Aspirante optimiste (809) Felicitari Isa, Ankylya!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Miky, gabyv, imi plac pozele voastre de la avatar

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Malina nu fii disperata si cauta solutii, sigur se gasesc si acolo solutii, chiar daca la o clinica privata. Poate ar trebui sa mergi la un dr specializat pe infertilitate. Nu vreau sa vorbesc in necunostinta de cauza dar si acolo am avut prienetene care au cerut analize si le-au facut, ce-i drept pe banii lor . Nu cred ca poate fi atata de idiot sistemul cand de la noi din RO o gramada de fete pleca pt infertilitate dincolo, pentru tratamente si analize. Sau cand ai concediu vino in tara si fa aici niste analize complete. Nu trebuie sa decazi ci sa te mobilizezi si sa faci cum e mai bine.

Ankylya bafta la testul de duminica, dar pana atunci ai grija de tine si nu te stresa ca daca ai o liniuta cat e ea de pala esti graviduta. Mai dau si statisticile si dr rateuri. Ce test ai facut?

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Mihaela ma bucur ca esti bine si felicitari pentru slabit. Si eu tot imi propun sa fac ceva, tin dieta o saptamana dupa aceea abandonez, la sala nu imi fac timp nici cum sa merg. Poate o sa reusesc si eu sa ma mobilizez cumva.

Miky imi pare rau de beta. Cum procedati in continuare? V-ati facut un plan?

Eu tot am discutat si cu sotul sa mai facem ceva analize si e foarte reticent. E asa de pasiv, ocoleste subiectul si imi tot spune lasa ca o sa fie bine. Deocamdata il las in pace si in noiembrie incepem investigatiile fie ca vrea fie ca nu.
Apropo de sistemul de dincolo, o prietena de-a mamei mele 15ani a incercat sa ramana gravi iar cei din Romania i-au dat tone de tratamente si ii tot ziceau sa incerce ,nimic nu a avut efect. A mers prin toata tara cred ca a incercat tot ce se putea si leacuri babesti si alopate si homeopate. A mers in Austria si i-au facut analize, din toata povestea stiu ca ea avea mari probleme cu tiroidita autoimuna si celulele NK foarte mari, i-au zis sa o lase balta ca nu are rost la analizele care i-au iesit. Nu vreau sa fiu rea dar eu as prefera sistemul de dincolo sa mi se spuna daca e alba sau neagra decat sa fiu experiment la dr de la noi sa ma indop de hormoni si alte pastile timp de 15 ani daca nu se poate. Macar sa stiu pe ce drum sa o apuc. Asta e parerea mea, sa nu va suparati pe mine. Eu m-am convins ca si tratamentele astea fac bine pe de o parte si atata rau pe multe alte partii si unele efecte chiar nu cred ca sunt controlabile. Citeam un articol de exemplu ca bebelusi se nasc direct cu imunitate la antibiotice din cauza celor luate de mama si ar trebui ca doua generatii sa nu mai ia antibiotice ca sa nu existe repercursiuni asupra noului nascut. Poate de aceea cei de dincolo sunt mai reticenti la a prescrie orice tratament, pana la urma in RO ajung doar studiile si concluziile medicilor din alta tari, noi nu mai suntem in stare sa facem cercetare, asa ca sunt putin reticenta in eficienta sistemului de la noi din tara.

29.04.2010

Mergi la inceput

MeAlex ti-am trimis PM, daca ai timp sa te uiti.

29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
ce urat e afara, nu imi place vremea ca bate vantul si e frig
Miky sper a vii cu vesti bune de la doctor, cu un plan bine pus la punct.
Deny cauta nr de telefon de la Arad si suna si intreaba daca poti face analize in orice zi, sigur le poti recolta pe toate odata numai banuti sa ai.
Sper sa va molipsesc si pe voi cu starea mea de bine.
Deny nu banui tu nimic ca noi acum mai prestam si fara caciulita si daca as ramane luna asta insarcinata nu stiu cum o scot la capat cu doctorita ca ea a zis clar protectie 3 luni, eu zic ca hai luna viitoare mai merge dar luna asta sigur nu.Ar fi culmea acum cand nu ar trebui sa raman, eu am citit multe cazuri la fete care au ramas insarcinate imediat dupa chiuretaj si nu s-a intamplat nimic cu sarcina, unele au ramas chiar in prima luna si era cmic ca doctorii le cereau ultima menstruatie si nu stiau ce sa spuna.
Didi stiu cum e senzatia aia pe care o ai si tu acum.
Fetelor va pup fug la bucatarie sa pregatesc un tort mare, gustos si frumos ca duminica o sarbatorim pe mama ca e ziua ei.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Flory asa eram si eu pana luna trecuta cand m-a scos sotul din casa ca intrasem in depresie dupa pierdere si acum am descoperit ca imi place miscarea.Regimul nu prea e de mine am inceput nu stiu de cate ori cure de slabire dar de tinut mai mult de 1-2 saptamani niciodata.Acum parca as vrea sa tin si o usoara cura ca in ultimul timp am exagerat cu mancarica buna gatita dar trebuie sa ma impinga cineva de la spate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Eu nu am reusit niciodata sa slabesc mergand la sala, desi ma duc la lucruri serioase, kangoo, tae-bo.. . In schimb imi mentin tonusul muscular si asta imi place f mult. Oricum pana la urma ma simt bine asa cum sunt, chiar daca ideal ar fi sa mai dau jos 2-3 kg... Dar de la sarcina cu Aida nu am reusit sa mai scad sub 57, si asta in momentele bune (acum nu e un moment bun deloc ).

Da, ciclul pare sa se fi instalat in toata regula, nu e doar spotting. Sigur ca nu putea sa se intample decat azi, cand trebuie sa plec intr-un team building la munte... Oricum tot ma bucur ca mi s-a luat o piatra de pe inima.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Mihaela si reusesti sa te imparti intre sport si batrana mai ales ca e asa de dificila? Eu nu reusesc sa ma organizez deloc.
Cu protectia tu sti cum e mai bine, am auzit de cazuri care au ramas imediat dupa chiuretaj si a fost totul ok. In schimb eu am ramas la doua luni dupa chiuretaj (inainte de sarcina pierduta incercasem un an si nimic), nu ma asteptasem mai ales ca inainte ramasesem greu si ne-am bucurat foarte tare dar am avut probleme in sarcina, contractii, col scurtat iar dr mi-a zis ca din cauza intervalului prea mic dintre chiuretaj si sarcina, dar nu e o regula in functie de fiecare organism.

29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Flory, ai dreptate cu ce spui tu, dar si aici, si acolo, trebuie sa te agiti sa gasesti un dr. caruia sa ii pese si sa iti dea investigatii de facut...
In rest, de acord cu antibioticele si cu tratamentele naturiste care repara o chestie si strica alta.

Celule NK, ihm? Ai idee ce tratament a facut? A reusit pana la urma?

Ti-am raspuns la PM.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Apropo de asta cu ne stiut cand a fost UM: bunica mea povestea ca la a 2-a sarcina a aflat ca e gravida de-abia cand era in 5 luni, pt ca alapta si oricum nu avea menstruatie. Si-a pus probleme cand incepuse sa aiba burtica

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput