MONTIGNAC (178)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Waw fetelor ce decise sunteti? M-as baga si eu la treaba asta cu 5 kg pana la Craciun mai ales acum ca ne-a linististit Ninha ca nu patm nimic daca nu resusim. Asta ar insemna ca la craciun sa am 66 kg, ham tentant.

Andanii tu ce inaltime ai? Nu slabesti prea mult? Eu chiar ma gandeam sa-mi fixez targetul la 65 si sa raman acolo. Am o prietena care a slabit mult si arata tare rau la fata, deh nu mai sunt nici eu la prima tinerete, mie sa n-o dreg pe-o parte si sa stric pe alta. Tu ce zici?

Puisorule esti o adevarat comoara la casa omului. Te incuscresti cu mine?

Brindusik si la mine e la fel de nebunie, desi sunt conforma manac haotic si ce-i mai rau la ore destul de tarzii. Da ce sa fac daca imi inchei ziua de lucru uneori la 2 noaptea, alteori o incep la 4 dimineatza. Vreau sa treaca naibii o data perioada asta.

Meniul meu e varza. Din motive de stat la lucru mult am cerut ajutor mamei cu mancarea si am primit ardei umpluti dar nu-s conformi. Asta e acum nu mai fac si mutre.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

somleac cred ca se intampla ceva cu pamantul zau..ca parca toata lumea e bagata in priza...e prima oara cand vad lumea tipand ca nu au nush ce, intrand in panica canu gsesc nush ce...trimit mailuri gresite, se strica aparate...e ca le nebuni..pe langa faptul ca mie nu-mi iese nik cum trebe

nush cand o sa treaca perioada asta ca deja intru in colaps

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Miha, ne incuscrim, cum sa nu Mai ales ca avem de unde alege, toti s-ar potrivi ca varsta

Dana, frumoase pozele Am pus mai inainte si linkul la chiftele de ceapa. E reteta indiana cica si e delicioasa.

Gena, important e ca esti hotarata sa revii la calea cea dreapta Hai ca tu esti cea mai informata intr-ale dietei asa ca nu sa nu ne parasesti

Brandu, sper sa treaca mai repede nebuneala si sa te calmezi

Meniu azi:
MD: chiftele de ceapa, iaurt usurel
P: lipie monti cu macris, feta si rosii
G: doua bucatele de biban rajit cu mujdei
C: dovleac copt

O zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Mai, Puishorule, tu ma innebunesti pe mine! de unde le scoti, fata mea? lipie cu macris? adica cum vine asta? ia spune-mi si mie sa fac si eu. am niste macris congelat. sau trebuie musai proaspat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Salut fetelor

Incep cu meniul de ieri, ca sa nu-l uit:

MD: Paine Wasa
G: cateva alune, dar putine
P: 2 oua fierte cu mustar, 2 rosii si o bucata de branza feta
G: cateva alune, iarasi putine
C: salata multa si o bucata de carne.

Azi:
MD: prajitura conforma
G: cateva alune
P: cred ca multa salata cu peste- mergem la restaurant
C: nu stiu inca.

Ninha, ma prind atunci, daca nu mi se ia capu' :-D. E o provocare tare buna
Brindusik- saracuta de tine cu friptura. Se mai intampla. Macar cantarul a fost mai omenos cu tine, sper ca ti-a mai trecut supararea.
Puisorule, e drept, am avut un weekend exceptional . Inca nu ma pot dumeri cum au reusit cu spaghetti sa aiba doar IG 10! or fi cu insulina? si nu e periculos pt pancreas?
Cum faci tu chiftelele cu ceapa? suna bestial!
Andanii, ai dreptate, luand-o asa, 2,5 kg pe luna nu-i mult. Doar ca eu pe 1 octombrie aveam 67.3 si acum am 67.7. De asta m-am speriat :-D
Da asa sunt si eu motivata sa fac ceva...
Somleac si puisorul, daca va incuscriti io ma bag la nasit
O zi frumoasa va urez la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Puisorule da cate condimente necunoscute de mine in chiftelele alea .... daca nu pun nu sunt bune ??? hmmmm
ma bucur ca ti-au placut pozicile mele

