Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!
slaba miscare pe aici

delia, deea

Ieri am fost un car de nervi...mi i-a tocat marunt, marunt croitoreasa (vorba vine croitoareasa..). Deci am luat aseara rochia, am pus-o din nou pe mine acasa, sa ma vad si eu intr-o oglinda normala...nu dungulita aia de oglinda care o are ea, si... azi de dimineata am fost sa-mi mai cumpar material sa-mi refaca partea de jos...era extrem de scurta....asta cu balerini , trebuie lungita cu aprox 10-15 cm . Eu am vazut , de sus, ca parca mi se vede cam usor varful pantofului cand pasesc, dar in oglinda ei, pusa pe un hol ingust, nu ma vedeam bine cu totul.
Sa-mi fie invatatura de minte alta data sa nu mai apelez la ea...
Sper ca in final sa fie ok si sa ma simt bine in ea.
ieri i-am luat si costum lui cristi

Maine se anunta o zi plina, mers sa cumparam cadou pt cununia civila, eu la cosmetica, luat baiatul de la gradi, apoi pe seara vine mama, apoi iar dupa rochie...si curatenie in casa si curte nu stiu cand mai apuc sa fac...ca eu cand sunt cu mama in loc sa am spor, mai mult stam la vorba

Am sporovait destul, sper ca nu v-am plictisit, va pup ducle pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, bine ca ai gasit material... pe mine cum croitoresele se ofenseaza tot ele cand gresesc...
Deea, harnicuto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?
eu mai am putin si adorm, am un somn...am fost afara de ne-am jucat si plimbat si ne-a luat aerul rece , buburuza a adormit imediat dupa masa si eu stau si beau o cafeluta buna cu lapte.

deea ce ma bucur ca ne-ai scris hai mobilizeaza-te si tu, fa cumva si organizeaza-ti timpul, sa nu mai fi stresata. nu inteleg de ce te stresezi tu asa tare. zici ca la Stefy nu erai asa, acum de ce esti? lasa-le incolo de treburi, fa cat poti, ce poti si gata. si mai acorda-ti si tie o ora macar.
imi place ca ai gusturi bune legat de moda am si eu o groaza de idei. eu mai si schitez/desenez cateodata tinute de tot felul vroiam sa ma fac designer dar na....

bb_yasmi dar ce cauti tu femei matura de 30 ani la un majorat? glumesc...
am fost si noi la verisoara-mea la majorat si ne-am simtit mai tineri decat ei si adevarul ca si aratam mai tineri. pentru ca tinerii astia de acum par asa maturi, super dezvoltati, fetele se macheaza atata de tare, merg la solar foarte mult ceea ce le imbatraneste pielea clar, se dau cu tot felul, fumeza de mici, beau....cred ca de aia par asa.
eu m-as imbraca asa: sus mi-as lua un top din dantela, alb, deasupra un sacou crem/cacao cu lapte, blugi stramti dar nu sa nu te poti apleca (eu am o pereche super faini, sunt stramti dar comozi) sau din aia tip salvari sau turcesti...nu stiu daca intelegi...sunt foarte sic, musai curea, si pantofi culoarea sacoului, inalti, clar (nici eu nu merg fara tocuri la evenimente) si o gentuta tip plic ar merge. eu nu sunt pro multe accesorii, mi se pare prea mare impopotoneala acum na, fiecaruia cum ii place... eu sunt pro clasic...aur
ee...a fost o parare, astept sa vad cum o sa fi

miki ma bucur ca ne-ai scris si tu. imi pare rau ca ati avut iar probleme. ce nazdravana s-a facut Andra, i-a luat locul lui Vlad, gata are o personalitate foarte puternica, este independenta, o adevarata domnisoara, ce mai vrei.... ce tare ai fost cu cadoul pentru sot si daca era cu 2 liniute, ce? era super ca si asa stiu ca tu iti doresti inca un pui

strumphitza super ca vine sora ta si sta atata cum sa stea la hotel... ce ai facut la dr? poate ai scris, citesc imediat. sper ca a fost bine
sa poarte piscoata scumpa sanatoasa toate hainutele. si noi ne-am mai innoit caci la fel, toate ni-s scurte, stramte...cresc puiutii vazand cu ochii

ally ce ma bucur ca ai dat pe la noi ma bucur ca este bine la job ca te-ai integrat supr in grup. conteaza mult sa ai colegi de treaba. ai si program fain dupa cum imi pare. si imi pare bine ca ne-ai mai povestit cate ceva de Edy cel dulce un de la noi.

madutza ce scumpa ai fost...te-ai uitat peste poze sa vezi ce bauturi ati avut...asa daaa aia da petrecere. musai sa iesi mai des, sa nu-ti pierzi antrenamentul tequilla este si la noi la ordinea zilei abia astept sa iesim si noi acum vineri. este foarte placut si bine sa iesi, ai vazut. te deconectezi putin. ma bucur ca te-ai distrat si te-ai simtit bine ce omica a fost Cata, se facea ea ca doarme

toate fetele.

Mergi la inceput

deea faci sarmale...mmmm... as baga si eu o sarma sub nas noi nu prea facem sarmale in timpul anului pentru ca nu suntem asa innebuniti dupa ele. si daca mai avem si nunti...chiar ne facem pofta
fa cumva sa tina Anna caciulita pe cap. a fost si la noi un frig ieri de ziceai ca acum ninge. pe munte sigur a nins. i-am dat si eu caciulita si trebuia sa-mi iau si eu ceva pe cap ca mi-a batut vantul fix in urechi. si manusi puteam sa-mi iau ca am venit bocna in casa.

Mergi la inceput

ailed cu ce ai facut placinta?

madutza asa-i cu croitoresele (majoritatea). de aia prefer sa-mi iau rochii direct din magazin, vin ca turnate.

Mergi la inceput

bb_yasmi sau ar fi si mai si sacou rosu, curea, pantofi rosii, top alb si blugi. eu de cand caut un sacou rosu, pe talie, maneca 3 sferturi si n-am gasit nicaieri asa. ba avea imprimeuri...

am inghetat am mancat 2 mere reci si m-a luat frigul. parca este cam frig, cred ca in curand dam drumul la centrala.
buburuza inca doarme. nu stiu ce sa-i dau de papa acum la 17-18.
voi ce mai dati de papa dupa masa/seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ailed cu ce ai facut placinta?

madutza asa-i cu croitoresele (majoritatea). de aia prefer sa-mi iau rochii direct din magazin, vin ca turnate.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy, cu mere
si cu rochiile.... mie rar imi vine o rochie turnata ca am bustul prea mare fata de solduri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA!Fetelor a racit mandra mea, nu are temperatura dar are muci, aspir intr-una dar degeaba zici ca are fantana arteziana, ce sa ii dau pt muci curgatori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

mary multa sanatate micutei. eu nu ii mai dau nimic la simple raceli decat nurofen daca este cazul. in rest ceaiuri si vit c.

roxy, vaiiiii mami, care 30 de ani???? pai vezi ca ma supar urat de tot
pai eu spuneam ce am de imbracat (o parte din ele) si intrebam cu ce sa completez nu sa o iau de la zero .....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

hello

mary multa sanatate micutei. eu nu ii mai dau nimic la simple raceli decat nurofen daca este cazul. in rest ceaiuri si vit c.

roxy, vaiiiii mami, care 30 de ani???? pai vezi ca ma supar urat de tot
pai eu spuneam ce am de imbracat (o parte din ele) si intrebam cu ce sa completez nu sa o iau de la zero .....

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

pai ce-i 29, ce-i 30
hai nu te supara ca n-ai de ce
ahaaaa...am crezut ca vrei sa-ti cumperi tot...inseamna ca am citit pe diagonala

Mergi la inceput