**Buburuze de 2009 in actiune (36)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Las cafea ptr toata lumea!
O zi plcuta va urez...si fara mari dureri Emei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Mada multa sanatate! E greu cu taieturile, mai ales ca e adanca...
Lali asa e-cam la toata lumea a fost sau este greu! Ce fatuta mare ai-m-a uimit cand am vazut pozele ei.
Picky Matei e la bunici. Ne un dor de el, de numai... Vineri seara il vedem. Si David mi-a zis ca-i este dor de el.
Aseara am facut paine."Gemenii" erau cu mainile pline de aluat, fata si-a pus si in cap-erau foarte fericiti!

Mergi la inceput

Salutare...

Alina si le-ai facut poze?

Alecs-andra speram ca anul care vine sa fie mai bun..;eu am multe asteptari de la el...acum sper sa fie dragut..

Eu tot incerc sa scot sanul din gurita annei si nu vrea..stefi a vrut sa stea pana la 15:30 la gradi, iar eu vreau sa spal podeaua ca azi dimineata i-a varsat anna cana de lapte cu cacao pe jos stefaniei si lipeste peste tot acum...

am reusit sa i-o scot...merg sa spal ..pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecs_andra spune:

pe toate.
nu am noutati, doar ca acum cred ca pot da PM-uri .

Mergi la inceput

Neata

Las cafea fierbinte ca is 4 grade afara la mine!

Alecs gata ai scaapt de moderare, acum poti posta in voie.
Ema tu cum te mai simti?
Anna hai vii sa bei o cafea cu mine?
Lali tu ce mai faci?
Mada cum mai e cu Eva?
Alina cred si eu ca va e un dor de Matei, eu nu stiu daca as putea sa le las asa mult undeva..nu-s obisnuita fara ele.
Getik ia pune mana si treci si scrie cateva randuri si aici ca incepi sa ma superi.
Adina voi nu ati mai intrat de un car de ani..ce mai faceti?
Dana vad ca inca esti suparata ptr faza cu mail-ul. Am sa te rog cand ai timp sa intri sa-ti las parola de la el sa verifici si tu acolo modificarile... apoi sa o dau si restul mamicilor.
Mady inca esti in depresie?!

Stefi nu vrea la gradi acum, asa ca o tin acasa..o sa o duc dupa masa la sport...nu are chef de gradi si culmea e de cateva zile imi tot acuza ca o doare burtica. Eu as banui ca are poate ceva paraziti intestinali ca ii miroase si gurita, insa doctora de fiecare data ma tot intreba daca le vad "capul" la fundulet, ca cica daca-s paraziti noaptea scot capul afara...adica sa controlez copilul in fund daca se vad paraziti sau nu .. si ca daca nu e, nu e cazul sa-i facem o analiza la kk...deci voi ce credeti? oare de la ce ar putea fi durerile astea de burtica?

Iar Anna, doamne e chin cu ea, e un copil f dificil, rasfatat, suparacios, chiar si dadaca a ajuns sa se planga de ea.. cred ca o sa dea petrecere cand nu o sa mai mearga Anna la ea.. plange, se isterizeaza, efectiv e in stare sa se raneasca si singura doar sa iti arate ca ea e seful..; si sa dramatizeze...cum o atinge cineva cum tipa si plange, cum se uita cineva la ea si-i zambeste cum imediat o apuca plansul si cauta sa se ascunda dupa fusta cuiva...cum nu-i dai ce vrea cum incep isteriile..si plange pana isi provoaca voma...si se tavaleste pe jos, loveste, trage de par, de ciupe de fata....ieri trebuia sa merg dupa stefi la scoala am trezit-o din somn, mare greseala insa nu aveam cu cine sa o las acasa..a si imceput cu isteriile, sa nu o imbrac, chin, tavaleli pe jos in hol, de abia am reusit sa-i dau haina, apoi cu greu am reusit sa o pun pe scaunelul de la bicicleta si scandal, se agita in scaun, eu incercam sa tin in echilibru bicicleta si mergeam pe langa ea, tipa ca si cand nu stiu ce-i face cineva, toti care treceau pe strada isi lungeau capul sa vada ce se intampla, unii se uitau din case de la geam..era scandal in toata regula...efectiv plangea pana se ineca si isi revenea si continua, se arcuia pe spate lovea cu picioarele..si nu aveam la cine sa apelez decat la Lili, prietena mea..de a bia am sunat-o si i-am zis sa coboare pana jos(trec pe langa blocul ei ca sa ma duc la scoala) sa o las pe anna la ea..da ti-ai gasit..isterica...asa ca am rugat-o pe Lili sa mearga sa o ia pe Stefi si eu am ramas sa o linisitesc pe Anna acasa la ea.... cu greu s-a linisitit doar la san..si toti imi spun cand am de gand sa o intarc..si eu nu stiu, ca-i teroare...Lili s-a speriat cand o auza de la departare cum face..oameni pe strada credeau ca cine stie ca-i fac.... si eu nu stiu cum sa procedez..ceva sfaturi?!....

