Bv Ramo, Ana, LoryD! Hai Ralu, Kytana! (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Kytana, nu stiu daca orice inflamare a sinusurilor se numeste sinuzita...Eu pentru sinuzita am luat in sarcina Sinupret. Si mi-a prins super bine (adica mi-a trecut fara alte complicatii)
Multa sanatate!

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Of, mi-e tare dor de voi, dar sunt in urma rau. Am tot avut probleme cu calculatorul si sper ca in seara asta sa se rezolve definitiv. Nu am citit de multe zile, va pup acum si apoi ma pun putin la curent cu tot!

Azi am implinit si eu 38 de saptamani si inca niciun semn, desi fiica-mea mare ma solicita din greu, ma termina fizic si psihic, ca nu sta locului deloc! Dar pana acum rezist eroic, fara contractii dureroase, fara niciun no-spa luat in sarcina.

O intrebare, scutece pt new born de la DM in ce variante exista? Sotul mi-a luat un pachet de 28 de bucati la vreo 21 RON. E singura varianta sau mai sunt si altele, cu mai multe bucati, sa nu ne aprovizionam mereu? Bine, initial luam doar atat, ca nu le-am incercat pe cele de new born si nu stiu daca ma vor multumi.

Pup boboceii si mamicile dragute! Revin, sper cat de curand! Dar sunt abia la pagina 7 cap precedent :(

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Hello fetelor
Imi este ffffffff dor de voi...vreau sa felicit toate fetele care au nascut si trimit cate un pupic pt bebelusii pufosi
Abia acum pot sa spun ca mi-am intrat cat de cat in mana si am mai mult timp. O sa incerc sa recuperez tot ce ati scris cu toate ca am ff mult de recuperat.
Imi este dor sa mai stam la palavre asa mult cum faceam pana sa vina boboceii...
Noi suntem bine, sanatosi si mancaciosi joi mergem la control la neonatolog si sa vedem ce spune in legatura cu laptele lui bb ca nu iese afara si cred trebuie sa schimbam lapticul. Bebelusii vostri ce laptic papa si ce cantitate ca eu am senzatia ca bb meu papa cam mult.
Pupici multi

lalu85 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Incerc sa mai raspund pe masura ce citesc.

Kytana: Si eu am avut oful cu spoveditul si impartasitul si le-am rezolvat saptamana trecuta vineri si duminica. Acum sunt mult mai linistita. Vroiam sa facem si sfestanie in casa, dar preotul era ocupat pana pe 21 octombrie, cand are loc resfintirea bisericii in care slujeste, fapt pentru care am amanat sfestania pentru ziua in care facem si slujba de numire pentru bebe. Iar daca tot nu depasim ziua de 21, ne orientam spre alt preot, ca nu vreau sa ratez momentul.

Despre sisteme de purtare eu pot sa spun numai de bine despre wrap, dar ma pronunt doar comparativ cu marsupiu si sling, nu am auzit si nu am vazut cum e manduca. Nu va speriati de wrap, e usor de "impachetat", bebe sta la pieptutul mamei, e cald, nu trebuie sa va puneti multe haine pe voi, va tine wrapul de cald, trebuie doar sa aveti o haina care sa se inchida peste wrap si bebe iarna, un paltonas ceva, o haina mai larga.

Fetelor care au probleme cu alaptatul si suplimentul, va rog din suflet sa cautati pe net la facebook.com/dragameaprietena.ro emisiunea de ieri in care pediatrul Ana Culcer a dat sfaturi. Sigur va va fi foarte utila!