Somleac eu nu cred ca daca ajung la 60 kg voi fi prea slaba ... eu am 160 cm .... deci la 60 inca nici nu-s buna .... pe la 55 cred ca as fi idela la cat sunt de micuta

lorelei hai ca impreuna reusim ... te inteles , si eu mai oscilez in sus si jos
azi dimineata m-am cantarit si am 65.5 ... am scazut putin .... merg spre bine

genna hai ca pup sus si mergem mai departe ... toate suntem pofticioase si mai deraiem , important este ca realizam si ne redresam

brandusik as vrea sa te ajut sa iesi din starea asta .... hai ca trece, te pup

ninha ce-ti mai fac copilasii ???? .... tu cum stai cu kilogramele ... te mentii la 60.5 ??? te-ai mai cantarit de atunci ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Andani, m-ai mai linistit
Fetelor, am o foame continua de nu stiu ce-i cu mine! ce sa fac sa ma linistesc? ma gandesc numai la mancare. Am mancat legume si peste, DAR o tona de broccoli, rosii si ce-am mai gasit (era bufet). Acum e ok, dar in 2 ore iar m-apuca atacurile astea de foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Lorelei sa stii ca si eu am o perioada cu foame nebuna ... as manca si lemne .... e din cauza trecerii la anotimpul rece pana se aclimatizeaza organismul nostru .... apoi ne mai linistim
Teoretic nu e bine sa ne cantarim zilnic ... tocmai din cauza asta .... ca ne deprimam cand vedem aceste oscilatii .... cel mai bine e sa ne cantarim odata pe luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

andanii, eu m-am cantarit chiar azi-dimineata, si aveam 61. dar nu pot sa ma plang, ca nici n-am prea fost conforma. Aseara, de ex, am mancat o felie mica de paine de secara cu salata de ton cu maioneza, ca le-am facut la rozatoarele mele ptr micul dejun, si n-am rezistat ispitei
Copilasii sunt bine acum, dar stau cu inima stransa ca s-ar putea sa faca varicela (sunt cazuri la gradi). Cel mic, Matei, a inceput sa mearga in picioare si e foarte jucaus, fuge de noi si asteapta sa-l prindem, face cativa pasi si cade pe burta, dupa care o ia la fuga in patru labe. si tot asa, ne distram in fiecare seara. Iar Mirci ne pune sa dansam: "Tati, mai danseaza cu mami, dar ia-o-n brate pe sus, nu asa..."
Puishorule, Somleac, vin si eu la nunta, ca mesean, ca sigur o sa aveti meniu monti
Brindusik, ai scapat usor cu friptura aia. Mie mi-a luat foc aragazul o data. Chiar de Craciun
Gena, hai ca n-ai calcat chiar asa tare in strachini, cred ca toate mai avem cate un episod din-asta din cand in cand. Da-i 'nainte!

Azi am inceput cu cheesecake la MD, si am continuat cu chifla cu crema de branza (ce mi-a ramas de ieri la lucru)
P: ciorba taraneasca de legume + legume pe gratar
G:(adica acum) portocala
C: iaurt

Va si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Brandusa, ce dreptate ai, si eu sunt intr-o alergare continua.
Si la job tot din "bug" in "bug" spre victoria finala...

Lorelei, ma intrebai de mancare de linte.
Se face ca mancare de fasole uscata, ceva in genul asta:
http://www.bucataras.ro/retete/mancarica-de-linte-rosie-cu-afumatura-3799.html

Eu o fac fara afumatura, carnatii ii pregatesc separat.

Va urmaresc si sper ca elanul vostru sa fie molipsitor.

O zi buna,

Mergi la inceput