MONTIGNAC (178)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Hello montignacelor

Lorelei, ma bucur ca nu e insulinom si deci sora ta va fi bine

Meniu ieri:
MD: oua ochiuri, wassa, ardei
P: sardine din conserva, wassa
C: varza calita cu carnaciori

De azi dimineata sunt tot in bucatarie. Pana acum am gatit asa:
- supa crema de conopida
- conopida cu maioneza
- popcorn de conopida
- fasole scazuta cu usturoi
- gogosari umpluti http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/29320/Reteta-Montignac-Gogosari-umpluti/
- mai am de facut friptura de curcan( o vom servi alaturi de fasolea verde)
- clafoutis de mere http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/28354/Reteta-Montignac-Clafoutis-cu-mere-visine/

Pt saptamana viitoare mai am in meniu: spanac cu ochiuri, orez cu scoici.

Meniu azi:
MD: telemea, salam, wassa, ridichi
P: supa crema de conopida
C: varza calita cu carnaciori

Va pup


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

imi este tare dor sa stau la taclale cu voi...
Am vazut ca postati meniul de ieri, iata si la mine:
MD: iaurt; cafea
G: mar
P: varza cu rosii
G: migdale+alune+nuci( un pumn)
C: varza cu putina mamaliga

Azi am facut ciorba de fasole, imi face mama un ghiveci( il aduce maine) iar eu maine dimineata o sa fac niste covrigei cu susan( imi este usor sa-i mananc dimineata cu iaurt)
Saptamana viitoare o sa fac aprovizionarea( pt Wassa, lipii) si o sa dau comanda de fructe oleaginoase( sunt bune la gustari, si ma bucur ca si copii le mananca).
In rest sunt obosita, de la servici fug, iau copii de la gradinita, iesim in parc, seara baie, poveste si sa stiti cateodata adorm inaintea lor
Brandusik multumesc pentru reteta de briose.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

cu pla carmen

moama puisoaro ce mama furnicutza esti.cate cuptoare ai ?:)) ca ai facut o multime de mancare

eu azi..dupa cum spuneam mai devreme cand ma milogeam de retete de dulce..imi era sa mananc ceva dulce..cred ca o sa fac clatite..am luat azi dulceata de zmeura fara zahar..nush cum sunteti voi da eu as manca dimineata prinz si seara zmeura sub orice forma

si o sa mai fac si saratelele astea http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/29704/Reteta-Montignac-Saratele-cu-cascaval/ dar o sa pun si cascaval si telemea

eu azi m-am inarmat cu carne...file de si curcan...o sa bag la cuptor si sapt asta o sa mananc ceva carnita si cu amestec oriental la tigaie

Meniul meu azi:
Md: wasa cu brinza tartinabila si 1 cabanos
P:coaste de cu salata de rosii si castravet
C: supa de pui
Gustari: nectarina, struguri si clatite cand o sa le fac

auzi puisoaro oare noi nu stam pe loc ca mancam multe glucide?(wasa, cereale si dulciuri monti?) stiu ca pe site-ul oficial monti erau intrebari acolo si una din intrebari era de la o tanti care nu dadea deloc jos si i-o spus ca sa incerce macar 1-2 sapt sa evite astea



Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gena12 spune:

Buna
Azi am avut iar treaba.
Meniul de ieri:
Md: paine monti cu dulceata si cafea
P: lipie cu pui si salata (nu e f mare abatere, dar nu e buna)
C: o rosie, cativa surimi si un pic de branza

Va propun un brownie? Eu fac maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gena12 spune:

Brownie cu IG mic

70gr de ciocolata neagra 70%
2 oua
60gr fructoza (atentie, mai bine gustati sa nu fie prea dulce)
60gr pudra de migdale
100 gr de nuci bucatite
un pic de smantana lichida sau soia pt a topi ciocolata

se topeste ciocolata (la micro-unde sau la foc mic), se adauga ouale,
se amesteca bine. Se pun apoi nucile, pudra de migdale si fructoza.
Se pune pe un vas acoperit de hartie de copt, in strat cam de 15 cm grosime.
Se coace la cuptor 20min la 180°C

Se mananca cald sau rece, chiar si cu crema desert.

Pot sa va spun si cum fac crema desert, tot Monti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

hihi ce bine sunagema

apropo de saratele ca tu spuneai ca le-ai facut pe astea..ai lasat la frigi peste noapte coca?


Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gena12 spune:

Nu am lasat peste noapte, am bagat 10 min in congelator , ca sa se intareasca coca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

facut saratelele cu urmatoarele probleme
1: destul de greu de intins si dupa greu de deslipit de pe masa de am ajuns sa ma joc ca si cu plastilina

2. is ff uleioase..da fff ca si forneti de altfel...ce nu inteleg e ca am mai facut saratele cu multa tarate...si mult unt..da nu am avut probleme din astea de greu de deslipit..


facut si clatite pus ashea: 25%naut, 25%integrala si 50% tarate de ovaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gena12 spune:

Da, am uitat sa iti zic ca am pus mai multa faina decat ce scria acolo si in plus a fost ca si plastilina. Am tot pus faina pe masa ca sa intind foaia.
Dar dupa ce s-au copt nu mi s-au parut cu uleioase. dar f gustoase

Pun si meniul pe azi ca nu mai mananc:
Md: o cafea
P: faimosul meu meniu japonez
C: o salata de fructe

Am un aspic la "inchegat" in frigi...pt maine.
Cam atat!
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

gena puey acu me spui mey?..eu am tot incercat am tot incercat...s-o intins foaia...da cand sa le dezlipesc...nu mergeau..si am ajuns sa le modelez in mana cred ca o sa mearga cu iaurt acru acru sau cu niste brinza de vaci
cele pe care le-am facut eu prima oara...cu tarate de grau au iesit mult mai ok..adik in ce priveste intinsul si plasatul in tava...asta cred ca din cauza ca taratea de ovaz e mai boboasa si se sfarama coca usor

Mergi la inceput