Gravidute cu tromobofilie -cap 22-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Fetelor...s-ar putea sa am o mica problema...poate ma ajutati voi.

Am primit scrisoare de recomandare de la gine al meu pt clexane... Dar medicul de familie nu o accepta...din cauza ca gine meu nu are contract cu casa de asigurari ... Ce ma fac daca nu gasesc un alt medic care sa stie cat de cat cu ce se mananca clexanul asta? E normal sa nu-mi accepte acea scrisoare medicala? Voi ce stiti?

Bine...e si varianta sa iau contra cost clexanul ... dar sunt bani multi ... si nu tin neaparat sa ajung la varianta asta

Please help!

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Cris, nu stiu ce sa iti zic, nu m-am lovit de problema asta. Incearca la un hematolog care sa iti dea scrisoare.

P.S. Atentie ca nu se gaseste clexane 0.4 zilele astea, se pare ca in fiecare decembrie se intampla la fel, nu se mai gaseste in depozite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Cris, anul trecut cand am primit eu scrisoarea de la mediocul ginecolog nu am avut asemenea probleme. Nu stiu cum e cu contractele dar medicul meu nu are contract personal cu casa de asigurari, in privat la el totul se plateste, atat ca merge si in spital de stat, dar imi spunea la un moment dat ca el nu se pricepe la comensate/gratuitati ca nu are contract cu casa.

Cel mai bine e sa mai intrebi alti medici de familie sau chiar la casa de asigurari pentru ca am intalnit foarte multe pareri si idei pe forum si au fost fete care si-au cumparat efectiv clexane-ul si nu e basca ieftin. Daca nu vrea si nu vrea iti schimbi medicul de familie.

Inca ceva, daca ginecologul ar avea contract cu casa ar da el retetele, nu ar mai face scrisori medicale, nu?

Mergi la inceput

Alex, am observat ca esti cam in tema cu stocurile de la Clexane. Ai vreo veste pentru noi sau doar te pregatesti?

Mergi la inceput

Am fost iarasi la mediculde familie, care e foarte binevoitor ... dar vrea sa faca totul legal, se teme de controale... M-a introdus in aplicatie ca graviduta ... si totusi nu poate scoate reteta 100% gratis, din cauza ca sunt salariat. Este vreo fata salariata prin zona care totusi a primit compensat 100%?

Acum cau un gine care sa-mi dea scrisoare medicala...intre timp sper sa se faca si stocurile...

Va pup!

Mergi la inceput

Cris, incearca sa-ti dea reteta electronica? Poate e acolo buba ca nu au actualizat ei trburile. Eu am fost graviduta salaraiata si nu am avut probleme, am luat clexane gratuit (la 0.4 se plateste o diferenta mica de bani) inclusiv dupa nastere. Eu cred ca are scapari medicul, undeva se incurca el, eventual sa debifeze salariat sa te introduca doar gravida. Pana acum nu am mai auzit de la nimeni faza cu scrisoarea medicala de la medic ce are contract cu casa. Poti lua scrisoare medicala si de la hematologie. Medicul tau ginecolog profeseaza intr-un spital de stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

si eu am luat clexane gratis cu o mica diferenta de bani si-s salariata;
medicul de familie nu cunoaste ce trebuie inseamna, asa ca mai insista cu el;

ps: cine vrea si are nevoie, am o cutie de clexane de 0,4 (vreo 8 bucati in ea) ramase si o donez pt cine are vreodata nevoie!
eu mai am 2 injectii de facut si gata, done!!!! pustiul meu face duminica 6 saptamani si tot atunci termin si clexanele.. Slava Cerului ca am reusit:X!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Si eu am luat clexane gratis de 0.6 sau cu o mic#259; diferen#539;a de bani la cel de 0.4 si sunt salariata. Pe reteta era insa bifat doar gravida. Si am primit reteta gratuit#259; chiar daca aveam trimitere de la un medic hematolog de la privat care nuaveacontract cu casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Suzi cred ca Alex stie pt ca pe toate forumurile de trombofilie toata lumea scrie ca nu este Clexane de 0.4

Cris medicul tau e obligat sa bifeze gravida desi esti salariata, atata timp cat te-a luat in evidenta ca esti gravida

SARBATORI FERICITE SI NUMAI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!

Mergi la inceput

Medicul meu gine nu colaboreaza cu spitalul... are doar cabinet particular ... O sa trebuiasca sa ma inscriu si la un alt medic care face nasteri, dar inca nu m-am decis ... Nu prea am de unde alege ... Sunt dintr-un oras mai micut si nu ne putem lauda cu gine foarte buni

Hematolog nu avem in oras ... deci e exclus ... Joi merg sa caut gine care sa-mi dea scrisoarea medicala ... O sa-i promit ca ma inscriu la el daca e musai Iar pt clexane gratis, merg la Casa de asigurari, sa-mi explice aia ce si cum ... Intr-adevar doctorita de familie incearca electronic reteta, poate sunt ceva bube acolo...

Fetelor, de ce ziceti ca ati platit ceva diferenta la clexane? Diferenta fata de ce? Ca n-am inteles

Daca mai aveti careva clexane ramas, va rog sa-mi spuneti, ca ma tem ca raman fara pana se aprovizioneaza farmaciile...si pana rezolv eu cu hartogaria

Mergi la inceput