Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 21
Raspunsuri - Pagina 16
Tala spune:
Gabi noi avem cana de la Avent si nu curge aiurea din ea. Daca suge curge, daca nu si chiar daca o musca nu curge nimic, eu zic deci ca e buna.
Mirela sa te auda cine trebuie :). Am observat ca trebuie sa am si ceva noroc s-o nimeresc in momentul ideal adica sa-i fie foame, dar nici prea foame. Azi am incercat-o cu supica, nu a vrut si am asteptat pana la masa urmatoare cand mi-a mancat o treime de borcanel (cam pus-o intr-un borcanel de la humana). Si ma minunez de fiecare data cand deschide gurita si suge din linguritza
In seara asta dupa baita a supt 3 ore fara pauza, ma simt...supta
carstea spune:
Doamne Tala cum rezisti 3ore?Emma sta uneori noaptea 45min si déjà Sunt intepenita.eu ii scot sanul din gurita Daca vad ca ma tine pe post de suzeta.
Si noi tot canuta avent avem si a invatat sa bea din ea dar nu cantitati mari.
Noi inca nu am ajuns la caciuli desi ne invartim Intre 10-15 grade.pun o gluguta si e ok in carut.
ronina spune:
Buna fetele!
Multumesc de raspunsurile legate de body maieu, am gasit si eu azi la h&m ultimele 2 bucati marimea potrivita.
Legat de imbracat, eu am o nedumerire, pe sub bluzitele cele clasice le dati body ca sa nu se dezgoleasca cumva la spate cand sunt luati in brate? Eu nu prea iau bluzite normale, dar cum am tot primit ma gandesc sa nu le tin degeaba. Dar daca ii dau unele bluzite subtiri peste body parca nu-i destul pt vremea de acum, iar daca dau si o jacheta/hanorac peste imi pare ca deja e prea mult 3 straturi.
Ah, am gasit la decathlon cagula de bebei, i-am luat Biancai ca am decis sa mergem la ski in ianuarie si trebuie s-o echipez bine sa o scot la sanius.
Lady_X: daca s-a sucit dupa ce deja a mancat, eu banui ca ar fi dintisorii de vina.
Tala: bravo pt reusitele cu papica. Parca incepe si la noi sa se simta imbunatatiri, cel putin cand ii da sotul si nu ma vede pe mine. Cand apar in raza vizuala, isi aminteste de laptic si nu mai vrea Zilele trecute a avut primul scaun de copil diversificat, dovada ca a si inghitit ceva, pana acum, timp de mai bine de o luna jumate, nu s-a vazut nimic diferit La voi ce s-a schimbat de a inceput sa deschida gura? Eu am trecut pe borcanele si vad ca astea ii plac mai mult. Trist dar adevarat
Haydee: sper sa scapati de febra
Carstea: din cate stiu eu sarea le face rau la rinichi, se depune.
monna3 spune:
intru putin pe fuga,
Irina te-am facut si pe tine admin pe grupul de pe FB, cine mai vrea sa-mi spuna si fac
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
monna3 spune:
La multe lunite Lavinia, Anastasia si Maya!
Lakioana imi pare rau ca ati avut de tras atat cu alaptatul dar important e ca e bine piticuta. Succes in continuare la diversificare!
Lady_X vezi ca ai PM cu numele meu de pe FB, imi ceri prietenia si apoi te adaug in grup
Haydee felicitari pt bilant! Si noi am iesit din grafice cu inaltimea
Carstea si eu am incercat sa te adaug la grup dar la fel imi zice ca nu te pot adauga pt ca ai fost in grup. Cica trebuie tu sa ceri accesul. Am facut-o si pe Irina admin si cand e ea pe FB puteti face cum a zis ea (asta daca nu ma prinzi pe mine cand sunt online).
Irina cred ca poti sa faci grupul inchis ca sa-l vada si Cristina si in acelasi timp sa nu se vada postarile noastre decat de catre membri.
Pupici
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
danaang spune:
Mirela la ce varsta ai inceput sa ii dai Alexiei lactate, ma rog branzica? si mie personal imi place aceasta branzica si da gust bun si in fructe, am incercat-o. stiu ca sunt persoane care nu dau copii,lor danone, dar acum am vazut pe eticheta de la brannzica ca e recomandata de societatea romana de pediatrie., cred ca nu are nimic in compozitie care sa faca rau. nu ma pricep, doar imi dau cu parerea.nu aruncati cu rosii :D
parca imi place si mie mai mult pe dc decat pe fb. :)
duminica placuta!
gabrielarusu spune:
Tala poti sa-mi spui ce model este cana de la avent, te rog?
Mirela i-mi pare bine ca ii place Alexiei branzica de la Danone si a mea papa fff bine dar ii dau numai 2 buc nu mai mult si ii dau decat de vreo 2-3 ori pe saptamana restul ii dau iaurt ca mie teama sa nu se invete sa vrea numai branzica.
mamica de Maria Elisa
irinaelena spune:
Ronina, aceeasi dilema am si eu cu hainele .. pana la urma aleg o varianta de mijloc: daca e cald, ii dau body maieu f subtire+bluzita, daca e mai racoare, body normal + bluzita, daca e si mai racoare trecem la hanorac si lasam bluzitele la o parte :)
Monna, merci ca m-ai facut admin, acum o sa pot si eu sa o adaug pe cristina.
chitosenia spune:
Buna fetele,
Stiu ca ati asteptat vesti de la noi ...dar jur ca de joi seara traiesc ca intr-o intepenire , nu stiu ce sa mai cred sau cum sa mai traiesc.
Ziua incepuse bine , Edu a adormit in masina am ajuns la programare era vesel si bine dispus.
Doctorita l-a tot analizat , l-a pus sa faca diverse , ne-a intrebat multe si pe urma BOMBA:
1. HEMIPAREZA MEMBRU SUPERIOR STANG
2. SUSPICIUNE DE NEUROFIBROMATOZA NF1, in sensul ca exista o probabilitate de 80-90% sa dezvolte semne ale bolii in urmatorii cativa ani.
Daca pentru hemipareza sper ca kinetoterapia sa fie o rezolvare pentru neurofibromatoza nu exista decat Dumnezeu.
Scenariu cel mai optimist implica doar dificultati in invatare si concentrare ,ADHD, scadere a capacitatii vizuale, scolioza
Scenariu mai putin optimist implica tumori benigne si maligme in orice organ dar predilect in ochi,creier si maduva spinarii, orbire .
Si tot ce putem sa facem e sa asteptam.
Am citit de joi incoace tot ce am gasit despre neurofibromatoza NF1 in toate limbile pe care le cunosc si jur ca sunt speriata si trista.
Ma rog la Dumnezeu ca procentele alea lipsa 10-20% sa fie in favoarea noastra si daca se dovedeste ca intradevar are aceasta boala sa faca o forma usoara.
In rest nu mai ma gandesc la nimic.
SuperMami_1 spune:
Offf, Chitzo ce vesti ne dai, asteptam cu sufletul la gura sa ne spui ca totul e ok si ca Edu nu are nimic nasol
Pe ce baza a pus neurologul un asemenea diagnostic? Ati avut ecografii, rmn, ct ceva la mana?
Ati fost la neurolog sau la neurochirurg? Nu crezi ca ar trebui sa mai consulti o alta opinie?
Mult curaj in continuare , mami! Si nu incetati lupta, ca trebuie sa fie bine...poate aveti noroc si va ajuta D-zeu sa va incadrati in acei 10-20% sau poate sa va infirme un alt medic acest diagnostic, parerea mea, prezumtiv