Ma duc sa mai citesc din urma!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna seara, fetelor
Multumesc din suflet celor care mi-au transmis felicitari. Transmit si eu numai ganduri bune tuturor. Scriu tot de pe tel, asa ca voi fi succinta:mi-e teama ca nu se satura bb cu lm.Am stat o data 4 ore si acum am altele 3 cu fata la san si tot nu a refuzat 60 ml de lp.Ba acum e iar la san si trage ca si cum n-a mancat nimic. Eu am sanii destul de moi si nu reusesc sa scot mai mult de 2 picaturi, dar pe ea o aud inghitind uneori.Nu stiu ce sa cred, mi-e teama sa nu-mi tin copilul flamand.Nu am nici cantar si nici cu scaunul n-a iesit azi. Pediatrul zice sa-i dau lp si gata, dar eu nu vreau sa renunt asa usor.Ma poate cineva linisti sau sfatui? Multumesc.
A, au venit si colicii:'(

40+ Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna seara fetelor...cred ca majoritatea sunteti la nani.
Anaomaria si celelalte fete care vreti laptic...beti foarte multe lichide pe zi...ciorbe,supe,apaaaaaa,ceaiuri pentru stimularea lactatiei,compoturi...tot ce e lichid,2-3 l pe zi.Mancati alune,migdale,nuci....fac laptele gras si multa liniste psihica...Chiar ajuta...si nu renuntati atat de usor si bagati sticla de LP.Bebelului ii convine mai mult sa traga din sticla decat sa desfunde canalele mamei.Plus de asta cu LP i se mareste stomacelul si cand e pus la san,normal ca nu se satura.Chiar cineva a postat pe aici marimea stomacului unui bebelus.Scuze ca nu mai stiu cine a fost.Cat laptic curge din tzitzi a voastra e destul pentru bebe.Lapticul se regleaza in functie de nvoile bebelusului.

Pupici ,pe maine !

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor. Multumesc frumos pt raspuns, Andreea. Stiam de lichide, dar de nuci si migdale, nu. Incep de azi si cu ele. Mandruta mea a dormit de la 11 la 6 dimineata, asa ca a meritat sa stau 4 ore cu ea la san. :-D Mai vedem azi daca ne descurcam fara lp. Va pup pe toate si sper sa aveti o zi frumoasa.
Kytana, Ilinca s-a nascut pe 28.09.2012, daca vrei sa adaugi pe prima pagina. Multumesc. Sper ca bebele tau sa vina la timp, sa se bucure si tatal de cateva zile impreuna.
Multa sanatate tuturor.

40+ Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Lalu,Sophia mananca Topfer (deocamdata Pre, o sa trecem la 1). Are scaun zilnic, fara probleme, o data pe zi.De cand am adus-o acasa pana acum a trecut progresiv de la 350ml pana pe la 700ml.Acum constant mananca intre 650 si 700 ml pe zi - ea a facut ieri 6 saptamani.

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Multumesc Tzitziri pt raspuns...cam 700 papa si mihnea. Eu ii dau NAN1 si am auzit si la alte mamici ca este ff concentrat si poate crea probleme cu scaunul, iar Mihnea iese decat cu supozitor :(
Eu au inceput sa-i dau LP pt ca nu se satura de la san...eu l-am tinut cam 2 saptamani flamand si plangea de rupea pamantul si noi credeam sunt colicii de vina...pana intr-o duminica cand a plans pana sa invinetit credeam ca lesina de plans si ne-am speriat ne imbracasem sa mergem la spital...o sunasem pe pediatra de 2 ori si idioata zicea ca sunt colici si de aia plange si ca sa-i fac orice dar sa nu-l pun la san ca nu trecusera 3ore de la ultima masa...si intr-un final i-am pus biberonul la gurita si a baut aprope 90 ml de ceai dupa care a adormit...si atunci mi-am dat seama ca ii este foame si nu se satura mititelul...si de a doua zi am inceput sa-i dau lp si manca de parca nu mai mancase niciodata, de atunci sa linistit. Oricate lichde consumam si supe si lapte nu aveam si nu am atata lapte incat sa-l sature...
Am fost trista ca nu am destul lapte dar am inteles ca nu e vina mea si chiar am facut tot ce tinea de mine sa fac lapte mai mult dar nu a mers...

lalu85 40+ cu

Mergi la inceput

Lalu, te rog sa nu te superi pe mine.
Mie nu imi place sa emit judecati de valoare si sa ma dau mai desteapta decat medicii.
Dar treaba aia cu alaptatul la 3 ore si sa nu pui copilul la san ca nu au trecut 3 ore e o mare prostie.
Sper ca in rest e mai ok pediatra ta, ca la treaba cu alaptatul nu prea pare sa le aiba.

Mergi la inceput