Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 21
Raspunsuri - Pagina 9
happylica spune:
iti poti face o adresa de mail fix pt fb si intri doar pe grup.
si mie imi e mai comod sa citesc aici, dar mi-e mai simplu sa intru acolo. plus ca aici si eu ma simt 'citita'
megbeng spune:
nu cred ca vom pleca definitiv de aici, haydee..intr-adevar, mi se pare mai greu de urmarit discutiile pe FB..si poate sunt paranoica..dar nu e mai simplu sa vada persoane nepoftite ce scriem noi acolo?
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
monna3 spune:
La multe lunite Anastasia si Daria!
Haydee nu plecam de tot de aici, stai linistita... eu una o sa trec zilnic pe aici si mai scriu din cand in cand chiar daca nu zilnic.
Am de cateva zile o stare ciudata si parca n-am chef de nimic
Sii... haideti ca dau de baut si de papat ca azi implinim 7 ani de casatorie
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
happylica spune:
La multi ani Monna! Sa fiti fericiti in 3.. in 4.. in cati va doriti! Sa aveti parte numai de bine si zile pline de zambete!
happylica spune:
monna, amy.. si cine mai are minge magica de la vtech.. ati schimbat bateriile pana acum? a noastra parca incepe sa oboseasca.. si mi-e lene sa o desfac sa vad ce tip de baterii ii trebuiesc ma puteti ajuta?
monna3 spune:
Mirela multumim . Inca n-am schimbat nici noi si cred ca trebuie ca deja e cam obosita cum zici tu .
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
Haydee spune:
La multi ani, Mona! Multi ani fericiti si de acum inainte!
Mirela, daca am retinut bine tu ai din cea cu buburuza deaspura; ai nevoie de 3 baterii AA.
edit: am uitat sa dau refresh
irinaelena spune:
la multi ani monna! sa fiti fericiti!
haydee, ce a zis mirela voiam sa spun si eu, poti face un cont pe fb folosind orice adresa iti trece prin cap, nu trebuie sa fie cu numele tau, noi vom sti ca esti haydee
Tala spune:
Haydee si eu sunt atasata de modul in care comunicam pana acum. Cont pe FB mi-am facut pt colegii de liceu cu care am avut intalnire anul trecut. Am folosit numele de fata si nu postez nimic despre mine. Uneori ma gandesc ca sunt egoista pt ca intru lacei din lista mea de contacte unde am acces si ma uit la poze (cand si daca am timp), dar apoi ma gandesc ca e alegerea lor sa le faca publice asa cum e si alegerea mea sa nu impartasesc nimic din viata mea. Cu cei apropiati o fac in modul traditional si demodat, face to face :)
Oricum am stabilit ca lucrurile serioase tot aici se discuta, cele mai neserioase dincolo :)
La muulti ani fericiti si prosperi Monna!
Noi am papat mai bine azi banana cu para, dar pt ca deschidea guritza la safe feeder-ul ei in are am pus banana (a mancat tot ce era in el)