Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
ailed_dota spune:
pai yasmy, eu zic sa-ti iei o alta pereche de blugi sau un alt sacou combinatia te prinde...eu te-as vedea imbracata asa, da... mie imi plac si varianta lui Ally si a lui Mada pt bluza...
lidia bun tortul?
Deea, tot imi aduc aminte sa-ti zic ceva dar numai cand nu am un calc langa mine... acum iar am uitat... batranetileee
miki, poate daca o ignori cand face asa, nu o sa mai faca... Andra mea azi se dadea cu fundul de covor ca vroia ceva ce nu avea voie...si am plecat m-am dus la baie si a venit singura dupa mine de parca n-ar fi fost nik....
bb_yasmi spune:
Cine doreste...cine pofteste...milka cu iaurt si fulgi de porumb... ultimele patratele
Delia deci tu esti d acord cu toata lumea!!??!!
Dap blugi sa imi gasesc cum vreau ca apoi le pot combina cumava. Am sa pun poze cu 2 variante ....
Deea99 spune:
brr ce frig s-a facut....sper sa nu imi racesca anna ca am iesit afara vreo ora si ceva si ce credeti a tinut pe cap caciula sau gluga se la hanorac..noooo....eu nu stiu ce sa-i fac la fata asta..ea crede ca o sa mearga cu pleata-n vant toata iarna..pai ii pun picatura si-i lipesc caciula de freza
yASMI nu-i nimic....legat de party vin si eu cu o idee..nah ca tot ne-ai intrebat
1. platformele sau tocurile de 12 si ceva ....sunt de acord
2. jeansii cu tur jos nu...parca pe la noi nu se mai poarta...sau poate nu stiu eu..dar am fost in afi si acum cateva zile si nu mi-auu mai sarit in oki cum vedeam cu ceva timp in urma pe la pusti si pustoaice..chiar ma enerva acest model..acum parca la pantalonii de trening ai baietilor le cam atarna turul...dar ma rog..batranetile mele ca tot sunt din generatia deliei....insa un jeans pana , de un albastru frumos..eventual indoiti o data , cu un top din bbc combinat cu spatele din dantela sau pe fata ....putin pe gat ..nah fiind mai babutza trebuie sa fii mai misterioasa sa atragi privirile pustilor..peste, acel sacou de care vb.....mai imi place combinatia de camasa mai flu flu din matase/voal bagata-n jeani...alta varianta o bluza de bbc din aceea cu imprimeu mare sau cu ceva paite sau cu o fanta desfacuta pe spate..scurta pana-n talie , mai larga si care din cand in cand sa iti descopere un umar....iar de gat sa iti atarni un accesoriu mai haios...bufnitza,elefant ...iar pe mana cat mai multe bratarici din pietricele ..cred ca stii despre ce zic....snurulete si alte bazaconii
Deea99 spune:
uff ce credeti ca fac maine dimi..sarmale.. am iesit afara mai mult sa imi iau varza...pai prietena mea sarmale, soramea sarmale. ally sarmale...numai miros de sarmale aveam in nas..dar sper sa ma abtin ...ca la cat ma chinui sa ma controlez ce pap....dar am zis hai sa fac ca si ai mei m-au intrebat cand le fac....
eu cu anna supa de curcan...si ei parca as baga carnita aia fiarta la cuptor cu putin bulion si 1-2 cateti de usturoi sa fie ca un sos....
fetele voi dati sosuri la bebei?
eu am evitat,dar recunosc ca nu mai stiu ce sa-i mai fac de papa
pt micul dejun am in plan mere trase-n unt cu biscuiti cu unt de la lidl...meniu de bebe...dar nu mai stiu ce sa mai papam..evit cat pot mezelurile
Deea99 spune:
Delia m-ai facut curioasa..ha ha..uite si eu vroiam sa zic ceva..cu acest gand intrasem pe forum....aveam o chestie-n cap, care ii ramasese de cateva zile decand va mai citisem .dar acum parca am creierul spalat ca nu pot face legatura macar despre ce sau cine era vb
bb_yasmi spune:
Wooww deea mai fermecat cu descrierea facuta!! Imiplac toateee variantele tale si promit sa tin cont de ele. Vei vedea rezulTatul final. Da blugi asa vreau sa ii indoi jos o data. Blugi care ii am eu cu turul lasat nu este acel model cu tur pana la genunchi ci foarte putin, finut, nu este mulat pe fund si sunt mai lejeri in partea de sus. Sunt atat de comozi!!!!!!
