**Buburuze de 2009 in actiune (36)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Bau
Ei, Ana, de mult nu mai e ce a fost acest topic, na, la urma urmei cine vrea scrie, cine nu, nu...fiecare are, sau nu, motivele lui...pe mine ma depaseste si am incetat de mult sa-mi mai bat capul cu asta.
Alecs_andra, moderata ai sa fii pana ai sa ajungi la un nr de mesaje, asa sunt incepatorii...din motive, cica, de securitate. Asa ca baga zilnic cate un mesaj si ai sa ajungi curand sa nu mai fii moderata "la sange".
Sori....multa putere, forta si curaj...si nu in ultimul rand, sanatate.
Alynta...nu cred ca Ana e suparata...mai ales suparata pe cineva in mod special, cred ca o incearca aceleasi sentimente care m-au incercat si pe mine, si nu numai, uneori, cand 1-2-3 membrii scriu, iar N sunt spectatori sau intra rar si arunca doar cu "scuze", nu se "lipeste"...parca simti nevoia sa te retragi.
Picky...nu mai retin, cand ai facut gaura pt cerceii? E normal, daca nu s-a cicatrizat bine, atunci cand se loveste, sa supureze nitel, eu as schimba cu aur, aurul e mai bine tolerat la chestii din astea. Poti sa pui si bepanthen, ajuta la cicatrizare.
Eu muncesc...si-mi iese pe ochi perioada in care am stat acasa...e obositor, dar imi place...asa ca nu ma plang.
Acu...o veste buna, Darius nu mai plange la gradi...aminnnnn, nici ieri si nici azi nu a plans...ma rog sa il tina, ca nu mai am nervi sa il vad cum plange si sa ma mai simt frustrata ca il las plangand.
Va pup, ma duc mai fac una alta prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara !

Picky, eu Teodorei i-am lasat cerceii medicinali cred ca vre-o sase luni, in primele 3,cred,a mai supurat uneori, cand s-a lovit/tras de ei . Eu ii invarteam des,sa nu se lipeasca acolo. Mai au fetele febra ? Ori am inteles gresit ?

Eu una nu ma mai scuz ca nu pot intra. Fetele care citesc si pe la alte subiecte vad ca nu mai am cand in perioada asta sa scriu. Daca fb sau messengerul sunt deschise nu inseamna si ca sunt tot timpul la pc ... Eu ma gandesc des la voi, chiar ieri vorbeam cu sotul de Sorina,pe care o imbratisez strans,ca altceva nu stiu ce sa spun. Anul asta a fost greu pentru multa lume, cu suparari multe . Intre cei apropiati mie s-au intamplat multe necazuri,multe certuri in familii si despartiri din nimicuri .

Voiam sa mai scriu dar din pacate pic de somn. Ii iese ultimul canin domnisoarei si ma trezeste in creierii noptii ca vrea pup,si stam cate o ora-doua si povestim pe bebeluseste . Ma trezesc dimineata la 6 ca sa apuc sa beau cafeaua cu grasunul (care nu mai are 116 kg, are 106 aproximativ, a slabit 10 in ultimele 10 saptamani ) , apoi se trezesc copiii in jur de 7 , ii imbrac pe ei,ma imbrac pe mine, il duc pe Paul la gradinita cu Teodora dupa mine, ne intoarcem si ma apuc de treburi prin casa. Le fac greu, parca nu stiu ce am,ma invart ca o curca beata si nu reusesc sa fac mare lucru dar sunt franta de oboseala seara . Seara tot eu ma duc dupa Paul, tot cu Teodora dupa mine .

Ema,succes mult cu afacerea , mie una mi-a placut tare cand am lucrat intr-o autoservire . Atmosfera era una placuta,chiar daca sefii erau naspa ! Am fost ajutor de bucatar , faceam cei mai buni papanasi cu branza .

Bun revenit Alecsandra !

