Gravidute cu tromobofilie -cap 22-
Raspunsuri - Pagina 16
andie_n spune:
Diferen#539;a fata de 0, Cris . Adic#259; aveam reteta gratuit#259; dar tot am pl#259;tit ceva, cam 30 lei parca.
MeAlex spune:
Fetelor, nu uitati ca in noaptea asta, daca va puneti o dorinta, ea se va implini!
Sa aveti sarbatori cu liniste, sanatate si cat mai multa veselie!
Sa fie bine!
Craciun fericit!
iarina_r spune:
Salutare fetelor, sper ca ati petrecut linistite/relaxate sarbatorile. Noi anul asta nu le-am mai facut. Azi trebuia sa o botezam pe Eva.
Nu vreau sa va intristez asa ca va spun ca mi-au venit analizele si rezultatele arata cam asa:
Gena MTHFR Mutatia C677T - genotip heterozigot
Mutatia factorului V Leiden, Mutatia protrombinica (factor II), Gena MTHFR Mutatia A1298C - negativ
Anticoagulant lupic - negativ (Pentru diagnosticul de sindrom antifosfolipidic sunt semnificative 2 rezultate pozitive obtinute la interval de minimum 12 saptamani.)
Antitrombina (antitrombina III) rezultat 104% > 80
Proteina C rezultat 126 % [70 - 130]
Proteina S rezultat 81 % 55-140
Rezistenta la proteina C activata (APCR) rezultat 3.51 Index mai mare sau egal cu 2.5 (nu-mi ia semnul)
Homocisteina rezultat 8.66 micromol/L mai mic sau egal cu 12
Pana ajung la un hematolog sa le interpreteze, din ce aveti sau ati citit ce-mi puteti spune si mie cu privire la rezultate.
Mai am de facut factor XIII si PAI
"Asteptarea este radacina tuturor durerilor de inima. Uneori ne maturizeaza, alteori ne omoara. Asteptarile difera intre ele intocmai ca si oamenii."
"Cand iubesti o floare adapostita de o stea, privesti cu drag spre cer pe inserat" (Antoine de Saint-Exupery)
Mami_de2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iarina_r Salutare fetelor, sper ca ati petrecut linistite/relaxate sarbatorile. Noi anul asta nu le-am mai facut. Azi trebuia sa o botezam pe Eva. Nu vreau sa va intristez asa ca va spun ca mi-au venit analizele si rezultatele arata cam asa: Gena MTHFR Mutatia C677T - genotip heterozigot Mutatia factorului V Leiden, Mutatia protrombinica (factor II), Gena MTHFR Mutatia A1298C - negativ Anticoagulant lupic - negativ (Pentru diagnosticul de sindrom antifosfolipidic sunt semnificative 2 rezultate pozitive obtinute la interval de minimum 12 saptamani.) Antitrombina (antitrombina III) rezultat 104% > 80 Proteina C rezultat 126 % [70 - 130] Proteina S rezultat 81 % 55-140 Rezistenta la proteina C activata (APCR) rezultat 3.51 Index mai mare sau egal cu 2.5 (nu-mi ia semnul) Homocisteina rezultat 8.66 micromol/L mai mic sau egal cu 12 Pana ajung la un hematolog sa le interpreteze, din ce aveti sau ati citit ce-mi puteti spune si mie cu privire la rezultate. Mai am de facut factor XIII si PAI "Asteptarea este radacina tuturor durerilor de inima. Uneori ne maturizeaza, alteori ne omoara. Asteptarile difera intre ele intocmai ca si oamenii." "Cand iubesti o floare adapostita de o stea, privesti cu drag spre cer pe inserat" (Antoine de Saint-Exupery) |
toate sunt bune.. ai o sg mutatie MTHFR dar si aia e heterozigota.. oricum e un mic risc..fa si restul mutatiilor ca sa fii sigura.
DenyAnd spune:
Mami_de_2 ai PM.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
18+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Fetelor, stiti cumva daca in Germana, Austria se da "clexanele"(Lovenox) gratuit in baza cardului de sanatate? Sau cum se face?
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
18+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
iarina_r spune:
La Multi ani 2013! Fie ca anul acesta sa va aduca bebelusii doriti si multa sanatate.
Da Mami de 2 urmeaza sa le fac acum in ianuarie si cu ce mai am din sindromul antifosfolipidic. Am inteles ca celelalte 2 analize pot iesi pozitive chiar daca anticoagulantul lupic e negativ, asa ca ma gandesc sa-l exclud ca sa fiu linistita.
A facut vreuna dintre voi electrostimulare pentru muschii abdominali? Stiu ca e off topic dar mi-e lene sa merg la sala si as mai avea de dat vreo 4-5 kile jos.
Gena MTHFR Mutatia C677T - genotip heterozigot
mamica de ingeras Eva 38+ s
"Asteptarea este radacina tuturor durerilor de inima. Uneori ne maturizeaza, alteori ne omoara. Asteptarile difera intre ele intocmai ca si oamenii."
"Cand iubesti o floare adapostita de o stea, privesti cu drag spre cer pe inserat" (Antoine de Saint-Exupery)
Cris_25 spune:
Fetelor, iarasi va stresez ... dar n-am pe cine sa intreb. Eu le patesc pe toate! Mi s-a invinetit foarte tare burtica in partea dreapta...asa un oval de 10x5 cm ... de 3 zile fac doar pe stanga clexanul, dar vanataia de pe dreapta nu da semne sa se retraga!!! A patit cineva la fel? Oare e ok daca pun gheata?
Pls help
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
MeAlex spune:
Se intampla, Cris, probabil ca s-a spart un vas de sange. Nu cred ca ajuta gheata, decat sa pui imediat dupa injectie dar cred ca ajuta doar la durere. Poti folosi Lioton gel, sa treaca mai repede.
suzieq spune:
Cris, eu am fost plina de vanatai toata sarcina si nu am avut nimic, inca "radea" de mine medicul cand mergeam la control, nu iti face griji ca e ok.