Imi voi copia raspunsul tau sa stiu ce caut prin magazine :))
bb_yasmi spune:
Ma bag si eu la un film..
Deea mersi ink o data!
Poop toate fetele si toti copilasii. Maine am program de shoping sau de cautat prin magazine :))
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 brr ce frig s-a facut....sper sa nu imi racesca anna ca am iesit afara vreo ora si ceva si ce credeti a tinut pe cap caciula sau gluga se la hanorac..noooo....eu nu stiu ce sa-i fac la fata asta..ea crede ca o sa mearga cu pleata-n vant toata iarna..pai ii pun picatura si-i lipesc caciula de freza yASMI nu-i nimic....legat de party vin si eu cu o idee..nah ca tot ne-ai intrebat 1. platformele sau tocurile de 12 si ceva ....sunt de acord 2. jeansii cu tur jos nu...parca pe la noi nu se mai poarta...sau poate nu stiu eu..dar am fost in afi si acum cateva zile si nu mi-auu mai sarit in oki cum vedeam cu ceva timp in urma pe la pusti si pustoaice..chiar ma enerva acest model..acum parca la pantalonii de trening ai baietilor le cam atarna turul...dar ma rog..batranetile mele ca tot sunt din generatia deliei....insa un jeans pana , de un albastru frumos..eventual indoiti o data , cu un top din bbc combinat cu spatele din dantela sau pe fata ....putin pe gat ..nah fiind mai babutza trebuie sa fii mai misterioasa sa atragi privirile pustilor..peste, acel sacou de care vb.....mai imi place combinatia de camasa mai flu flu din matase/voal bagata-n jeani...alta varianta o bluza de bbc din aceea cu imprimeu mare sau cu ceva paite sau cu o fanta desfacuta pe spate..scurta pana-n talie , mai larga si care din cand in cand sa iti descopere un umar....iar de gat sa iti atarni un accesoriu mai haios...bufnitza,elefant ...iar pe mana cat mai multe bratarici din pietricele ..cred ca stii despre ce zic....snurulete si alte bazaconii ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
cum se vede ca ai fata adolescenta.... esti la curent cu trendul.... parca ai fi revista de moda..
yasmy,eu cu camasa lejera nu eram de acord pt party, imi place, dar pt toata ziua,
ailed_dota spune:
neatza!
va puuuup! Am facut placinta de la Catank ieri ca mergeam intr-o vizita si a fost succes total..., n-am apucat sa-i fac poza ca am scos-o din cuptor si am plecat ca era tarziu...cred ca o repet cat de curand...
Deea99 spune:
neata somnoroase pasarele!
pai ce faceti stati sub pilote ,va e frig?
si la mine e un soare cu dinti....credeam ca-i mai cald cand am vazut pe geam,dar cand am iesit sa scot tomberonul la poarta... brrr
eu sunt harnicuta rau..nah sa ma laud si eu....am facut sarmalele sunt aproape gata....am terminat iahnia....am contiunat si cu putina ciorba de fasole ca mi s-a paturt ca avea iahnia prea multa zeama ..dar ciorba o pun in borcan si o expediez la socrela , ca am sa-i dau si niste farfurii....moama acum m-am prins ce nora buna sunt....
supa
de curcan, a annei, e pe foc....si dupa amiaza cu restul de zeama si carnita de curcan fac mancarica de conopida....sa caut reteta pe net, m-a adus acum la calculici
auu...ma ciupeste tare anna ca nu o iau in brate sa butoneze si ea....revin