Aspirante optimiste (809) Felicitari Isa, Ankylya!
Raspunsuri - Pagina 6
malina30 spune:
Fetelor va spun sincer ca am ajuns la capatul puterilor chiar nu mai am nici-o speranta ca voi mai fi vreo data mama eram sigura ca durerile aceelea nu putea sa fie sarcina, era imposibil , asta e
gabyv spune:
Azi e ok sa fii in butoi, maine te trezesti si iti faci un plan! Dar unul adevarat! Cu dr competenti, cu asistente disponibile la tel si gata rezolvi!
Noapte buna!
DenyAnd spune:
Buna dimineata
Draguta si eu am venit la o cafelutza, dar cu lapte daca se poate
Malina, imi pare rau pt urati. Nu-ti pierde speranta. Pt toate ne e dat sa fim mamici, numai sa nu ne pierdem credinta
Mihaelafalt, si eu am patit de multe ori cu durerea la intrare. La mine era din cauza pauzei prea mare de la .
toate fetele
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
DenyAnd spune:
Aaaa, uitasem sa va intreb
Cele care ati facut profilul trombofilie 2 la Synevo, am inteles ca pt unele analize se colecteaza numai intr-o anumita zi din saptamana, sambata parca. E necesar programare?
Eu m-am sucit si nu mai fac analizele aici ca e prea scump. Sotul a reusit sa ma faca sa ma razgandesc. Cat platesc aici numai pt 3 analize aparte (mthfr(2) si leiden) tot cu acesti bani fac in Romania tot profilul trombofilie 2(in care sunt incluse analizele astea 3 si inca mai au ceva in plus) si PAI si factor XIII. Asa ca mai astept nitel si in noiembrie, cum ajung in tara, cum ma duc la Synevo la "donat" sange si eu.
Eu as vrea sa ma duc la Synevo de la Arad(am gasit pe net adresa), ca intram in tara prin Arad, si pana ajungem la Bacau obosesc prea mult si pierd 1-2zile.
Ar trebui programare?
Eu as vrea sa dau sange pe toate odata intr-o zi, si profil 2 si PAI, factor XIII.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
ankylya spune:
buna dimineata sa aveti o zi frumoasa
despre mine pot sa va zic ca aseara am facut un test de sarcina si liniuta care imi arata daca sunt gravida este doar un pic se vede si ea dar cam stearsa asa ca am hotarat cu sotul sa mai fac un test dar il fac duminica dimineata deoarece vreau sa fac testul dimineata iar sotul vrea sa fie si el asa ca il fac duminica. Luni ma duc sa imi fac medic de familie m-am intors de o luna din romania nu stiu ce am asteptat, daca aveam medic ma duceam sa imi fac si eu analize sa stiu sigur offf nu ma dus capul nu m-am asteptat sa se intample luna asta nimic dupa tot ce mi-a zis ginecologul, cu toate ca nici acum nu sunt prea convinsa.
va pupacesc
In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.
miky82 spune:
Buna fetele!
Eu azi merg la control sa vad ce imi zice si ce trebuie sa fac pe mai departe, mi-am revenit, acum o iau de la capat.
Malina imi pare rau ca au venit uratii, stiu cum este sa vezi rosu in fata ochilor. Asculta sfatul fetelor si mergi la alt medic specializat pe infertilitate.
Ankylya iti tinem pumnii stransi sa iasa pozitiv testul de duminica!
fete dragi
Didi81 spune:
malina, capul sus ca sigur o sa reusesti daca iti faci un plan . cu atitudinea negativa nu o scoti la cap
Eu pe de alta parte sunt f fericita ca mi-a venit ciclul . (ce ciudat suna, nu? ) parca ma simt iar functionala. Urmeaza sa ma duc sapt viitoare la control si mai avem putin de asteptat si ne apucam si noi iar de incercari.
DenyAnd, eu am facut saptamana asta HTMRF, PAI si factor XIII la Synevo in Bucuresti (restul le facusem deja la Regina Maria). Nu a fost nevoie de programare, ma puteam duce in orice zi a saptamanii.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
Didi81 spune:
A, ce vroiam sa mai spun: Mihaela, super ca te simti asa de bine!
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
DenyAnd spune:
Didi, multumesc mult pt raspuns.
Ankylya, tin pumnii pt duminica la testul de sarcina, ca linia de test sa se coloreze mai tare
Miha, felicitari pt kg-ele pierdute. Ma bucura starea ta de bine, ma binedispune si pe mine.
Imi place sa va "aud" vorbind pline de optimism.
mi-ai amintit de mine cand mergeam si eu la sala, cat de bine ma simteam si intradevar am slabit, numai mergand la sala am slabit, mancand ce vroaim chiar, in fiecare seara dupa sala veneam flamanda acasa, mancam, desi cand vrei sa slabesti seara nu este recomandat sa mananci, nu mancare grea, dar mie nu-mi pasa, mi-e era foame si mancam si ma culcam, plus la cat de obosita eram dupa atata . Si cu toate astea chiar am slabit. Ahhhh ce mi-e dor de vremurile alea cand mergeam la sala...
Miha, iti doresc muuult succes in continuare, si o sa vezi ca starea asta de bine o sa duca la ceva fff minunat, presimt eu