Copii smulsi cu forta din bratele mamei

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mda, asta e o problema in multe tari, nu doar in It.

ma intreb daca nu putea negocia intoarcerea.

ah, si autoritatile alea, oricare or fi fost ele, nu au dat un telefon inainte sa le spuna "hei, fetelor, impachetati, venim dupa voi"?
nu pot sa-mi imaginez ca au ajuns la usa si le-au luat pe sus.

eu zic ca e multa telenovela aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Buli din pacate legea nu are suflet. Si aici in America se intampla la fel, te trezesti cu cei de la Sheriff department acasa, la scoala, la servici, etc. Nu-i intereseaza, nu anunta, nu nimic. Sunt sigura ca mama a avut cateva zile sa duca fetele inapoi. Ti se da un time frame, pana vineri la 7pm (exemplu). Daca pana la ora respectiva nu faci dovada ca duci copiii unde trebuie, anytime dupa ora respectiva sa te astepti sa vina sa ii ridice.

Mergi la inceput

pai nu ma interesa daca are suflet, ci daca e civilizata (legea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

pai ei sunt civilizati, iti spun ce trebuie sa faci si care sunt consecintele daca nu faci. Nu mai e problema lor daca tu alegi sa nu respecti legea, inseamna ca de buna voi ai acceptat sa suporti consecintele, care sunt asa cum sunt, din pacate. Rar cand gasesti vreun judecator care sa se lase influentat de media, sufletesc, etc. Judecatorii respecta legea, nu sunt psihologi sa aiba grija de suflet. Ei nu te obliga sa nu respecti legea. E DOAR alegerea ta ce faci.

Mergi la inceput

nah, inseamna ca mama stia exact ce va urma, de aia a chemat presa si a participat la acest "film".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

nah, inseamna ca mama stia exact ce va urma, de aia a chemat presa si a participat la acest "film".

bineintzeles ca stia,somatziile trimise aveau ca incheiere si acest tip de rezolvare,daca nu respecta legea.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Dar voi v-ati gandit ca legea nu este impartiala?Eu cred ca judecatorul italian a luat in considerare drepturile parintelui italian si i-a aparat doar interesele lui farassa tina cont de dorintele copiilor.Probabil ca a.considerat ca le face si fetelor un bine daca ele au si cetatenie italiana.Eu asa cred,ca niciodata un judecator al unei tari nu va da castig de cauza parintelui cu cetatenie diferita.Stiu ca o sa ziceti ca legea e lege si ...bla,bla,dar sincer,legea e facuta de oameni si cel care prezida curtea e tot om.Asa ca neexistand niciun motiv pt.care sa ii acorde fetele mamei (tata abuzator,etc) el a hotarat in favoarea lui pt.ca era italian.Ar fi fost culmea sa ii dea fetele cetateanului australian.Si o eventuala judecata in australia ar fi ajuns la aceleasi concluzii in favoarea cetateanului australian.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Dar voi v-ati gandit ca legea nu este impartiala?Eu cred ca judecatorul italian a luat in considerare drepturile parintelui italian si i-a aparat doar interesele lui farassa tina cont de dorintele copiilor.Probabil ca a.considerat ca le face si fetelor un bine daca ele au si cetatenie italiana.Eu asa cred,ca niciodata un judecator al unei tari nu va da castig de cauza parintelui cu cetatenie diferita.Stiu ca o sa ziceti ca legea e lege si ...bla,bla,dar sincer,legea e facuta de oameni si cel care prezida curtea e tot om.Asa ca neexistand niciun motiv pt.care sa ii acorde fetele mamei (tata abuzator,etc) el a hotarat in favoarea lui pt.ca era italian.Ar fi fost culmea sa ii dea fetele cetateanului australian.Si o eventuala judecata in australia ar fi ajuns la aceleasi concluzii in favoarea cetateanului australian.

Whatever happens don`t let go of my hand!

asta pentru ca ea s-a comportat abuziv, a ascuns copii incalcand legea, nu cred ca daca statea in italia pe parcursul procesului obligatoriu pierdea custodia copiilor, poate ca primeau custodie comuna, daca ambii erau 'fara pata' ma gandesc ca ea voia musai sa plece cu fetele in australia si stia ca asta nu e posibil, pentru ca tatal nu si-ar fi dat acordul niciodata iar in tribunal nu avea sansa sa obtina asa ceva

in rest, nu stiu ce sa spun de cum a actionat politia, daca asta o fi procedura sau daca au gresit, poate era bine sa fi mers cu psihologul dupa ei, poate or fi avut psiholog cu ei...dar era putin cam tarziu sa lamuresti copii ca se aplica legea si ca ele trebuie sa se supuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr
Sunt sigura ca mama a avut cateva zile sa duca fetele inapoi.

A avut un an. Decizia de intoarcere in Italia este din 2011.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Rufus, sunt curioasa, ai vreun link cu toata povestea astora?

Care o fi toata povestea lor, cand s-au despartit, cand a plecat mama in AUS, daca tata a fost de acord, daca ei erau/ sunt deja divortati, in ce relatii erau fetele cu mama, cu tatal... ma rog, nu ca sa stii tu toate astea, dar ar fi interesant de stiut aceste lucruri. Asa, este prezentata doar o frantura din toata povestea asta...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput