Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
madutza_bra spune:
Hello fetele!
zilele astea n-am avut net...nu stiu de ce, abia aacum 2 ore si-a revenit.
A fost frumos la party sambata..tb sa iesim asa mai des, ca mi-am intrat cam greu in ritm ..dar daca mai iesim luam si baietii. Baietii au avut petrecerea burlacilor in Centru vechi la Fredo, iar cand s-a terminat programul la noi am mers peste ei
roxy, m-ai facut sa ma mai uit odata pe poze, se vede pe masa si frapiera cu votca si suc 9asta a fost baza , apoi am mai avut cate un shot de tequila...cred Am platit bilet la intrare si era inclus un Strong Coyote Shot
Va multumesc pentru apecierile de pe FB...m-ati facut sa rosesc
yasmi, frizura nu e noua..chiar abia astept sa scap de ea , adica sa ma tund. L-am lasat mai lung ca sa-mi poata face mai usor coc pt nunta, apoi il mai tund un pic. poate culoarea e cea care ti-a placut, ca si mie imi place mult
Fetele cat timp v-am scris mesajul asta am bagat-o pe Cata de 5-6 ori in pat la nani...eu o pun in pat, sta ce sta, apoi se ridica isi face de treaba pe acolo, apoi deschide usa si ma striga, cand ma duc la ea e intins pe fotoliu cu ochii inchisi strans...se face ca doarme S-a pus pe glume fi-mea
pup dulce tooooate fetele, inclusiv pe cele care dau mai rar, sa stiti ca nu avem cum sa va uitam
Imi pare rau ca nu mai am timp sa va scriu la fiecare cate ceva...
lparpala spune:
Hello!
Multumim pentru urari!
Pana la urma tortul a fost o reusita. Dar tort mai muncit decat asta...mai rar.
In primul rand v-am zis ca vroiam sa il fac pentru weekend, dar am uitat acasa o parte din ingrediente si ustensile dintre care decisive au fost fursecurile pentru decor (pe care le facusem deja), lichiorul de cafea (de asemenea "home made") si forma de tort. Am realizat ca este mai economic sa cumparam un tort decat cele necesare pentru a il face pe asta. Asa ca aseara m-am apucat gospodareste de facut tort. Am reusit o parte din compozitia pentru blat sa o vars in cuptor, sa tai o frisca, dar...pana la urma am reusit sa il asamblez iar colegii par sa-l fi apreciat.
In alta ordine de idei, stiti cumva daca Kiabi din Titan mai este deschis? Astazi am vrut sa ajung la Kiabi in Orhideea si mi-am luat teapa pentru ca nu mai era
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 36+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
Deea99 spune:
Lidia sotul tau te v-a aprecia si mai mult pt cat ai muncit la tortul lui
a si kiabi cauta-l mai bine la ruse in bulgaria ca acolo s-au mutat....eu am primit un mail invitatie...era in bulgareste
Mada vreau sa vadsi eu poze...cred ca de la stefy p[ot ,nu?
sa-ti fie de bine petrecerea
ce haioasa trebuie sa fi fost cata....glumeata mica
eu cand se trezeste A si ne striga, urc pe scari si zic cine face galagie aici si cand intru in camera ea sta intinsa si cu ochii stransi,stransi..e tare haiosa,.....sa zic eu ca doarme ,probabil....da nu stie sa tina pleoapele relaxate
doamne aibia am tinut-o in casa..numai la usa a stat si a repetat ....eshiii eshiii....da nu am iesit..dupa amiaza dam o tura....
yasmi ce bulanoasa esti..dormi ....am trimis..da o adevarata aventura
madutza_bra spune:
lidia sigur a fost bun torul la cata munca ai depus
deea, da poti vedea pozele de la stefy
nu ami stiu cine ma intreba de rochita Catalinei...va fi galbena si va avea in talie trandafirasi vezi ca rochia mea. Sotul si Cristi vor avea costume negre cu papioane verzi (ca rochia mea ) iar sotul in plus va avea si brau.
miki1979 spune:
ailed, zici tu s-o las dar parca mi-e ciuda ca e asa ingamfata si nimeni nu-i ajunge la nas.. imagineaza-ti ca ies cu ea la plimbare de manuta si daca se opreste cineva sa ma salute sau sa-mi vorbeasca- mie sau ei- se tranteste pe jos si urla..dar urla frate de abia o mai linistesc..la fel face si la copii, deci nu numai adultii sunt de vina..ma simt si prost, ca doar nu i-a facut nimeni nimic, daca nu-i convine ceva ar putea sa-si vada de treaba ei, dar ea o da in urlete..nici nu stiu cum sa mai procedez cu ea..doar n-am crescut-o in salbaticie si nici in singuratate..a avut parte mereu de oameni si copii in jurul ei
madutza dar l;a ce aveniment mai purtati toaletele ? ca eu credeam ca tocmai ce a fost..nu erau pozele de pe fb de la nunta ?
bbyasmi, sotul in primul rand nu intelegea, ca si mine de altfel,ca doar ne-am protejat tot timpul..facea misto ca am calcat stramb cand devenise treaba serioasa, un fel de rasu plansu..ca si mine de altfel, ras nervos, griji, probleme, ganduri de toate felurile etc etc..bine ca s-au rezolvat in cel mai simplu mod cu putinta
bb_yasmi spune:
miki ce figura esti cum pove...
fetele peste 2 saptamani merg la un majorat destul de "mare, in jur de 50 pers chiar mai mult. deci va dati seama ca tre sa fiu la inaltimea pustoaicelor de acolo adik sa se spuna "uite si la pustoaica asta ce matura arata" ma gandesc sa ma imbrac cu niste jeans (vreau sa merg zilele astea sa imi iau o pereche asa mai flu-flu dar si eleganti adik cu turul putin lasati, putin pana dar sa mearga la pantofi cu toc.....intrebare : sus cu ce ma imbrac???? peste ma gandeam la un sacou (o combinatie intre casual si elegant, negru cu partea de jos de la maneca care se poate indoi si este alb cu dungi negre acolo)...ati vazut ceva poze de acest gen pe net....eu am vazut de multe ori dar nu am salvat iar acum nu mai gasesc....
AllyLaur spune:
Lavinia, merge foarte bine combinatia blugi cu o bluzita/tricou usor larbuta si sacaou +tocuri. Eu mi-am cumparat de curand un sacou special pt asa ceva de la Zara si este de mare efect.
madutza_bra spune:
miki, pozele de pe Fb sunt d ela o nunta la care am fost. Sambata viitoare vom fi nasi la o nunta si de aceea ne agitam cu hainutele. Evident nu le vom purta decat acolo
yasmi, un partea de sus mi-as pune un top in bretele si un sacou fff scurt, gen doar maneci
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi miki ce figura esti cum pove... fetele peste 2 saptamani merg la un majorat destul de "mare, in jur de 50 pers chiar mai mult. deci va dati seama ca tre sa fiu la inaltimea pustoaicelor de acolo adik sa se spuna "uite si la pustoaica asta ce matura arata" ma gandesc sa ma imbrac cu niste jeans (vreau sa merg zilele astea sa imi iau o pereche asa mai flu-flu dar si eleganti adik cu turul putin lasati, putin pana dar sa mearga la pantofi cu toc.....intrebare : sus cu ce ma imbrac???? peste ma gandeam la un sacou (o combinatie intre casual si elegant, negru cu partea de jos de la maneca care se poate indoi si este alb cu dungi negre acolo)...ati vazut ceva poze de acest gen pe net....eu am vazut de multe ori dar nu am salvat iar acum nu mai gasesc.... mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
da, si mie mi-au picat okii asta primavara pe sacourile astea..
uite ca am rasfoit acum netul si nu le mai vad, cred ca au aparut noile colectii si le-au luat locul puloverele..oricum cam asa ceva
http://www.aliexpress.com/item-img/clothing-for-women-2012-big-fashion-elegant-navy-blue-casual-blazer-suit-turn-down-collar-one/645557568.html
numai ca mie imi placeau unele mai sport, erau din material sport, bumbac, dar model sacou cu maneci 3/4 si mansete indoite cu dungulite..asa mi-au placut..dar nu mi-am luat bineinteles
oricum eu as merge pe blugi clasici totusi..si ghete..mi se pare mai potrivit sezonului..
eu blugi cu tocuri nu mi se mai par o fi din cauza varstei ? acum mi se par mai sic blugi cu ghete/botine si cu o camasa lejera alba ( asta cu blugi +camasa lejera mi se pare combinatia care nu da gres niciodata ) sau cu o bluzita simpla alba si sacou navy sau invers, bluza inchisa si un sacou alb
si incaltaminte musai lejera..casual..
pupici
bb_yasmi spune:
miki asa este si sacoul meu. eu nu ma vad fara tocuri/platforme la evenimente si musai tocul de la 12 cm in sus iar blugi vreau ceva "la moda"....am o pereche cu turul lasat si pana dar sunt in combinatie cu material (floricele ceva ) cu albastru si nu merg deloc.....dar merg bestial la noi pantofi de toamna stil bocanc cumva josi combinatie piele intoarsa +piele lac care tocmai ce mi i-am cumparat
multumesc pt link..o sa ma mai uit pe acolo...