Bv Ramo, Ana, LoryD! Hai Ralu, Kytana! (34)
Raspunsuri - Pagina 7
Olivette spune:
Roxana, si Maya a avut icter, inca mai are putin. Nu i-am facut analiza sa vad cat era nivelul de bilirubina. A vazut-o pediatra si mi-a zis sa o anunt daca se face mai rau (avea si albul ochilor galben). Nu s-a facut mai rau, am avut grija sa manance, ca atunci cand au icter bbii sunt foarte somnorosi si atat.
Vickiy, sanatate multa!
roxana11 spune:
OLIVETTE,ms de raspuns.elisa mananca la 2 ore,se trezeste singurica,iar cand nu...o trezesc eu.ii dau san exclusiv,iar acum am inceput sa ma mulg,pt ca am prea mult,si ii dau cu biberonul intre 2mese.pediatra mi-a spus sa o tin cat mai mult la soare.sa speram ca o sa fie bine.
mami de Elisa Andreea
danielabejan spune:
salutare fetele
lulutza eu am nascut natural d, dar fara nici o taietura ci doar rupere ca a avut fiica mea capul maricel, si eu am avut cateva zile cand simteam o usturime jos cand urinam, ba chiar am avut vreo 2 zile cand m-a usturat putin aproape toata ziua, acum de vreo 3 zile am usoare mancarimi, dar m-am gandit k ma vindec de asta le am. chiar luni am fost controlata de moasa jos si a zis k e totul ok scurgere mai am foarte putina si rar are putin sange e mai mult maroniu deschis scurgerea si putin mucoasa, scz pt detalii , dar poate ajuta pe viitor si pt viitoarele mamici
in schimb am si eu o problema acum, sunt constipata de 2 zile, ultimele 2 mese ale emmei au fost lp pt k am obs k are si ea probleme cu caca si nu i-am dat lm k sa ii treaca daca e din cauza laptelui meu, dati-mi o idee de a scapa de constipatie k am mancat lapte cu fulgi, sana, bere,apa si pere astea toate in decurs de 2 ore amestecate care mai de care , dar nici un rezultat si tre sa o rezolv k sa pot alapta fata si totodata eu m-am ales cu un mic hemoroid de la nastere si nu vreau sa agravez situatia
Carina si emma mea sughite aproape dupa fiecare masa, am intrebat moasele si dr si toti au spus k e absolut normal, ma enervez si eu cand o vad sughitand mai ales ca de obicei sughitul ei dureaza intre 5 si 10 min dar speram sa scapam si de asta cat mai rpd
multe sapt, lunitze si ani inainte ingerasului vostru moni si noi azi avem tot 2 sapt si 1 zi si ne vine sa o manacam cat de dulce se face pe zi ce trece si cat de mult s-a schimbat de la nastere
ramona7575 felicitari, multa sanatate pt tine si bebe, refacere usoara si mult lapte, iar fetitza sa fie o mancacioasa fara colici
anaomaria felicitari, sa dea domnul sa te reaci repede sa ai laptic fara nici un stres, iar bebe ilinca sa fie o mancacioasa, somnoroasa si fara vestitii colici
felicitari loryd multa sanatate si voua, refacere rapida si bebe mancacios si necolicios
vickiy multa sanatate si sa te ajute dumnezeu sa nasti atunci cand vrei tu si cand e mai bn pt tine si bebe
lulutza insanatosire grabnica teodorei, sa ii treaca rpd ochisorul
am uitat sa va spun k ieri am fost si noi la control cu mititica si a ajuns la 3850 intr-o sapt caci sapt trecuta avea 3680 si din cauza asta au sp dr ca a luat bn in greutate la numai 2 sapt si ne-au programat pe 1 noiembrie knd ajungem la 6 sapt speram sa luam la fel in greutate si de acum inainte
IULI (KYTANA) SPER SA NE DAI VESTI BUNE CAT DE CURAND SI SA NE SPUI K AI AVUT O NASTERE SUPER USOARA SI BEBE LUCA E UN MANCACIOS SOMNOROS
PUPICI PT TOATA LUMEA
tzitziri spune:
Daniela, eu pentru constipatie am mancat de dimineata prune deshidratate. Nu isi fac efectul pe moment, dar daca mananc cateva zile consecutiv se regleaza tranzitul ceva timp de acum inainte.
Si nu intrerupe alaptarea. Constipatie la copii se numeste doar cand fac caca cu mare greutate. Pe tine te ingrijoreaza ca nu face sau ca face cu mare efort?
David (ca nu ma pot raporta decat la alaptarea lui) a avut o perioada cand facea la 3 zile.O data a facut chiar si la 5. Ca tin minte ca eram disperata...dar citisem ca daca nu se forteaza el, sa il las in pace. Si a facut intr-un final 3 pampersi in a 5a zi, fara probleme. Nu zic ca am fost cea mai fericita
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
mlhaela spune:
'Neata!
Felicitari Anaomaria Si Loryd, sa aveti bebei sanatosi, sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii! Iar voi sa va refaceti repede :).
Vicki, multa sanatate si tie si bebelasului din burtica.
Daniela, eu sunt constipata de cand am nascut si bebe n-are nici o problema. Sa nu-ti zic ca prima data dupa nastere am fost la toaleta dupa o saptamana, si atunci ajutata de un supozitor cu glicerina. Nici n-am stiut ca problemele astea ale mele il pot afecta.
