**Buburuze de 2009 in actiune (36)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Anna spor la gasit cadouri..ptr Craciun si eu sunt in pana, insa prea putin ma gandesc la ele..; ca am altele pe cap, cum ar fi o locuinta..chirie (care sa ne accepte cu 2 copii, si un caine) sau iar sa ne bagam 20 de ani la banca si sa platim 25000 euro taxa ca esti propietar in be+actele...asa ca at cand stefi imi arata la tv ca vrea aia si aia..eu nu fac decat sa-i raspund "bine, mamai"... oriucm vom vedea noi ce le luam, si stiu ca trebuei sa ne grabim ca imediat vine si mos nicolae..

Ema imi pare rau ca nu a iesit asa cum a vrut prietena ta si ca altii deja se cred mari patroni fara ca macar sa le inceapa afacerea sa mearga... sa ma ti la curent cum merg treburile..studiez piata

Azi o tin pe Stefi acasa, mi-a tusit pe noapte si chiar daca nu are febra am hotarat sa o tin acasa..sa vad daca o duc la sport dupa masa... insa oricum ptr 4 ore nu faceau mare lucru si de 2 zile mititica nu mai interactioneaza cu prieteni ei ci doar ma asteapta pe hol la scoala sa sun la usa sa vin sa o iau...asa ca azi sta cu mine si Anna acasa..

Fetelor ce mai faceti..
Getik nu mai zici nimic..nici de sunat nu te-am mai sunat..sper ca intelegi ...
Lali voi ce mazi faceti?
Mada, Mady, Alina...alecs-andra(cine o fi?) ce mai ziceti?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky. eu nu mai inteleg, ce s-a intamplat cu casa in care stateati? eu intelesesem ca e a voastra? de ce cautati ceva cu chirie? sanatate multa lui Stefi :*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna dragele mele

N-am dat bir cu fugitii, dar nu am timp deloc. Munca si iar munca, iar cand plec de la serviciu, alerg din doctor in doctor.
Tata acum e acasa. Mama se ocupa 24/24 de el. Il hraneste cu lingura, il duce cu greu la baie (asta ca sa nu-i puna inca pampers), el mai vb dar greu reusesti as intelegi ce spune
Razvan e bn. De ieri a inceput gradi si e super ok. A acceptat bucuros dar numai sa-l duca si sa-l ia mamaie. Asa ca biata mama se conformeaza. E ff bucuros cand vine si-l ia, ca el pleaca primul La gradi e cel mai puturos. Nu se dezbraca/imbraca singur, nu vrea sa coloreze, nu vrea sa repete poiezii Un incapatanat in toata regula. Dar eu ma bucur ca macar nu plange si sta acolo de bunavoie 8h/zi. Incet-incet o sa le faca si pe astea. Ma gandesc ac ii va vedea pe colegi facand aceste lucruri si le v-a face si el.

De sarbatori o asteptam pe sora si nepotelele sa vina in tara sa facem sarbatorile si sa-l asteptam pe mos impreuna.
N-am cumparat inca nimic pt mos (am citit ca voi cautati cadouri) si nici idei n-am

Acum va las si merg la culcare ca sunt rupta de oboseala.
si multa sanatate, va imbratisez pe toate cu mult mult drag.

Mergi la inceput

Sorina , multa putere si sanatate! Ma bucur ca Razvan merge cu drag la gradi acum :* lasa ca o sa le faca el pe toate, cand spui de el parca il vad pe al meu ca asa de incapatanat si el

Alecs_andra, draga mea, inca mai astept PM de la tine, chiar m-ai facut curioasa ce-i cu schimbarea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Gata am resustinut referatul! Am luat calificativul "Bine" si de acum vreau sa uit! Am fost "faultata" pe fata, dar a trecut-"nimic nu e intamplator", am vazut cine mi-e alaturi, cine imi ia apararea! M-au impresionat multi colegi in sensul frumos al cuvantului!
Picky tare frumos mi-ai mai scris! Multumesc!
Sori foarte greu cand in casa e un bolnav la pat! Multa putere mamei! -ci lui Razvanel care s-a facut sanatos!
Matei azi merge la bunici pana la sf sapt viitoare. Am fost cu el iarasi la control. Ne-a repetat ca nu e autist si ca ea din experienta zice ca isi va reveni.
La sarbatori inca nu am mediatat prea mult. Ne-am propus sa le luam carti copiilor, deoarece au prea multe jucarii.Mati prefera Thomas, David corpul uman, atlase, Maria vom vedea ceva adaptat varstei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Ma adresez fetelor din Bucuresti.

Dragelor, caut acul in carul cu fan. Poate ma ajutati si voi sa-l gasesc

Am ff putine date. Caut un medic dermatolog pediatru, care are cabinet intr-o gradinita de pe langa APACA (actual nu stiu cum se numeste)

Poate e vreuna din voi care cunosc zona si pot sa-mi de-a ceva detalii.
Multumesc

Mergi la inceput

Neata!

Va las

Sorina, n-am nicio idee de doctorul de care intrebi, imi pare rau :( Pup si sanatate multa!

wkd frumos, fetele!

Ps: Asta e ultima cafea pe care o mai beau aici, grupul asta nu mai e ce a fost si consider ca nici nu va mai fi, si atata timp cat simt ca nu mai exista placerea de a se comunica aici, de a se da un buna dimineata si se cauta motive si scuze mereu...nu are rost sa mai postez nici eu. Va pup cu drag si ne mai auzim pe privat, cele care doriti asta. Nu am scris asta pt a starni din nou valuri de explicatii, discutii si scuze ci doar ca am promis ca atunci cand o sa iau decizia asta o sa anunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Anna -ci! Sper sa nu te fi suparat si pe mine, ca si eu fac parte din categoria celor care intra zilnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecs_andra spune:

buna,
sorina, la apaca este gradinita 274, daca te referi la o gradi de stat... poti suna la gradinita sa intrebi daca au inchiriat la cineva sau daca stiu prin zona. de obicei femeile de acolo stiu cam tot ce misca. dar mai e si clinica doris gard in gard cu gradinita. poate acolo este vreun dermatolog pediatru. eu am fost cu copilul meu acolo si era un medic f. batran dar f. bun.
anna, eu o sa intru pe aici, dar dupa ce nu mai sunt moderata la mesaje si o sa pot da pm-uri.
picky, cred ca va e foarte greu de luat o decizie. curaj si chibzuinta...
pe frunte buburuzele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal

nu stau, ca nu am timp prea mult..ieri am intrat sa scriu cate ceva si m-au tot intrerupt treburile asa ca am renuntat...

Anna raspund mai incolo la pm...ca ieri doar l-am citit si nu am mai apucat sa raspund.

Annei inca ii mai pureaza gaura de la cercei, din cand in cand si cand se mai loveste/freaca la ea..e normal ca dupa atata vreme? oare nu-i accepta cercei? is medicinali..de abia prin ianuarie ii pun pe cei de aur.. voi ati patit?

Intr-o ora mergem cu Stefi la control la ochii.. sper sa fie ok, incerc sa o tin treaza pana at...dar nu situ daca reusesc...

Anna respect decizia..ca aceleasi sentimente m-au tot incercat si pe mine..asa ca in curand buburuzele vor fi uitate..ca san u zic ca vor disparea, arhivate pe undeva... sa traiasca fb si messul... nu?! ..in fine mai multe nu mai zic..am zis in trecut si mi-am luat multe rosii in cap si poate am deranjat pe multe persoane..asa ca... iti respect decizia.. pupici si tie si iti scriu mai tarziu pm

Sorina, Alina va scriu mai tarziu

Mergi la inceput