Gravidute cu tromobofilie -cap 22-

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Buna fetelor,

Sunt mamica fericita de Klara Larissa, ma gasiti pe prima pagina.
Am o mare rugaminte la voi, sa-mi votati va rog burtica frumoasa, chiar daca primea zilnic o injectie cu Clexane

Detalii gasiti in semnatura

Va multumesc mult mult spor la injectat, si bebei frumosi si sanatosi .
PS Toti bebei de clexane pe care-i stiu, sunt f f frumosi

Un vot pt burtica mea
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss+Odiseea+Sarcinii+editia+2
Eu sunt pe pagina 8 sus, pozele md1.jpg si md2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Hehe, ne stim Mada! Aratai super in sarcina, tare frumusica!
Te-am votat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wish42 spune:

Buna fetele,
sunt o proaspata graviduta de aproape 5 saptamani care foloseste ca si voi clexane.
Va rog sa ma ajutati cu o informatie si anume el se ia compensat in sarcina integral sau este o suma maxima /reteta/luna si ce depaseste trebuie sa cumparam suplimentar?

mada este superba mamaruta ta,sa-ti traiasca,sa fie sanatoasa si sa va umple inimile de bucurie.Votam!
MeAlex

Mergi la inceput

Wish,, sanatate si sarcina usoara cu bebe la termen!
Pentru gravide, Clexane este compensat total, daca ai reteta pt 0.4, mai platesti cam 30 lei, daca ai de 0.6, nu platesti nimic (nu inteleg de ce), la 0.8 nu stiu. Important e ca dr. de familie sa iti bifeze pe reteta ca esti gravida (nu salariat) si lui trebuie sa ii duci scrisoare medicala de la hematolog sau ginecolog prin care iti recomanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariell spune:

Felicitari, Mada, pentru bebe si pentru o asa burtica frumoasa in sarcina, te-am votat si eu

PAI-1 heterozigot, MTHFR C677T heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot, 2 sarcini pierdute la 6 sapt.

Mergi la inceput

MeAlex multumesc frumos pentru primire si multumesc frumos pentru informatie.
Ma bucur ca il pot lua compensat.
Te rog frumos mai ajuta-ma cu un sfat,acum am ajuns acasa de la munca si simt tare ca ma paste o raceala,imi curge nasul si parca ma dor ochii.
Merg sa-mi fac o lamaie cu miere si ma bag in pat.
As mai putea lua ceva,in afara de medicamente? Multumesc!

mada votat asa cum am promis,dupa ce am cautat pe fiecare paginuta si m-am uitat dupa mamarutza am vazut ca ai mentionat pagina in care apari si pozele.

Mergi la inceput

Wish, ceai cu lamaie multa, daca doare gatul, poti pune comprese cu cartof ras stropit cu spirt (garantez ca merge). Poti lua oscillococcinum si paracetamol in sarcina, dar vorbeste si cu ginecologul totusi. Aaaa, si bea multa apa, minim 3 litri.

Mergi la inceput

Me Alex

Mergi la inceput

Parca incepe sa ma doara si gatul si ma gandesc daca totusi nu el este responsabil pentru starea mea.
De cand ma stiu sunt sensibila la gat.
Iti multumesc frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Wish eu pe 30 fiole de 04mg am platit 25 lei , iar pe 60 fiole de 0,4 mg am platit 45 lei . Mie imi da reteta Dr hematolog ai asa cum a spus Me Alex sa iti bifeze gravida , iar Med de fam imi da reteta pt utrogestan ( bifeaza salariata) si este compensat 50%

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
14+

Mergi la inceput