Bv Ramo, Ana, LoryD! Hai Ralu, Kytana! (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Offf, mai Kytanutz, dar te-a prins serios raceala asta!
Si acum mai ai si stresul ca poate nu nasti pana pleaca Mr. Pingu.
Nu stiu ce sa-ti zic cu declaratul. Dupa mine ar trebui sa fie ok sa meraga oricine atata timp cat prezinta buletinele, certificatele de nastere si certificatul de casatorie. Mai bine dai un telefon si te interesezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

mami.ilinca, aici erau : http://blogulmeumediocru.blogspot.ro/2010/06/puseuri-de-crestere-fizica-si-cerebrala.html

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

mami.ilinca, aici erau : http://blogulmeumediocru.blogspot.ro/2010/06/puseuri-de-crestere-fizica-si-cerebrala.html

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

SARU'MANA.

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

mami.ilinca Pune#355;i copilul s#259; doarm#259; pe spate. Studiile referitoare la moartea infantil#259; subit#259; arat#259; c#259; riscul scade dac#259; copilul doarme în pozi#355;ia pe spate. Se pot folosi sprijinitori de genul unui prosop rulat, care s#259; men#355;in#259; copilul în aceast#259; pozi#355;ie când doarme. Somnul pe burt#259; nu este recomandat, deoarece exist#259; riscul unui blocaj al c#259;ilor respiratorii.

Studiile pediatrice au evidentiat faptul ca cea mai buna pozitie pentru somnul lui bebe este cea pe spate, micutul nu trebuie sa doarma intr-o parte sau pe burtica. Desi aparent pozitia de siguranta este cea pe burtica, totusi bebe risca sa inspire propriul dioxid de carbn sau chiar sa se asfixieze daca baga nasucul in perna.

Mit: este in regula sa-l pui sa doarma pe o parte.

Realitate: pentru a reduce riscul mortii subite la sugari, bebelusii sanatosi ar trebui sa fie pusi sa doarma pe spate – nu pe burta sau pe o parte.Cea mai sigura pozitie de dormit pentru bebelusi este pe spate.

Puneti nou-nascutul sa doarma pe spate. Studiile referitoare la moartea infantila subita arata ca riscul scade daca bebelusul doarme pe spate.

Se pot folosi sprijinitori de genul unui prosop rulat, care sa mentina nou-nascutul in aceasta pozitie, cand doarme.

Somnul pe burta nu este recomandat, deoarece exista riscul unui blocaj al cailor respiratorii. Micutii nu isi pot ridica aproape deloc capul si inspira in aceasta pozitie o mare parte din aerul tocmai expirat si deci consumat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Asa, dupa o lunga lecturare, revin si eu

Adinutza, mami.ilinca, Andreea ce pozici superbe aveti voi la avatar

Foarte tare chestia cu tortul nasilor Adina Eu ma gandeam cu nasul este preot, sa vorbesc cu nasica sa ii intreb daca au nevoie de ceva (stiu ca nu stau grozav la capitolul banuti). Botezul va fi la biserica unde slujeste nasul, deci nu se va pune problema platii, ne gandeam sa facem noi o donatie mai bine. In cazul in care nu gasesc nimic, am gasit la un magazin interesant un set de cafea din alama, cu ibric, cescute, lingurite si tangire toate din alama, f frumos lucrat la vreo 350 RON. Cum vi se pare?
Toate ca toate, daca Dl Pinguin pleaca, dupa botez vom face doar o masa cu nasii, bunica dlui Pinguin, mama mea si 2 prieteni. Restul prietenilor ii scot la pizza - separat doar eu cu ei

Carina, ma bucur ca sunteti bine si ca bebe e mancaios

Multumesc de incurajari fete dragi Adina, Carina, Bobuletz, moni81, Andreea, Moro, Carmen, Olivia, mami.ilinca!

Andreea, desi poate ti-au raspuns si fetele, petele de la nastere chiar dispar. Am un nepotel care tot asa avea pe frunte o pata din nastere, acum are 12 ani si nu se mai vede nici urma de pata.

