Caravana DC 'Doneaza Viata!'
Raspunsuri - Pagina 6
alinuk spune:
revista presei:
www.agerpres.ro/media/index.php/comunicate/item/151299-Comunicat-de-pres-Comunitatea-desprecopiicom-doneaz-sange.html" target="_blank">preluare agerpres
www.ziarulring.ro/stiri/48372/doneaza-viata" target="_blank">preluare Ziarul Ring
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
teolinda spune:
Bafta "Vapirilor" !!!
Mult curaj "Incepatorilor"!!!
Voi fi cu gandul alaturi de voi!
Va astept maine sa veniti sa va mandriti .
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
alinuk spune:
si alte preluari in media:
preluare stiri.rol.ro
www.revista-presei.com/stire--Doneaza-Viata---254829621.html" target="_blank"> preluare revista-presei.com
www.revista-presei.com/stire--Doneaza-Viata---254829621.html" target="_blank"> preluare Stiri din Muntenia
etc
si ceva Radio vor prelua
(posibil si europafm)
o sa citez si sursa
http://www.desprecopii.com/info-id-9450.htm
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
Nimic nu-i intamplator!
desprecopii spune:
bravo !!!!
Bafta la varsare ... :))
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
monicabo spune:
Ma pregatesc sa plec in curand, sa fiu pe la 11 si ceva acolo.
Intrebare, ca n-am mai fost niciodata: ne vedem undeva, merge fiecare pe cont propriu (dar mi-ar face placere sa ne si vedem), spunem sa suntem de la DC , cum? Cum e organizarea?
Daca se poate, poate imi dati si mie un nr de telef. pe PM, sa pot suna pe cineva daca ma pierd in spatiu....
Ne vedem acolo!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
monicabo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
de la tine luam un litru anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Aoleuuuuu Pazea ca vin
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ellinia spune:
Am fost la Centrul de Transfuzii din Piatra Neamt, impreuna cu o colega de serviciu, membra dc. Desi ma asteptam sa nu ma lase sa donez, se pare ca numarul de leucocite a ajuns la normal si am putut sa donez. Am avut emotii, a fost pentru prima data, dar m-a tinut de vorba asistenta de la Centru si mi-a trecut frica. Sunt un pic ametita da' nu-i nimic deosebit. Asa ca, recomand tuturor sa mearga cu incredere!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Eleni spune:
Hai sa va zic... Ne-am strans o mana de oameni... hai bine, 2 maini. Ce sa zic... varsarea de sange a fost subtire... am glumit eu cu petul de Cola, dar prea departe nu am fost.
Ma intreb de ce... acum nu va cert, zau cu nu, si nici nu fac pe martira pe aici... as vrea doar sa inteleg motivele pentru care nu donati (anemii, hepatite si alte alea cronice, subgreutate, nu ma lasa de la birou, mi-e frica de crap)... va rog ajutati-ma sa inteleg. ca poate reusim data viitoare sa schimbam ceva in aceasta perceptie si poate suntem mai multi... si din ce in ce mai multi.
Am un gust usor amar (o fi de la pufuletii aia de i-am mancat pe culoare)... si pe de alta parte ma bucur ca poate pentru un proiect pilot am putut sa vedem niste scapari, niste inadvertente... data viitoare mai invatam.
Asa ca onest, de ce nu ati venit?
amelia_ilie spune:
Am fost si eu dar din pacate nu am putut dona. Fetele dragutele care au fost acolo stiu, se pare ca-s cam anemica si din cauza asta mai am de stat pe tusa si reparat hemoglobina...
Imi pare tare rau ca n-am putut sa donez, dar pastrez inca speranta ca o voi face si pe asta candva.
Bravo tuturor celor care au luat parte la actiune !