Lulutza, sanatate si Teodorei!
Noi am avut prima noapte mai agitata, in care s-a trezit pe la 2 sa manance (desi masa lui era pe la 3-3.30 si a tot plans pana dimineata pe la 6, cand l-am pus intr-o paturica de-aia de infasat (pana acuma nu l-am pus in ea ca-i e putin mare - chiar si acuma). Nu inteleg de ce plangea, nu parea sa-l doara ceva si cand il luam in brate tacea instantaneu. Il adormeam in brate la mine sau pe burtica mea si cand il puneam in patut incepea din nou. Pana la urma tati s-a dus in alta camera sa doarma ca sa fie odihnit la servici azi si pe piciu` l-am mutat cu mine in pat. A facut la fel si ii dadeam papa tot la o ora ca deschidea gurita si-si baga mainile in gurita ca atunci cand ii e foame. Pana la 6 jumate cand l-am pus in paturica aia si de atunci inca doarme dus.
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana11 hello gagici. noi suntem de sambata acasa,suntem bine.in spital a crescut nivelul bilirubinei,si a facut icter,a stat la lampi putin mai mult de 24 de ore.azi am fost la control,iar nivelul bilirubinei a crescut iarasi,nu mult dar.....acum mamicile cu experienta ce imi recomanda? 34+ |
nu stiu ce sa-ti zic, pediatrul e de baza in cazurile astea.stiu doar ca prematurii au sanse mai mari sa faca un icter mai intens. Pitica mea a fost in limite normale la capitolul asta.
adaptare usoara va doresc si cat mai mult titi!
Kytana spune:
Dragi surate, m-am vazut in titlu si am zis inainte de a va citi sa va dau de stire
Imi pare rau daca v-am ingrijorat, inca suntem 2 in 1. Ieri mi-a fost cumplit de rau de la raceala si nu m-am simtit in stare sa mai intru. Va multumesc pentru ganduri si sustinere
Nu am citit inca din spate, va zic ce am facut ieri la doftor si apoi ma apuc de lecturat.
Situatia e cam asa: pingu mic se pare ca are DPN-ul calendaristic 08.10.2012 si ca nu prea conteaza cum aparea el ecografic. Ieri de exemplu era cam la 39 sapt. Dna dr a zis ca nu are rost sa il grabim, asa ca m-a chemat la monitorizare luni pe 08 oct si daca pingu e bine il mai lasam pana vineri pe 12 oct si daca nu si nu vrea, il incurajam noi cumva vineri sa vina
Lichidul era okay, plancenta in stare buna, el nu pare sa aiba mai mult de 3400gr. Mi-a verificat din nou colul, care e tot in pozitie posterioara. A zis ca se asteapta la o nastere naturala frumoasa, fara probleme. Cuvintele ei au insemnat f mult pentru mine.
Insa, incep problemele mele... Pingu pleaca pe 14 oct dimineata, adica daca pingu mic nu vine pana pe 12 si imi va induce nasterea, Dl Pinguin nici nu il va putea inregistra la Primarie... Btw voi stiti ceva de asta? Il pot declara eu cu CI-ul lui? Sau mama mea?! I donno... Imi doream tare mult sa fie aici... Incerc sa nu ma deprim prea tare
Va pup dulce si va imbratisez, citesc si eu din urma si revin
39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryd Salutare dragelor, Ieri, 01.10 la ora 10 a venit pe lume printesa noastra Teodora Silviana cu scor apgar 10, 3600 g si 51 cm - nastere naturala cu epidurala. |
FELICITARI!SA VA TRAIASCA PUIUTA MICA!
tzitziri spune:
Kytana, sunt pe siteul primariei actele necesare declararii copilului. Si cand parintii sunt casatoriti, ceea ce voi sunteti, se poate duce doar unul din ei.De obicei se duce tatal din motive ca mama sta cu copilul. Daca tatal se poate duce cu buletinul mamei, nu vad de ce mama nu se poate duce cu buletinul tatalui.
La cuplurile necasatorite trebuie sa fie ambii parinti...dar la cele casatorite e suficient unul care sa prezinte toate actele.
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
mami.ilinca spune:
KYTANA:deci tu erai cuminte nu-ti mai face atatea griji,daca pe 12 iti induce nasterea, pe 13 il poate declara...sigur bb Luca te lasa sa te refaci dupa raceala si apoi se instaleaza in bratele tale,poate chiar pe 8 oct sa fie punctual ca un barbat bine-crescut
Piticania mea trece cred printr-un puseu de crestere, papa la 2 ore jumate,nu ma supar, poate creste mai repede
OANA:cred ca tu ai pus un link cu evolutia pe saptamani a bb-ilor, ceva cu norisori etc;nu l-am salvat; poti sa-l mai postezi, pliz?
DANIELA:nu intrerupe alaptarea,
LULUTZA:dc poti vreodata sa intrebi de ce e bine sa doarma puii per spate si nu pe o parte, ti-as fi reunoscatoare.Eadevarat,fiecare face cum crede dar eu tot as vrea sa stiu argumentele
VICKYI:Sa fie totul bine pt tine si puiul mic!e bine ca esti sub supravegherea medicilor.cat ai tensiunea sub tratament?sa ne spuicum te mai simti.
pup