Felicitaaari Ana!!! Bine ai venit Ilinca Teodora!

Cum termin de citit modific si prima pagina, sincer acum nu m-am uitat sa vad daca au facut fetele update. Daca cumva gresesc ceva, te rog sa-mi atragi atentia Anaomaria, da?

Felicitaaari Loryd!!! Bine ai venit Teodora Silviana!!!

O zi lipsesc si eu si voi ia uite ce suprize placute imi faceti! Numai Pingu Mic nu vrea sa vina

Vickyi, cum te mai simti? Imi pare rau sa aud ca esti internata. Insanatosire grabnica

Cat ma bucur Lulutza ca sunteti bine!

Multumesc Oana!

mami.ilinca, in weekend nu e deschis la primarie/starea civila pentru a declara bebici :( Si oricum incep alte nebunii care il va obliga pe dl Pinguin sa mai vina inca o data in Ro. Fara certificat de nastere nu imi poate lasa declaratie pentru a-i face pasaport piticului si nici declaratie sa pot iesi cu el din tara O sa ametesc de la atata birocratie.

Ma bag si eu la faza cu dormitul, asa stiam si eu din carti si de la curs, bebe mic doarme cel mai bine pe spate.

A inceput sa ma doara si pe mine inghinal cumplit de tare, noaptea abia ma mai intorc de pe o parte pe alta.

Va pup si ne auzim si mai incolo

39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

Sunt aproape sigura ca ALex are colici la cum se trezeste urland si trage parturi si apoi atipeste din nou si tot asa, apoi urla de nu se mai opreste si ma suzeteaza. Am acasa Infacol ca asa ne-a recomandat pediatra si i-am dat 10 picaturi la masa de la 11 dar citind prospectul am vazut ca acolo scrie o pipeta la fiecare masa ceea ce e mult mai mult decat ne-a recomandat nou (10 picaturi de 3 ori pe zi - 10 picaturi fiind ai putin de o jumatate de pipeta).

Va rog sa imi spuneti cum vi s-a recomandat voua sa administrati Infacolul ca mi-e teama ca daca doza e prea mica il administrez degeaba.

Multumesc

Mami de fetita cu fundita Maria si baietel frumusel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Carina, eu Infacol ii dau cum scrie in prospect: 5 ml (o pipeta) inainte de masa (sau dupa, daca uit). Vad ca si a mea de 3 zile se screme toata ziua, plange si abia daca ies cateva parturi. De-abia adoarme si ea si in 5 min se trezeste urland si da din picioare. si vorba ta, ma suzeteste pe mine apoi, doar asa se calmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

saluari tuturor

multumesc pt rasp legate de constipatie

oana, emma face caca dar foarte greu si putin uneori se chinuies jum de ora chiar o ora pt un caca cat o acadea si se screme rau de tot knd vrea sa faca, in rest e ok

lulutza mai ai usturimi jos?

va pupam si o zi buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Daniela, eu tot prune deshidratate am mancat, am mai luat dimineata cate o lingurita de seminte de in. Mi-a mai cumparat sotul faina de semninte de Psylium, dar sunt mai scarboase si nu prea m-am bagat. Cate o canita cu lapte cu miere am mai baut. Am reusit si eu sa am scaun ultimile 2 zile dar imi sangereaza putin un hemoroid . Incerc sa fiu consecventa cu prunele deshidratate.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Fetele de Raluca stie cineva, ceva? Dar de Elfica?

Pentru constipatie eu mai beau dimineata pe stomacul gol un pahar cu suc de portocale proaspat stors si 2-3 guri mici de cafea, sau un lapte cu un pic de cafea in el.

Eu ma simt destul de rau, tot cu sinusurile infundate si capul in pioneze. Ma uitam pe lista si mai suntem putine burtici (dintre cele active ma refer) care urmeaza sa aduca puii pe lume. Si simt asa un sentiment de

Ma pun putin in pat si mai revin. Voi cum mai sunteti?

39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput