Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black buna sera ! am si eu o intrebare la voi mamici de fluturasi!!! fluturasul meu a facut in sera asta febra 38.6 si i-am dat cf unor vechi prescrieri 2.5ml de panadol, a trecut o ora de atunci si temperatura nu a scazut deloc1 in plus am citi prospectul pe net( nu-l mai aveam in casa) si am vazut ca pt varsta lui si greutatea lui ar fi treb sa-i dau 5ml per doza!! intrebarea mea este peste 4 ore pot sa-i dau nurofen( a functionat mai bine la noi intr-un episod trecut de febra cand a facut rubeola)! va multumesc anticipat! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
da mami poti sa-i dai 5ml de nurofen si pana atunci uda sosetele si pune si niste otet pe ele si pune-le in pocioare, scade febra f bine,
ailed_dota spune:
yasmy, nici mie nu-mi place frigul... nici de toamna , nici de iarna..
catank, gata culesul?
cami , ce misto tb sa fi fost pe plaja....
mary, pupici!
kmy_black spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ailed_dota
da mami poti sa-i dai 5ml de nurofen si pana atunci uda sosetele si pune si niste otet pe ele si pune-le in pocioare, scade febra f bine, mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
ms mult
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
ailed_dota spune:
kmy, sanatate multa la puiutul blond si frumos!
poate intri si tu mai des pe la noi...
catank spune:
citat din mesajul lui kmy_black buna sera ! am si eu o intrebare la voi mamici de fluturasi!!! fluturasul meu a facut in sera asta febra 38.6 si i-am dat cf unor vechi prescrieri 2.5ml de panadol, a trecut o ora de atunci si temperatura nu a scazut deloc1 in plus am citi prospectul pe net( nu-l mai aveam in casa) si am vazut ca pt varsta lui si greutatea lui ar fi treb sa-i dau 5ml per doza!! intrebarea mea este peste 4 ore pot sa-i dau nurofen( a functionat mai bine la noi intr-un episod trecut de febra cand a facut rubeola)! va multumesc anticipat! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
Eu i-as da nurofen dupa 4 ore, ...alternat cu panadol sau paracetapol supozitor.
Sanatate maxima!
catank spune:
ailed- gata pe ziua de azi. Acum sunt in bucatarie si ma pregatesc ptr maine dimineata, vreau sa fac niste icre acum
bb_yasmi-eu initial cautam pelerina si cizme pe diferite site-uri. Atata nesimtire nu am vazut, ptr ca ....imi tot scriam datele pe la unii, altii...ca vezi Doamne au pe stoc ceea ce aveau si postat, si cand colo pauza...Asa am patit si cu tricicleta...in fine..
Pana la urma am dat peste cei de la hip, gasind cizmulitele si pelerinele la ei... pana m-am decis ce sa iau am sunat inainte sa fiu sigura...Tipa a fost f draguta, in sensul ca ceea ce e scris pe site exista si pe stoc..model, marimi...etc fara sa te duca de colo colo. Ei, atitudinea ei m-a determinat sa ma uit si peste celelalte produse, si de la 170 ron am ajuns la 750 ron, dar nu-mi pare rau. Chiar le-am scris inapoi un mesaj de multumire. Sunt atat de practice si trainice...au acele sisteme de reglare a caciulitelor in functie de dimensiunea capului, la fel si la colanti in talie, si la esarva-bavetica, ...adica marimile oscileaza intre 1 an si 5 ani. Iti vine sa crezi? Bine, te poti plicti de ele in 5 ani, ...eu sunt mai consecventa si imi plac lucrurile putine si de calitate. De ex am un costum sport de vreo 12 ani, il tot spal il tot port si zici ca e nou.
catank spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi catank eu de ce nu pot vedea pozele voastre de pe FB??? daca tot faci poze la ce gatesti, ia mai pune poze sa vedem si noi!!! mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
Foto de pe fb le sterg la fel de repede cum le sterg si de aici. Bine ca mi-ai adus aminte, merg sa le sterg si pe acestea.
Cu preparatele mele vrei foto? Sa ma stradui?sa nu ma stradui?
catank spune:
Neata buna si o cafeluta si mai buna!
Ascult muzica si-mi astept ''mandrii'' la masa .
Ioana doarme atat de profund...
Pupici!
madutza_bra spune:
Neata!
catank, multumim de cafelutza
Sunt cam ametita de somn. Cata s-a trezit cam pe la 6..sau cel putin atunci am auzit-o eu cand a ajuns in la usa camerei lui Cristi..era f vesela, cu sosetele in manute
I-am incalzit niste lapte si pana pe la 7 si ceva a dormit sotul cu ea, ca nu mai vroia sa stea in pat...apoi cand s-a ridicat el, s-a trezit din nou, am pus-o din nou in pat, s-a marait putin si a readormit...doarme si acum.
Este f sesibila la somn, se trezeste la orice zgomot...la Cristi poti sa tai lemne ca nu se trezeste...
Somnul intrerupt ma termina...Azi trebuie sa merg sa dau comnada de turta pentru sambata viitoare, iar maine sa merg sa caut oglinda cu perie...
Aveti idee unde pot gasi o oglinda cu maner? Ceva gen "oglinda fermecata"?
Pupici, va doresc o zi frumoasa!
catank spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Neata! catank, multumim de cafelutza Sunt cam ametita de somn. Cata s-a trezit cam pe la 6..sau cel putin atunci am auzit-o eu cand a ajuns in la usa camerei lui Cristi..era f vesela, cu sosetele in manute I-am incalzit niste lapte si pana pe la 7 si ceva a dormit sotul cu ea, ca nu mai vroia sa stea in pat...apoi cand s-a ridicat el, s-a trezit din nou, am pus-o din nou in pat, s-a marait putin si a readormit...doarme si acum. Este f sesibila la somn, se trezeste la orice zgomot...la Cristi poti sa tai lemne ca nu se trezeste... Somnul intrerupt ma termina...Azi trebuie sa merg sa dau comnada de turta pentru sambata viitoare, iar maine sa merg sa caut oglinda cu perie... Aveti idee unde pot gasi o oglinda cu maner? Ceva gen "oglinda fermecata"? Pupici, va doresc o zi frumoasa! Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Neata! Si pe mine somnul intrerupt al micutilor ma supara, ...I se mai trezeste la pranz din cauza unui cocos al vecinului, sau cand trece salvarea, sau masina de pompieri. In general nu reusesc sa o mai adorm.
Legat de oglinda oglinjoara, poate stiu fetele. Cert este ca I a primit una superba de la o sora a soacramii, superba...cu hello kitty. Cu fundita, cu fel si fel de acesorii....Nu stiu de unde a luat-o, dar tare faina este. Mult noroc, trebuie sa gasesti ceva frumos.