**Buburuze de 2009 in actiune (36)**
Raspunsuri - Pagina 15
Picky_toto spune:
Salutare,
Sorina acum am intrat si am citit ce ai scris..imi pare sincer rau ptr ca au iesit analizele prost, insa eu zic ca dupa ce trece perioada asta de tuse sa le refaci...mai ales ca e la inceput in colectivitate si acum el isi formeaza imunitatea.. De tratament nu stiu ce sa zic, insa nici cum zice Mada cu homeopatele nu-i tocmai o cale ok..adica na tu poti incerca, poti vedea, insa intereseaza-te f bine. Anna a mea a facut alergie la unul din componentele homeopate sau de la tincturi..oricum eu m-am lecuit de aceste remedii "miraculoase"..asa ca mai multe nu comentez...Imi pare rau ca nici tatal tau nu e mai bine, sper ca Dumenezeu sa-i dea sanatate sa nu se mai chinuie ca acum.
Ana fetele sunt bine, sa zic, Stefi de 2 zile cu febra.. nu mare, insa o tin sub control cum nurofen cand vad ca ajunge la peste 38,6, in rest las corpul sa lupte si o supraveghez sa vad cum evolueaza...
Anna am obs ca si ea are o stare febrila dar poate de la dinti, oricum e si ea sub observatie...iar acum tocmai si-a prins degetele la un dulap...Stefi s-a lovit la scoala si are o vanataie sub ochi..
Simina felicitari micutei ptr botez, vazut ceva pozici, asteptam si altele
Mada se va obisnui in timp la gradi, insa tu trebuie sa fi tare cand o duci dimineata..scurt si rapid..gen kiss and go...
Ema, Mady, Lali, Alina
Noi in stres...mult..tot in cautare..
va pup si mai intru cand pot.
alynta27 spune:
Buna!
SoriLea ai sa vezi ca Singulaire il va ajuta mult. Si nepotul meu il ia si se vede diferenta de cand facetratament cu el. La baiatul tau e mai mult preventiv, pentru a nu ajunge la forme mai grave. Ai sa vezi ca ii va usura respiratia simtitor. Sanatate multa tatalui!
Simina am admirat papusica pe FB si baietelul foarte elegant era! Esti o fericita ca doarme toata noaptea. Ai mei abia dupa intarcare(adica dupa 1 an) au inceput sa doarma noptile. Mie mi se trezeau si mari fiind la 2-3 ore. A trecut...
Picky -ci fetrelor sa nu mai fie mofturoase!
Maine mergem la psiholog cu Matei. Vine si Bogdan. Ne vom lamuri mai bine cu strategiile care va trebui sa le aplicam in continuare.
Bunica sotului a facut 7 ani de la inmormantare si i-am facut pomana sambata.
La mine la referat a fost urat. Sefa mea s-a comportat aiurea cu mine, m-a intrerupt inca de la inceputul prezentarii, nu-i placea nimic ce zic. In schimb sunt multumita pe deoparte caci colegii m-au apreciat ca am avut un referat bun, am prezentat frumos. Rezultatul e unul nu prea placut pt mine: peste 2 sapt le mai prezint o data ce am facut! Nu va zic ca am avut si o cadere nervoasa, m-a umflat plansul la final. Nu ma asteptam sa reactionez asa, mai ales ca ultima iesire de genul asta a fost cu 12 ani in urma- plang f greu. Dar baba(sefa) m-a suparat rau, am simtit ca e nedreapta inca de la inceput. Colegii ii zic "baba absoluta". Trec eu si peste asta!
Picky_toto spune:
Sal,
Intru doar sa va salut ..
