu acel ordin,nimeni nu o impiedica sa fie in aceasi tzara cu copii,sa vada copii in prezentza asistentzilor sociali!
Dana
Alizee spune:
Nu, nu am nimic cu toti barbatii, ci doar cu cei atat de razbunatori, incat lovesc in proprii copii, stiind sigur ca, astfel, lovesc in fosta sotie.
Eu ma refer strict la putinele imagini pe care le-am vazut in videoclip. Era evident ca fetele nu voiau sa se intoarca la tatal lor. Obligandu-le sa o faca, tatal crede ca va reusi sa le creasca si ingrijeasca asa cum ar trebui ? Fetele il vor sfida si, probabil vor fugi din casa lui. Halal tata.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
cristoiu spune:
citat din mesajul lui andacos Eu nu vad aceasi situatzie ca a Oanei! In cazul prezentat de Bird,parintzii sunt divortzatzi,au hotarire judecatoreasca,parintzii au custodie comuna,mama a parasit definitiv teritoriul unei tzari ,fara acordul tatalui. Dana |
Am cautat amanuntele, dar nu scrie decit ca erau "subject of custody dispute". Nici cind a plecat, inainte sau dupa divort, nici ca aveau custodie comuna.
Bird, astea sunt bubele casatoriilor internationale. Cum adica de ce sa nu stea in Australia? Ia imagineaza-ti ca sotul tau hotaraste brusc ca el vrea divort, ia toti copiii si pleaca in Romania. Sotul si copiii tai, cetateni romani. De ce sa nu creasca in Romania, de ce musai in Australia?
Nu e vorba de musai unde, ci de faptul ca si celalalt parinte are aceleasi drepturi de a isi vedea copiii crescind, de a avea o relatie apropiata cu ei. Daca tu mama ai fost de acord sa te stabilesti in Italia, sa nasti copii acolo, sa ii cresti acolo, daca chiar te doare in chifla de copiii aia, atunci divortezi si ramai pe loc, ancorata in Italia. Ar fi unfair sa ii ceri tatalui sa isi ia catrafusele sa se mute in Australia sa fie cu copiii. In fond el nu a fost intrebat daca ar vrea sau ce ar vrea. A fost pus in fata unei situatii implinite, e aberant de unfair.
Eu sunt in Germania. Am hotarit sa locuiesc aici cu sotul meu, am luat hotarirea impreuna. Acum sa zicem ca am divorta (bat in lemn) eu sunt constienta ca as fi permanent legata de tara asta la care nu tin in mod deosebit. Dar evident nici nu as putea astepta ca el sa isi dea acordul sa iau copiii in Canada si sa ii vada din an in paste si nici nu m-as gindi sa le fac asta copiiilor mei, cind stiu cit il iubesc si cit ii iubeste.