**Buburuze de 2009 in actiune (36)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Daaaa, dar tot goale-s....daca n-am fost cuminteeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Nicoleta/Nicolae!
Copii au fost cuminti si sunt convinsa ca au primit multe cadouri frumoase, nu-i asa?!
Ai mei au primit dulciuri, fructe. Bucurie mare! Aseara s-au udat pana la coate cu spalatul ghetutelor.

Mergi la inceput

Aaaaa, daaaa, ei au primit, clarrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! O ?! Foarte greu am ajuns la munca-1ora si un sfert am facut numai cu autobuzul!
Aseara am facut bradutul! Fericiti de el cu totii am fost!
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna Alina.. vad ca esti singura pe aici.. Frumos ca ait impodobit bradutul. Maria cum a reactionat?

L-am facut si noi aseara, acum parca si in casa se simte sarbatoarea ce se apropie, cu toate ca noi nu avem inca zapada...

Munca usoara si de acum incolo!

Mergi la inceput

Alina, ai ajuns binisor as putea spune, la ce era pe soseleeeeeeee....cica ne asteapta o noapte de cosmar, friggggggggggggg
Picky...parca citisem pe net ca a nins in Be, s-a topit sau v-a ocolit? Ii place Anei bradutul, ca de Stefi stiu ca e incantata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ema aici a fost lapovita mai mult.. De nins a nins in Ardeni.. Oricum acum sunt peste 0 grade, deci slabe sanse sa mai avem ninsoare...cum mai e degetul?

Mergi la inceput

AAAA, am priceput. Degetul e bine, e ciudatel...bucatica taiata mi-e amortita, are si o culoare ciudata (normala din punct de vedere medical), bucata de unghie taiata sta sa cada, cealalta bucata a crescut...deci e haios dar arata foarte bine, neasteptat de bine. Inca il protejez cu bandaj si asa am sa fac pana am sa simt ca e ok. Azi am avut serbare, super bine s-a comportat Darius....a spus si rolul fara probleme, a dansat, etc...a venit si nanasa cu Mihnea, s-au unit si l-au terorizat pe Mos...l-au tras de haine, l-au naucit cu intrebarile....eeee, cine l-a pus sa stea langa Darius? Fu distractiv. Cum stati cu febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Hello buburuzelor,

ne mai tineti minte? cred ca nu .
am intrat sa va uram si noi sarbatori frumoase tuturor, sa aveti un Craciun si un An nou minunat.
Noi in general suntem bine, au facut copiii varicela, intai Darius ( a luat de la gradi) si dupa ce a terminat el i-a aparut Soniei, acum ea e la faza cand ii cad cojitele, spre marea mea fericire pana de Craciun scapam de carantina.
Inca o data va pupam si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Craciun Fercitit!!!

Sper ca ati fost cuminti dragi buburuze si Mosul v-a adus cadourile dorile.

Sa cresteti mari, sanatosi, sa va ascultati parintii si pe viitor si in fiecare an Mosul sa vina cu sacul incarcat la voi.

Mergi la inceput