Alina nu merita sa te superi, ptr ca vezi tu, mai important decat aceea lucrare e faptul ca Matei e bine si ca cei 3 copilasi ai tai sunt sanatosi. Restul e trecator in viata, dar copii raman pana cand noi inchidem ochii...si cred ca lor trebuie sa le dam zambete, fericire si intelegere...nu suparari din cauza altor lucruri care pe moment ni se par importante dar mai tarziu realizam ca au fost doar niste trepte mai mult sau mai putin importante din viata noastra pe pamant. Insa copilasi si vor fi toata viata noastra cele mai importante persoane si ptr ei merita sa nu ne suparam din cauza altor lucruri minore... si peste 2 sapt o sa fie ok, chiar daca poate aceea femeie nu o fie multumita..tu sa fi multumita, e cel mai important
Va pup pe toate
alecs_andra spune:
buna ziua, doamnelor si buburuzelor!
va ofer o infatisare noua a unei persoane mai vechi.
nu am disparut definitiv, ci doar o perioada.
cand o sa pot trimite pm-uri o sa mai vorbim.
Anda08 spune:
Bine ai revenit alecs_andra
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
anna-mama spune:
Buna,
Vad ca toate sunteti ocupate si/sau fara chef in ultmul timp, o fi astenia de toamna :)))
Alina, succes la prezentarea lucrarii, te cred ca esti suparata, dar nu mai pune la suflet, intotdeauna sunt si profesori sariti...am avut si eu de-astia :( sa ne spui ce faceti la evaluarea lui Matei
Picky, sanatate multa fetelor, sper ca sunt bine si ati scapat si de febra. pup
Alecs_andra, bine ai revenit! Poate le mai animi tu pe fete :D
Eu imi bat capul cu cadourile copiilor de Craciun + ziua Evei, tare mi-as dori sa gasesc ce sa le iau si sa scap de griji. In plus trebuie sa merg diseara sa cumpar 3 cadouri pt adulti, doi prieteni si mama mea ca se serbatoresc zilele urmatoare...si nu stiu ce sa iau si n-am niciun chef de batut magazinele cu copiii dupa mine...
Pup pe toate
emanouela spune:
Seara buna mandrelor.
Cam trageti chiulul.
Picky...fata draga, iar incepeti cu febra? Pupa gogoselele si multa sanatate.
Ano...eu chiar nu-mi bat capul, o sa-i caut puzzle cu piese mari, ca e pasionat si o sa mai vad eu la ce ma lipesc. Intradevar, acum....cu copii in magazine e crima si pedeapsa...afara e frig, in magazin cald...imbraca -dezbraca....brrrrr....oricum, succes.
Welkome Alecs-andra
Asaaaaa....si acu sa va zic cate ceva din activitatea mea din ultimele luni. Prietena mea si-a deschis o "impinge tava". Pana acum 1 sapt am mers si am "furat" de la altcineva care avea deja deschis ceva de genul, tot ceea ce se putea...de o sapt a deschis si ea, ma rog, ca si asociat cu cumnatul ei. Nu stiu cum va fi, ce va fi...eu sunt nitel dezamagita pt ca am "plecat" in aceasta chestie in urma unei discutii cu ea si sotul ei sa facem ceva...numai ca altii, cei cu care s-a asociat, se simt atotstiutor si atotstapani, iar mie nu mi se "muleaza" asa ceva...am avut si o discutie cu prietena mea, care nici ea nu e incantata de asta, dar nu prea are ce face deocamdata, i-am explicat ca stau s-o ajut, sa se ridice nitel, dupa care imi vad de ale mele....iau partea buna, mi-am imbogatit cunostintele, am "furat" multe, am un salariu, am carte de munca, asigurari...alta parte buna, deocamdata, nu o vad...deci cam asta e.
anna-mama spune:
Neata,
Ema, deci cantina era...ce sa zic, mult succes prietenei tale..imi pare rau de incurcatura, dar imi place de tine ca esti pozitiva :* sigur experienta dobandita e f importanta :* Ce sa zic, eu nu cred ca mi-as face asemenea afacere, e bataie mare de cap cu controalele, cu igiena... Lui Vladut nu-i plac puzzlelurile...si toate jucariile din magazine mi se par prostii...
Deci n-am mai ajuns aseara la cumparaturi ca sotul meu a venit acasa la ora 21, mda, astept sa se trezeasca Eva sa merg acum
O zi buna sa aveti!