Aspirante optimiste (809) Felicitari Isa, Ankylya!
Raspunsuri - Pagina 5
gabyv spune:
Emilia, 300 alea sunt unitati, nu concentratie!
Draguta, daca eram in Ro iti dadeam un pen de 600 pe gratis, ca am unul in frigider si eu nu il folosesc.
Puregonul vine in fiole de 300, 600 si 900,iar stiloul de injectare se cumpara odata, se seteaza pe ecanul ala, cu ajutorul rotitei doza dorita (in cazul tau 50) si apoi injectezi.
Sa ma intrebi detalii daca vrei sa mai stii ceva. sa fie cu noroc!
ankcta spune:
Buna seara!
Sa avem un capitol cu inca un test cu II macar!
Eu declar Z2, acum sunt mai bine , ieri am fost in crize..... deci pe langa butoi
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Mihaela, doare sau ustura? Daca e usturime, e posibil sa fie o infectie, daca doare, as zice ca e factorul psihologic, am patit si eu asa, teoretic vroiam...practic, nu prea...Ar trebui sa se rezolve cu un lubrifiant. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic) |
Exact asta voiam si eu sa spun.... de la cap. Stiu cum e sa te crezi inutila, sa zici k parca nu mai are farmec...nu lasa sa se repete. Nu trebuie sa gandim k o facem doar pt bb. Am trecut prin asta si nu e ok deloc
ankcta spune:
citat din mesajul lui walkiria Felicitari, Isa! Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc! Mi-au placut f mult discutiile anterioare ref la mutatii. Eu am cam lasat-o balta si imi dau seama ca nu e in regula, trebuie sa mai merg si eu la dr. uscatescu. Am observat ca in timpul tratamentului cu anticoagulant nu mai aveam migrene asa dese, acum au inceput din nou si tare nasoale sunt. Eu luna asta habar nu am cand / daca o sa ovulez, ca mi-a venit de 2 ori, insa prestam cu drag si spor. [/b] Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt mami fericita de David Andrei Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi![/purple] |
Aspiranta iar?!
ankcta spune:
Offff draguta sigur noi vom ajunge la aceeasi odisee. Indiferent cand sigur vom avea burtile mari cam in aceeasi perioada!
draguta spune:
Emilia
Gaby nu am facut pana acum stimulare cu injectabile, mi-a zis sa cumpar puregon 50 mg ,5 fiole daca stiam o intrebam mai multe.Deci eu decat asa gasesc, la 300 si trebuie dozat?de 50 nu exista, atunci de ce mi-o fi zis asa?
Cu ovamit am obtinut doi foliculi de 17 si 14(astazi in ziua 12), doctora nu e multumita, mai ales ca-i am pe dreptul intotdeauna unde trompa e slab permeabila
Ancuta mi se pare asa lung drumul pana acolo..
Mihaelafalt spune:
Ancuta dar eu chiar nu o fac pentru bebe acum ci doar de placere, si culmea e ca ne dorim foarte mult, parca s-a reaprins ceva intre noi, multumesc lui DD suntem foarte bine, cred ca pauza era de vina ca deja e mai bine cu durerea.
Imi pare rau de ciclosi, o sa ajungem noi si gravidute la termen apoi cu copii in brate.
Draguta chiar ma gandeam la tine ce mai faci.Eu nu stiu ce sa iti spun de puregon, stiu ca in iasi doctorii care fac inseminari asigura tratamentul contra cost nu ai putea vorbi cu doctorul tau sa il intrebi maine daca nu te poate ajuta?
Iti doresc multa bafta, sa fie un final fericit.
Miky iubita tu ce faci? Cum mai esti? Stii ca noi suntem alaturi de tine si lupta continua, asta a fost doar o batalie razboiul sigur o sa il castigi.
va pup si va doresc noapte buna, dupa cum vedeti eu vad viata in roz zilele astea cu toate ca problemele cu batrana nu se mai termina ii multumesc lui DD ca am ce manca, ca am un sot care ma iubeste, ca suntem cat de cat sanatosi si ca in sfarsit am inceput sa slabesc, de asta sunt cel mai mandra si am descoperit ca imi place miscarea.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
gabyv spune:
citat din mesajul lui draguta Gaby nu am facut pana acum stimulare cu injectabile, mi-a zis sa cumpar puregon 50 mg ,5 fiole daca stiam o intrebam mai multe.Deci eu decat asa gasesc, la 300 si trebuie dozat?de 50 nu exista, atunci de ce mi-o fi zis asa? |
Acum ca m-ai intrebat am cautat si am gasit si de 50, aparent, dar cate ai de facut ...5zile*50 unitati? Ca s-ar putea sa nu se merite la pret. Cel putin la aici la mine, nu se merita deloc sa iei asa.
Iti recomand asa: ori te duci la farmacie si compari preturile ori iti iei o fiola de 300 unitati si un PuregonPen. Si iti mai zic pe Pm cand ma gasesti pe yh maine sa vb, daca vrei.
Avantajul unui Pen este ca il poti folosi mai multe luni (sper sa nu fie nevoie) schimband doar fiola. Iar avantajul unei fiole de 300, este ca daca ti se mai prelungeste stim, nu mai trebuie sa cumperi (cea de 300 are cam 375 inauntru). Iar daca iti ramane, iti ajunge si pt urmatoarea stim, ce e in fiola deschisa, tine 28 de zile, la frigider.
malina30 spune:
fetelor sunt tare dezamagita mia venit urati astazi oricum va multumesc din suflet pt timpul acordat stiam ca nu pot fi eu atat de norocoasa
gabyv spune:
citat din mesajul lui malina30 fetelor sunt tare dezamagita mia venit urati astazi oricum va multumesc din suflet pt timpul acordat stiam ca nu pot fi eu atat de norocoasa |
deci e clar, schimba medicul! fuguta la unul pe infertilitate!