Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
MaryM85 spune:
CATANK nu am inteles ce ai vrut sa spui cu independenta?
bb_yasmi spune:
mai dar ce chef de scris ati avut....
da roxy....pofticioase mai eram (eu inca sunt!) eu am luat cina la ora 20 si acum imi este asa rau....
despre olita...hmmm.....al meu face de cate ori il pun....spune "fac kk" de obicei exact cand face dar lenea este cucoana mare si imi este cam lene sa il urmaresc/pun sa faca
la ce ora se culca seara puiutii vostri?/ al meu la 20.30 pica frant.....
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi este fain asa ca va gratariti in week-end-uri. asa-i fain, mai ales ca stai la casa. cred ca si eu la fel as face si la iarna ce are? gratar si vin fiert noi si iarna mergem la gratar, este super. mai un ski, mai o sanie, un bob... si bineinteles, un vin fiert cu scortisoara si cu portocale Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
nu m as vedea stand iarna afara.... nu ma prea dau in vant dupa iarna/zapada/friggg.....brrrrrrrrrrr nu vreau sa vina iarna!!!! ies afara doar pt strictul necesar...iar acum de cand stau la casa cam dau la lopata la dezapezit
bb_yasmi spune:
catank eu de ce nu pot vedea pozele voastre de pe FB???
daca tot faci poze la ce gatesti, ia mai pune poze sa vedem si noi!!!
bb_yasmi spune:
cami felicitari antoniei pt progresele facute la gradi. sa foloseasca micutele sanatoase masuta cu scaunele.
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi mi-ai trimis din greseala PM-ul acela cu cv-ul, nu? Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
iertare!
kmy_black spune:
buna sera ! am si eu o intrebare la voi mamici de fluturasi!!!
fluturasul meu a facut in sera asta febra 38.6 si i-am dat cf unor vechi prescrieri 2.5ml de panadol, a trecut o ora de atunci si temperatura nu a scazut deloc1 in plus am citi prospectul pe net( nu-l mai aveam in casa) si am vazut ca pt varsta lui si greutatea lui ar fi treb sa-i dau 5ml per doza!!
intrebarea mea este peste 4 ore pot sa-i dau nurofen( a functionat mai bine la noi intr-un episod trecut de febra cand a facut rubeola)!
va multumesc anticipat!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
catank spune:
citat din mesajul lui MaryM85 CATANK nu am inteles ce ai vrut sa spui cu independenta? DELIA ce haioasa trebuie sa fie A asa face si a mea isi baga picioarele in scaunel si olita sta aruncata mami de Alexandra Mirela |
Ei mami, faceam referire cu privire la afirmatia ta '' iti place sa fie micuta independenta, sa nu o iei mereu dupa tine'' noi vb despre faptul ca trebuiesc supravegheati chiar daca dorm. In acele momente,micutii, au nevoie sa stie/simta ca sunt in siguranta, ...si mai ales sa nu fie singuri cand se trezesc...(se poate intampla...chiar daca suntem convinsi ca pot dormi 2 ore legat)Atunci, in acele momente, ei au nevoie de noi, si noi de ei... Astfel, in atari conditii ''interdependenta reprezinta mai mult decat independenta''! Am avut senzatia ca incurci notiunea de independenta-cu neglijenta Sunt sincera, sa nu te superi pe mine, dar asa am inteles...30 de min, ptr mine personal mi se pare f mult...Nu putem promova pe acest forum astfel de ''acte de curaj''. Fireste, ai argumentele tale, fiecare avem ...te si inteleg pe undeva, ...incerc cel putin... nu te judec, nu am dreptu...ba imi cer si scuze!
Sa-mi promiti ca nu esti supi!Vb lui roxy, mi-am dat si eu cu parerea
Bla, bla, bla...sper ca m-am facut inteleasa...
S