O seara buna fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Anna,;a noi de doua saptamani Eva doarme tare agitat....in fiecare noapte plange va vrea la tati,vine in pat la noi si incepe sa se foiasca,ma alunga din pat...plange....n stiu cum sa mai fac si ce sa mai fac.
Are brusc o dorinta sa stea numai cu tati.Nu-l lasa sa plece de langa ea nici o secunda zi-noapte.
Am o saptamana in care am dormit max.trei or pe noapte.....[;us munca mea..plus a sotului...suntem niste zombi.

Macar nu mai plange dimineata la gradinita.Deloc.Nici nu-i vesela,dar macar nu mai plange.

Mergi la inceput

Incep sa cred ca acest an e cel mai prost din viata mea...azi mi-am zburat o bucata din deget, am ajuns la urgente, chirurgie plastica, reconstructie, cu bucatica in fasa sterila....eee, sexy. Am sa am o mana nefunctionala min 2 saptamani, si e dreapta...in rest, sper sa se prinda bine, sa nu-mi fie afectat nervul pe bucata taiata, unghia e compromisa, asta e, sa fiu mai atenta. Deci is in pat, la orizontala, cu mana in sus, ma uit la tv....si mi-e destul de bine, sper sa nu inceapa dureri mai pe seara....deocamdata ustura nitel.
Si ca tacamul sa fie complet, inca actualul meu sot nu a virat banii in cont, sper sa fie doar o mica intarziere si sa nu imi faca iar fitze.
Mai vreti???? Nu mai am...deocamdata...aaa, ba da, n-am voie sa fumez ca vazcularizatia sa nu fie afectata, nu am voie sa tin mana in frig, nu am voie de efort (asta nu-i rau )...gata, m-am plans suficient

Mergi la inceput

Vai,Doamne......da` cum ti-a reusit?

Sanatate multa....era s-o pat si eu.....am luat o curba,am prins un pic de polei cu roata si am inceput sa fac opturi cu masina pe sosea..la intrarea in oras.Nu au intrat nici ABS-ul,nici ESP-ul,deci nu inteleg fenomenul.Noroc ca am redresat-o,nici viteza nu aveam,am luat strans curba,dar atat.Bine ca nu era Eva cu mine in masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecs_andra spune:

ema, buba sa treaca.

mada, daca mi s-ar intampla asa cu masina n-as mai conduce in veci. si asa sunt cam fricoasa si merg de parca stau pe oua si sa nu se sparga .

eu am avut motive intemeiate sa trag un chiul zdravan. o sa va povestesc mai in detaliu cand o sa vina momentul, daca o sa mai fie subiectul deschis cand voi reusi eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Dau cafea, ptr cine vrea...nu de alta dar incerc sa o beau si eu pe a mea printre picaturi, cum ma lasa Anna si Stefi...:d

O iau de la coada la capat...

Alecsandra desi inca nu am habar cine esti, incerc sa banui..ma gandesc ca esti o persoana care nu a mai intrat de mult timp pe aici si a carui copil se numeste Alexandra/ Alexandru.. deocamdata astept sa ne spui tu cam cine se ascunde sub pseudonimul asta.

Mada atentie mare cu masina, pune cauciucurile de iarna pe ea ca deja e timpul

Ema vai mama, m-am ingrozit cand am citit ce ai patit, offf dupa cum zici si tu, parca e un an prost la tine...sanatate multa si ai grija sa respecti indicatiile medicului ca se refaca degetul. Da ce cutit ai folosit de ti-a taiat asa degetul?

Cerceii i-am pus pe la sf lui septembrie Annei, si daca se mai loveste, atinge la ei pureaza..ii rasucesc, cat ii da voie, insa nenea care i-a pus a zis ca atata timp cat nu se inroseste in jur nu trebuei sa-i scot .. la Stefi nu au fost probleme cu ei..la Anna vad ca da si ma gandesc ca e posibil sa nu tolereze nici aurul (eu eram asa cand eram mica...doar argintul accept in urechi..nici namacuri sau alte prosti nu suport) ...acum sa vedem ii tin pana in ianuarie si o sa-i schimb at cu aur(ca mi-a zis minim 3 luni cercei medicinali sa-i las)..

Mada respecta-i dorinta Evei, vrea sa doarma cu tati, lasa-o cateva nopti sa doarma..Stefi a mea nu adroarme pana cand nu stie unde-i tati, pana tati nu o duce in pat, pana nu-i citeste o poveste(ele dorm cu mine) ..si incearca sa nu te mai invinovatesti ca te respinge din cauza ca tu o duci la gradi(cum ti-a zis la celalat subiect deschis de tine..ca important e cine o duce)...uite afla ca numai eu o duc pe stefi la gradi si pe anna la dadaca...si ca a plans ca nu mi-a plans tot eu am dus-o.. cu cat lungesti despartirea cu atat e mai dureros ptr copil..trebuie sa fi scurta si rapida... pup, mami te iubeste, ne vedem la ora cutare... si gata o lasi langa o educatoare, sau unde o lasi tu si gata....cu cat incepi sa-i explici mai mult, sa ii zici ce si cum cu atat copilul devine neincrezator si incepe sa aiba retineri.. e nevoie sa mearga mai departe, sa socializeze, si tu la fel..e nevoie sa nu te mai invinovatesti, esti mama si vrei ce-i mai bun ptr copil..acum sa fim sinceri, ca la gradi nici un copil nu o sa fie tratat cu o asa atentie cum e tratat acasa si daca ar fi sa cerem acest lucru de la educatoare am fi egoisti cu ceilalti copii... trebuie sa ne gandim ca acolo toti copii sunt egali si trebuie sa-i trateze egal...bine sunt si cazuri in care trebuie acel educator sa-i castige increderea unui copil si at trebuie un zambet, o voce mai calma, o mangaiere... pana cand copilul se integreaza...

Uite Stefi s-a integrat mai usor, chiar daca au fost plansete la inceput, insa cu Anna o sa fie probleme..e diferita, e respingatoare cu cei din jur... si cu dadaca i-a trebuit aproape anul ca sa o accepte...dar probabil ca la ea tine de "mutra" ..nu-i place, nu o accepta..

Ana poate vrei o cafea de la mine, macar

Alecsandra multumesc..stiu ca asta trebuie..si asta facem insa uneori despicand firul in zece mii de firicele ajungi sa nu mai stii ce sa faci...

Sorina ce mai face Razvi, ai gasit pediatru de care intrebai? Si ale mele au inceput sa tuseasca ..le dreg cu sirop de ceapa..le ajuta... insa sper sa nu o dam in altele..nu am chef..azi si sotul se simte rau.. Tatal tau cum mai e?

Lali felicitari sotului si la cat mai multe kg in minus.. pupiciei si la copii si tie..ideea e ca vrei sa faci multe lucruri odata si nu reusesti sa le finalizezi..asa ca mai bine ia-o incet si ce nu ai finalizat azi faci maine, ca stai linisitita ca nu se evapora peste noapte, tot pe tine te asteapta. Imi pare rau ca nici tu nu ai avut un an prea placut...

Mady tu ce mai faci? tot in depresie esti? ti-ai mai revenit putin?

Alina uite ca ai dat o idee de cadouri, cartile..ca Stefi ii plac cartile..bine ea vrea si ce vede reclama la tv..cum mai e Matei? mai linistit nu?

Siminia norocoasa esti ca-ti doarme Otilia... sa o tina asa si peste cateva luni.. tu tot cu munca de acasa? Cum mai e Angelo? e mai bine. lasa ca in curand va veni acasa vindecat

Getik hai si baga cateva cuvinte si pe aici, ca ne e dor de tine

Dana inca mai esti suparata?

