Gravidute cu tromobofilie -cap 22-

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina_r spune:

Multumesc fetelor si va invit la o calda.

Gena MTHFR Mutatia C677T - genotip heterozigot; Factorul XIII mutatia V34L - genotip heterozigot; tiroidita Hashimoto
mamica de ingeras Eva 38+ s
"Cand iubesti o floare adapostita de o stea, privesti cu drag spre cer pe inserat" (Antoine de Saint-Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Clexane

Cum e cu stocul de Clexane se gaseste prin tara? Imi puteti da informatii? Urmeaza o prietena sa ia anticoagulant si ma intreb daca sa inceapa cu Clexane sau Fraxiparine sau Inohhep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

cel mai bine este sa cauti la farmaciile tip lant , gen sensiblue , donna , catena , ele sunt mai bine aprovizionate cu anticoagiulate

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 + Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinella spune:

Buna fetelor,am revenit cu vesti Sunt insarcinata in 4 sapt si de aseara am inceput injectiile cu fragmin de 2500.Problema e ca nu se prea gasesc.
Referitor la injectie pt mine e groaznic pt ca am o frica de ace teribila.Mi-am facut singura dupa vreo ora de pregatire psihica si era sa lesin dupa ce am scos acul.Cand ma gandesc ca asa va fi toata sarcina....dar pt bebe orice
Voi ce experiente ati avut si ce ziceti de fragmin?
Mai am pt sustinere si lutinus pe langa femosun si aspenter
Luni trebuie sa-mi fac analizele de coagulare si altele.
Nu credeti ca e putin 2500?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Sorinella Fragmin 2500ui e apa de ploaie. Plus ca se gaseste foarte greu. De ce nu ti-a dat Clexane? Cu el puteai sa vezi prin analize doza exacta.

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Sorinella poate ar fi bine sa iti dea Fragmin de 5000 ui. Eu iau Clexane 0,3 mg dimineata si seara , pe langa Aspenter .

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Sorinella, cel mai bine e sa-ti faci o "relatie" intr-o farmacie si sa-ti aduca lunar injectiile, eu asa am procedat. De preferat o farmacie dintr-un lant mare. Dr U la mutatia mthfr homozigota nu recomanda anticoagulant asa ca nu cred ca e putin.

Maria, clexane sau fragmin este tot heparina fractionata, cred ca difera doar prodacatorul. Esti sigura ca iei clexane de 0.3?

Paula, ma bucur ca mai treci din cand in cand pe aici, stiu ca treci printr-o perioada mai grea dar uitaa-te la minunea de langa tine si toate trec.La fel si pt prietena ta sa vb intr-o farmacie, dar sa aiba grija ce farmacie alege, pe vremea cand faceam eu clexane in helpnet plateam pt diferenta iar in sensiblu nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Sorinella, e greu sa ne pronuntam noi daca e mica doza ta de Fragmin.
Analiza pentru verificarea dozei (antiFXA) se poate face pentru orice anticoagulant injectabil. Dupa 5-7 zile de injectii, ar fi bine sa faci analiza asta ca sa stii cum stai. Alte analize nu sunt relevante in cazul acestui tratament. Cauta pe net numere de telefon de la farmacii, intreaba daca au si roaga-i sa verifice in sistem daca alte farmacii din retea au.

Suzie, eu stiu fete cu MTHFR homozigot care au primit Clexane 0.4 de la dr. U, probabil a schimbat schema in timp. Banuiesc ca Maria face o seringa de 0.6 impartit in 2 prize pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

buna fetele. stiti ce inseamna INR mic in sarcina cu tratament cu clexane 0,6 (rezultat 1 iar intervalul de normalitate pt tratament cu anticoagulante orale este cuprins intre 2-3)? vi s-a intamplat?

Revin: acum imi dau seama, clexane nu se incadreaza, nu? ca nu e anticoagulant oral, e injectabil......

37+
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Alex, dr U da tratamentul si in functie de metoda de concepere, am vazut ca pe Fiv da mult mai usor clexane...

Mergi la inceput