Gravidute cu tromobofilie -cap 22-
Raspunsuri - Pagina 18
mihaela_let spune:
Buna!
Multumesc de pont, voi suna oricum si la Fundeni sa vad ce si cum... Stiam ca dna dr U e plecata iarna cam o luna de la spital...
Cris, nu e vorba neaparat de nimereala, incearca sa infigi acul perpendicular pe piele; asa am observat eu ca e mai bine, ulterior si citisem ca asa ar trebui facute aceste injectii...
Pupici tuturor.
mihaela_let spune:
Buna din nou!
Am sunat acum cateva minute la Fundeni si am vorbit cu dna asistenta Taru care mi-a spus ca prima zi de lucru a doamnei dr U este 5 februarie, dar daca nu este o urgenta, ne roaga sa mergem dupa 10 februarie, deoarece va fi destul de aglomerat. Deci am sa merg in saptamana 11-15 februarie.
O zi buna.
ioana_55 spune:
Bine v-am regasit fetele. A facut vreuna din voi clexane in burtik pana la nastere? E periculos?
Eu incerc sa le fac pe lateral, unde nu e burta umflata. Am avut o perioada cand le-am facut in picior, dar cam pe acolo s-au depus si kilogramele mele de sarcina si tind sa cred ca nu mai e la fel de eficient, asa ca am revenit la burtica.
32+
Doamne ajuta
olimp spune:
ioana la mine inca burtica nu e asa de mare inca merge , dar nu cred ca e vreo problema daca le faci pe lateral .
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
menics spune:
ioana, da eu am facut pana la nastere si dupa :) si da le-am facut in lateral, prindeam cu degetele si injectam.. nua fost nici o problema. succes si sarcina usoara in continuare
ioana_55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menics ioana, da eu am facut pana la nastere si dupa :) si da le-am facut in lateral, prindeam cu degetele si injectam.. nua fost nici o problema. succes si sarcina usoara in continuare mamica fericita de Alex |
Merci, m-am mai linistit
32+
Doamne ajuta
p@ulici spune:
Multumesc Suzi de intrebare, la ora la care tu imi scriai intrebarea, tata era mai bine, eram tare fericiti si optimisti, respira de o zi singur, dr lui mi-a spus ca e stabil, ca e ca si iesit din coma, ca dupa ce trec secretiile care le are il lasa acasa, noi cautam centru de recuperare, insa cateva ore mai tarziu la ora 22.20 ... a plecat la Gabriela ... luni l-am inmormantat ... din pacate inima nu a mai rezistat, a mai facut un stop cardiac ...
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Natalia Mihaela - darul ingerasului nostru 30.03.2012
emilia.m spune:
Buna fetelor.
Am si eu o intrebare legata de reteta de Clexane aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176658 Poate va intereseaza raspunsurile pe care sper sa le primesc sau poate ma puteti ajuta voi cu raspunsuri.
A... si am fost azi la Fundeni pentru analize si Asistenta V Tanu mi-a zis ca d-na doctor se intoarce pe 28 ianuarie. Initial imi zisese 5 februarie dar se pare ca si-a scurtat vacanta, care oricum nu e chiar vacanta ca tot raspunde la mailurile pacientelor.
Multumesc .
28+ Anna
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit alternat cu Medyn, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic
dankutza spune:
Fetelor, am si eu nevoie de un raspuns urgent!!!!
I-am scris Dr Uscatescu care mi-a marit doza la 0.8 adica sa fac 2 injectii de 0.4 pe zi. Eu am facut in ultima luna si jumatate 0.6. Uita=ti ce raspuns mi-a dat (de fapt mai mult directionat catre d-na Viorica):
viorica
te rog refa schema doamnei si trecetzi la 0.4 x2
urgent si in 10 zile o echo noua rapid
apoi vorbeste iar la medsana de un holter de T.A. caci va face hipertensiune de sarcina ...........
Faza cu hipertensiunea arteriala ma sperie tare rau. Mai am doar 17 zile pana nasc.
Vreau sa va intreb daca ati auzit de cazuri de gravidute care au facut 0.8/zi. Nu cumva e cam mult??? De ce spune ca o sa fac hipertensiune arteriala???
Stiti cumva e compensat si cel de 0.8 100%?
Multumesc pt eventualele raspunsuri....