Aspirante optimiste (809) Felicitari Isa, Ankylya!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Didi asa apare si CM cand nu trebuie. Luna trecuta mi-a intarziat, dar fix pana in ziua in care am ajuns la Bran ca sa nu ma pot relaxa cum trebuie, dar am rezolvat cu OB-uri. Bine ca macar ai scapat de un stres.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

MeAlex nu a reusit , a abandonat lupta pt ca ii spusesera ca nu are rost sa mai incerce. Stiu ca ea povestea ca NK ii iesisera foarte mari, se mirau si dr, ceva de genul de sute de ori mai mari decat normal si i-au spus ca nici nu tratament nu va reusi sa ii scada suficient de mult. Incercase ani buni de tratamente cu Prednison si nu a mers iar in Austria i-au explicat ca tratamentele care exista sunt eficiente dar pana la o anumita limita a valorilor NK, daca sunt foarte mari nu are efect tratamentul.

29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Da flory reusesc pentru ca toata ziua stau prin casa spal, calc, fac mancare, ies repede la cumparaturi si doctori si seara cateodata ajunge sotul inainte de a pleca eu la sala acasa si ramane el, cateodata adoarme ea si nici nu isi da seama ca am fost plecata ca eu plec la 7fara 10 si la 8 si 10 sunt inapoi ca e aproape.
uite azi am fost la medicul de familie pentru reteta ei si am stat vreo 3 ore dar nu am avut ce face, ii strang tot de pe langa ea sa nu aiba cu ce bate prin pat, scaun, ii dau drumul la tv si ii iau telecomanda ca altfel da la maxim sa imi atraga atentia sa merg la ea ii las apa si mai mult de atat cu DD inainte, daca e sa se inatmple ceva se poate intampla si cu mine in casa, ieri spre exemplu am avut sau a avut noroc ca am auzit-o ca s-a inecat prin somn, m-am speriat foarte tare.
Cand vin inpoi daca a facut prostii schimb si spal tot si asta e, m-am invatat, scoate de sub ea si imprastie cu mine de fata asa ca nu conteaza cand ii vine sa faca ceva nu ai ce ii face.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Am inteles. Acum mai exista niste tratamente experimentale, dar nu se fac oriunde si nu le recomanda orice medic (se fac in SUA si Anglia).
Pe langa astea se poate incerca si cu Prednison pe langa Clexane, Aspirina in doza mica, progesteron...si tot asa.
Eu am 18%, nu e foarte mare (normal ar fi intre 3 si 12%, dar e suficienta sa imi dea probleme (sigur ca nu stiu daca asta e cauza), tiroidita nu am. Studiile spune ca 50% din cele cu ATPO mariti, au si numar de celule NK marit.

Avantajul e ca nr. mare de celule NK protejeaza impotriva infectiilor si a cancerului.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Doamne Mihaela dar ce ai de indurat. Multa putere iti doresc si rabdare de fier ca ai nevoie. Te admir ca mai reusesti sa te concentrezi si la altceva , avand in vedere ce ai in casa. Bravo tie pentru taria ta de caracter.

29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

Citat:

Ankylya bafta la testul de duminica, dar pana atunci ai grija de tine si nu te stresa ca daca ai o liniuta cat e ea de pala esti graviduta. Mai dau si statisticile si dr rateuri. Ce test ai facut?

specific ca locuiesc in it si testul se numeste Safety.

In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ankylya, daca mai ai ambalajul, sa te uiti pe el sa vezi ce sensibilitate are. Trebuie sa scrie cat mIU detecteaza (10, 25...)

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt
...
Deny nu banui tu nimic ca noi acum mai prestam si fara caciulita si daca as ramane luna asta insarcinata nu stiu cum o scot la capat cu doctorita ca ea a zis clar protectie 3 luni, eu zic ca hai luna viitoare mai merge dar luna asta sigur nu.Ar fi culmea acum cand nu ar trebui sa raman, eu am citit multe cazuri la fete care au ramas insarcinate imediat dupa chiuretaj si nu s-a intamplat nimic cu sarcina, unele au ramas chiar in prima luna si era cmic ca doctorii le cereau ultima menstruatie si nu stiau ce sa spuna.
...

Ups Miha, scuze daca ti-am dat de inteles ca poate-poate luna asta ramai. Eu m-am referit de fapt intr-un viitor apropiat, atunci cand corpul(uterul) tau este pregatit dupa chiuretaj, nu neaparat primele 3 luni cand doctora nu ti-a dat unda verde.
Scuze pt neintelegere

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Citat:
citat din mesajul lui malina30

Fetelor va spun sincer ca am ajuns la capatul puterilor chiar nu mai am nici-o speranta ca voi mai fi vreo data mama eram sigura ca durerile aceelea nu putea sa fie sarcina, era imposibil , asta e

Mai Malina30, ce atitudine e asta?
Ai epuizat toate resursele, ai facut tot ce se putea face si ai incercat toate tratamentele care se puteau incerca si gata ai ajuns la capat si nu mai stii ce sa faci asa ca abandonezi? Nu se poate sa vorbesti serios! Sincer, ma superi maxim cand te aud asa.
Faptul ca tu nu faci parte din categoria femeilor carora, cum zicea o fosta sefa de-a mea, e suficient sa le arate barbatul putza ca au si ramas gravide nu inseamna ca tu n-o sa ai niciodata un copil.
N-ai facut inca nimic efectiv pentru a avea un copil, in afara de sex desigur, dar asta nu-i destul din cate se pare dar nu-i nici o tragedie ca lucrurile stau astfel. Te scuturi frumos de gandurile negative, te imbarbatezi, te duci si cauti un medic cu minte (trebuie sa existe unul in tara aia in care locuiesti tu), incepi sa faci analize si investigatii si vei gasi o solutie.
Sau vii in tara intr-o vacanta de 1 saptamana si iti faci analizele la o policlinica cu plata (Synevo de exemplu), primesti rezultatele pe mail si te duci frumos cu acele rezultate la un medic din Belgia sa ii arati ca nu esti perfect sanatoasa cum zice el si sa faca bine sa te ia in seama si sa-ti dea un tratament ca nu-ti face nimeni tie planning familial si nu-ti spune nimeni tie ca nu-i o tragedie daca ai 31 de ani si n-ai copil ca daca tu crezi altfel sau daca ceasul tau biologic iti spune altceva sau daca tu vrei sa fii o mama tanara n-are nimeni dreptul sa se puna impotriva, ca rolul medicului e sa te ajute nu sa-ti spuna sa stai calma. Si punct.

13+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweet_dreams spune:

Buna fetelor, sper ca aveti o zi buna! Eu sunt intr-o asteptare care ma seaca de puteri, sunt in ziua a 9 dupa ovulatie si azi dimineata nu m-am putut abtine si am facut un test (Barza Gold). Se vede foarte slab a doua liniuta pe el, asa ca o sa mai fac unul luni in ziua 12. Stiu ca e devreme, stiu ca ar fi trebuit sa astept macar pana in ziua in care ar fi trebuit sa vina uratii, dar nu am mai avut deloc rabdare. Sper doar sa iasa pozitiv cel de luni, pentru ca altfel presimt ca o sa ajung direct in butoi.

Doamne ajuta la toate!

Mergi la inceput