Va las acum ca Stefi vrea la gradi, si e deja tarziu, sa vad ce scandal face Anna..uite asa e la noi, cand da cand ba..si mami mereu pe fuga si in stres....o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Azi e sarbatoare mare. Am fost aseara la Auchan sa luam peste proaspat. Tare s-au amuzat copii cand au vazut pestii vii si mai ales cand a fost pescuit unul! Nu va zic ca fiicamea a vazut ca unde erau dozatoarele vrac de bomboane se pot ridica si se poate servi! Am luat-o pe sus de acolo!

Mergi la inceput

Alina daca nu ai fi scris tu aici ca-i sarbatoare azi, bagam la spalat...

Si uite asa se duce de rapa acest club... ok, fiecare face ce vrea... insa eu nu am chef sa fac monologuri pe aici..asa ca spun si eu pas la a mai scrie pe aici.. Ok e treaba, e jale, e depresie, e lipsa de timp, is copii nedormiti, obositi, stresati cu gradinita..dar chiar asa..intram, citim si iesim? sau sunt alti care citesc si nu persoanele care aciveaza la acest subiect...?!

Gata ca iar fac monolog...va urez de pe acum un Craciun Fericit si Un An Nou mai bun...daca subiectul ramane in pom, am sa rog moderatori care se ocupa de sectiunea asta, sa-l inchida... nu de alta dar nu are rost sa ramana ratacit pe undeva....

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Ce aveti ma???? V-a prins depresia de toamna??? (chiar exista asta)...ia reveniti-va, ce draq...Picky, nu mai cersim atentia nimanui, cine vrea scrie, cine nu, nu...chiar depunem "armele" asa?influentate doar de "absenta" unora?? Da chiar sa stii ca mie "mi de rupe" de ce fac restul. eu am sa scriu cand pot, cand am chef, etc
Deshtu meu e bine, se vindeca...azi am fost la control, bucatica s-a prins, ma mananca de-mi vine sa rontai degetul...deci treaba e buna. In continuare nu am voie de efort, nu am voie sa fumez, nu am voie sa stau in frig...macar inca cateva zile.
Picky...usturoi, incearca sa-i strecori in alimentatie usturoi. Cica se si transmit, asa ca ai grija. Vezi si in scaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Picky seamana cu ce face Eva mea.....numai ca nu e permanent..are si Anna o faza,ce sa faci?Vezi ca poate are un disconfort din cauza de paraziti....da` cu usturoi se poate rezolva da` cum dai tu usturoi la copil mic?

Ema,daca te mananca e de bine...la deget ma refeream ....inseamna ca se reface circultia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara!

Ma,nu stiu cine o citi,ca eu citesc exact cand scriu .Rar reusesc doar sa deschid subiectul si apoi sa intervina ceva.

Alynta asa-i,a crescut mult picea.Parca ii vad pe ai tai plini de faina ...

Alecs_andra sa iti fie de bine cele 12 mesaje [D:]!
Picky, ce sa fac , alerg de colo-colo, am facut cearceafuri noi pentru grupa lui PAul de gradinita,le-am cumparat cadourile pentru mos Craciun acum cat am avut bani , urmeaza si dulciurile d emos Nicolae ... in rest suntem cat de cat bine .

Va pup pe toate, suntem usor raciti toti, asa ca ne bagam la somn.

Mergi la inceput