**Buburuze de 2009 in actiune (36)**
Raspunsuri - Pagina 19
eumada spune:
Neata...
Avem si noi doua roluri la serbare.....de ce doua?In ambele scenete sau ce naiba or fi alea,pentru ca Eva e unul dintre copiii care vorbeste cel mai bine si cel mai corect dintre toti.
Nu stiu ce va fi,serbarea este pe 18 decembrie...om vedea.
Daca i se pune pata fiica-mii nu va zice nici un cuvant, e incapatanata pana la Dumnezeu.Tare capoasa.Exista riscul sa nu-i placa vreun costum si pur si simplu se va dezbraca de el.Imi cunosc odorul.....
Se poate sa nu vrea,pur si simplu,desi ma gandesc ca fiind leoaica ,are o placere deosebita sa fie in centrul atentiei,sa o aplaude lumea,sa fie laudata si asa mica cum e face totul foarte bine.Mai incet dar extrem de bine.
Cra cra cra...si io....
Ema cum e degetul?Am vrut sa-mi iau aseara cutite de ceramica,dar i-am zis sotului ca o tipa si-a luat degetul cu el..si stiind cat de cascata sunt eu,neatenta si cu capul in nori....a zis pas.
Picky cum sunt fetele?
Sori ce face Razvi?
Anna........vreau sa stiu ce face Eva ta.
Restul....Alecs_andra..unde esti neica?
emanouela spune:
Moama ce icons avem....numa ca nu stiu cum sa le folosesc.
Deshtu e ghini, se vindeca...azi am atins partea care a fost culeasa si am avut o senzatie ciudata, e si nu e bucata mea....se simte diferit...important e ca se simte.
Mada...is misto cutitele alea, sincer, numa ca tre sa fii atent si nici sa nu il scapi, ca se face tzandari. Na, la mine a fost neatentie.
cris_82 spune:
Salutare,sper ca sunteti bine ca e tare greu cu recuperatul...
Am intrat ca am oleaca de timp(pana mai acum 2 saptamani era imposibil sa intru..muncaaaaa),adica mi-am dat demisia..P.S. nu am tras pe nas cum m-a intrebat cineva acum cateva zile cand m-a intrebat de ce sunt asa de vesela fara job.
Mirunel terorista
BAZAR
DanaMi spune:
Hello Cris, bine ai revenit numai ca subiectul e aproape mort, totusi eu ma bucur sa te "vad".
alynta27 spune:
Buna!
Uite ca eu nu am reusit sa raspund in timp util. Picky cu aluatul nu le-am facut poze. Cand am zis ca e Sarb mare, era "Intrarea Maicii Domnului in Biserica".
Asa frumos l-au primit copii pe Mati si el era fericit! Aseara l-a dus iar la mama. Ea are programare la dentist si nu stie cand si daca va ajunge la noi. Eu luni sunt libera in contul zilei de 30. I-am zis sa se programeze atunci, dar nu e prea hotarata-face ce-i zice dr! M-am suparat, pt ca vroiam sa-l las cu cineva azi si sa vina ea mai pe seara...
getik1 spune:
buna fetelor ce mai faceti?
noi suntem bine am lipsit din motive bine intemeiate dar rezultatul este dezamagitor.
o sa intru mai des promit acu va pup si fug sa fac mancarica
alynta27 spune:
Buna!
Cris uneori si curajul de a face ce trebuie te binedispune! Ce mai face Miru?
Geta ce faci acolo?
Noi ne pregatim de serbari. David are o perioada de revolta. Nu stim cum sa mai acctionam cu el. Conflicte la gradi cu copii are.
alynta27 spune:
Buna!
Am inteles ca azi e ziua veseliei!
Si asta se potriveste foarte bine cu firea Getei! Asa ca-i urez La multi ani! Sa fii sanatoasa si iubita!