Am fost cu Stefi la control la ochii ca tot acuza ca nu vede la tv si tot statea mai aproape de el.. concluzia e ca ptr varsa ei vede destul de bine si ca doar face pe victima ca sa fie cat mai apropae de centru actiunii..; oricum la sf anului va avea si un control la gradi(aici se fac controale gratuite pe la 4-5 ani la gradi) si vom vedea si at...oricum ptr noi e o veste buna..asa nu mai poate zice ca nu vede bine
Anna inca nu vb, dar se descurca bine cu vocabularul ei bebelusesc si cu semne, iar daca nu intelegem se duce si isi ia singura de vrea..sau daca intelegem si o intrebam daca vrea acel lucru da din cap ca da sau nu...chiar daca uneori mai le incurca si pe astea..in schimb e la fel si face tot posibilul sa atraga atentia, e f geloasa, e plangacioasa si darza... nu cedeaza usor..ca stie ca cedeaza mami

Ieri faza tare..eu curatam legumele ptr ciorba, si stefi vroia morcov, le-am taiat fasi sa ii dau si trebuia sa-i dea si annei, insa ei nu i-au placut si le-a dat pe jos.. i-am zis stefaniei sa le stranga ca anna nu le-a vrut si sa le arunce la gunoi...iar ea de colo, vine se uita le ele.. si striga "aspirator vino si aduna!"..si picky vine bucuros si incepe se adune toti morcovi de pe jos ..asa ca va zic un lucru, o sa aveti casa mai curata daca va luati un aspirator asa natural ca al meu

Mai tarziu o sa iesim sa il vedem pe Sinterklas, vine cu avionul (ieri a fost in centru, dar nu ne-am dus) si e aproape de noi..insa sper sa nu dureze mult asteptarea lui ca fetele si asa imi sunt cu tuse, tati la fel si nu am chef sa le tin prea mult in frig plus ca sper sa nu ploua ca vad ca pe noapte a plouat...insa stefi asteapta de mult venirea lui...la fel cum asteapta si concertul..duminica viitoare

Va las acum, va pup pe toate, merg sa duc catelul la plimbare...va urez o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecs_andra spune:

multumesc de cafea.
necazuri am avut anul asta cu carul. cica anul care vine va fi la fel, cel putin asa spun astroloagele.

mada, al meu doarme cand cu mine cand cu tac-su. depinde de toane. si e maricel, are si camera lui, dar nu vrea si pace sa doarma singur. noi am incaltat masina pentru iarna, dar tot sper sa vina cat mai tarziu urata de iarna .

picky, foarte tare. as vrea si eu un aspirator din ala, dar balanta inclina spre "nu" cand ma gandesc ca ar trebui sa am grija si de un animal. e raspundere si asta. hai ca mai am putin si scap de moderare si apoi o sa vorbim pe pm. apropo, de asta imi spune ca nu acceptati mesaje private?

Mergi la inceput

Ma faci curioasa....cine esti?Imi tot storc creierii de vreo doua zile dar cred ca am imbatranit.

Mergi la inceput

Ma doare "deshtu"...e tragico-comic, cum din cauza unui deget, esti nefunctional. Ma doare si nu prea, e o durere surda si inervanta...nu iau nimic pt ca e suportabil. Fiind dreapta, fiind degetul aratator, mai nimic nu pot face.
E...am reusit si eu, na....eu nu ma tai, de obicei....tai fara probleme, dar si cand o comittttt, o comit de milioane.
Sarumana Mada, imi trebe nervi, ca e frustrant pt mine sa stau imobila si sa nu pot face mai nimic.
Alecs_andra....sper sa treaca, repede.
Picky...cu un cutit ceramic, o fractiune de sec mi-a trebuit si mi-am gasit o bucata de deget pe masa....suna sinistru, stiu...asa a si fost, ca-n filme sf...sa ma fi vazut cum am luat bucata de pe masa, am pus-o la loc, am pansat, tinut strans si viteza spre spital.

Mergi la inceput