Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Ce bine ca te-a programat la 39.Eu voi avea 37 si 3 zile pt ca dr mea pleaca in israel apoi si se intoarce cans eu as avea 39 de sapt.Si ii este teama sa ma lase pana atunci pt ca am deja o cezariana si sa nu fie complicatii.O sa pun si eu acum vreo 2 poze cu burtica sa-mi dati o parere,daca e chiar atat de mica la 34 de sapt.

Alina 33+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Lorelay nici nu ma misc din pat,tare mie frica ca merg din nou la spital.Si eu as face multe,planuisem ca azi sa ma apuc usor usor de spalat hainute,am cumparat si dero pentru bebelusi dar ce sa fac nu am incotro.Cum ma ridic sa merg la baie cum apare cate o contractie
Ai si tu grija de tine si incearca sa stai mai mult
Super tare sotul tau,cred ca il cuprind si pe el emotiile

Menics nu e vorba de bagajul pentru nastere,nici nu am totul cumparat ci bagajul pentru internat in spital,daca merg si ma interneaza sa nu faca sotul 2 drumuri si oricum el nu se pricepe sa imi aduca ce ii cer si la noi e mai greu ca nu sunt din Bucuresti.Sper sa nu mai fie cazul

30+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Waaaah!!! Deci pe 29 avem o gramada de treabaaa!!! Am niste emotii de parca as naste eu!

In alta ordine de idei, pestele meu a fost obraznicut azi si i-a da lu mami contractii multe, vreo 6 pe ora erau la un moment dat... Vad ca acum s-au mai rarit cu 2 gynipral si un no-spa 80 dar tot nu m-au lasat. Ma monitorizez si daca tot e figura o sa imi sun dr.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Gata,am pus si eu 2 poze.Sa nu va speriati de cezariana mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Fetelor, raportez primul clexane facut cu succes, azi noapte pe la 1, dupa ce l-am trezit pe al meu din somn. Nu se cunoaste nimic si a fost totul super ok.

Am amanat inceperea tratamentului ca sa ajung totusi la niste analize inainte de a incepe. Nimic spectaculos, decat o usoara anemie, dar era de asteptat. Pana la urma voi intrerupe tratamentul cu aspenter si voi continua doar cu clexane de 0,6.

Altfel, de alaltaieri ma inscriu si eu in clubul cu arsuri. Si ce arsuri. Momenta le gestionez cu lapte. Sa vedem cat o sa ma tina.
De luat in greutate, am luat vreo 9 kg pana acum. La Sara am luat 14 cu totul si ma astept sa fie cam la fel.

Legat de vergeturi, fetelor care ati scapat deocamdata va rog nu neglijati crema/ uleiul. Eu la Sara nu am avut nicio dunga pana la 8 luni si apoi in 2 sapt m-am umplut pe toata burta, chiar daca dadeam cu crema. Depinde mult de factorul genetic, dar o mana de ajutor nu strica.

Apropos de tampoane, ideal ar fi sa avem la indemana unele mari, de preferatdin comert cu tot cu partea aceea plasticoasa care se lipeste pe chilot, pentru eventualitatea in care se rup membranele acasa. Am auzit ca lichidul pateaza nu gluma

Lorelay imi pare rau pt varicela puiului. Sa treaca repede . In principiu, daca nu nasti in plina eruptie, bb e ok la varsta asta. cu analiza de acord ca acum e neconcludenta.
Irliac si eu as include varicela pe lista de testare imunologica. Din nefericire sunt foarte multi medici care nici macar nu stiu ca exista un astfel de test. O spun din proprie experienta.

Angelique, da fuguta la medic si vezi ce e de facut, ca bb al tau trebuie sa mai stea la caldurica. Nu mai stiu daca tu esti deja pe tratament cu gynipral. Oricum nu e de gluma, dar nici bagajul nu e o solutie acum.

Fetelor, ma bucur nespus pentru cele care stau deja acasa. Eu nu imi gasesc locul inca iar saptamana asta am si destul de mult de lucru. Sunt obosita si agitata in acelasi timp, iar cand ajung acasa Sara ma ia de odihnita.

Nu mai stiu daca si ce voiam sa va mai spun. oricum va pup si va imbratisez pe toate!
Sa aveti grija de voi si de puiuti!

Iulia, mami de Sara Andreea si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, gagici

Facuram si testul... nu a fost asa ingrozitor
Am baut 2 pahare chestie cam dulce (e un pic mai dulce decat desertul de la pizza hut ), am avut o greata usoara, m-a energizat nitel, m-au intepat de 3 ori si gata
Noroc ca a fost iubita mea cu mine, ne-am plictisit impreuna
Am fost si la shopping si acum vreo 30 min au aparut si rezultatele, care cred ca sunt bune- 83 a jeun si 110 dupa 2 ore.
Ma duc cu ele in dinti luni la testul de stres, sper ca si dr sa fie de aceeasi parere

Oricum, m-am invatat minte, o las moale de tot cu dulciurile

Facand o trecere fireasca de la dulciuri la tampoane... Aseara am dat o raita prin metro, de unde am achizitionat 3 pachete duble de always super mega hyper plus pentru primele saptamani acasa si primele menstruatii si 3 pachete mari de vata in scopul fabricarii de absorbante pentru dupa nastere. Dupa care acasa am avut o discutie revelatoare cu mother, care a marturisit ca vata aia cu tot cu tifon e mega liicioasa si scarboasa si incomoda, deci ne reprofilam... natracare ati zis, eh?

Onutz 33+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Epopeasca... noua la curs ne-a zis asistenta de la maternitate asa: 'cand se schimba vremea, cand afara ploua, e lapovita, ninge sau e urat avem nopti albe la garda!!! cele mai multe nasteri/ruperi de apa/travalii,etc se intampla in aceste nopti:))' exact asa ne-a zis.. asa ca tu de asta ai avut iar contractii... si bine ca au trecut..si azi a iesit iar soarele!:)
Dannah eu zic ca pustiul tau e ff bine..si eu la 29 de sapt avea 1455 de gr,deci e ok.... e maricel si ce :) e ff bine!... eu aveam placenta grad 1, apoi la 2 zile distanta la alt medic, la alt control o aveam de grad 2..iar la 32 de sapt la morfologie o aveam de grad 2 spre 3 :)) depinde de ecografist si de ochiul acestuia.. cica e subiectiva treaba aici..
si eu am o usoara anemie..e normala in ultimul trimestrul cica, stai linistita.. eu iau tardiferonfol..si da sunt mai constipata decat de obicei.in plus ma doare si fundul..cred ca am si vreun hemoroid ceva din cauza lui..offf... dar asta e.. acum cand fac exerictiile alea Kegel ma doare de mor..deci nu le mai fac cred..ca daca opresc jetul cand fac pishu, ma incordez si de la fund si automat ma ustura..e de tot r...tul! :(
Menics ce bebelan frumos si grasun~felicitari!!Ce putin mai ai si tu!!!!! abia te asteptam!

32+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Menics, de cand ma tin sa-ti zic, de fapt sa va zic tuturor: mai am o prietena care a nascut (stupoare, stiu ) acum 2 ani un baietel de 4 kile jumate natural si fara anestezie. Il poreclise Hercule
Acusica seamana cu ta-su, inalt si slabanog .
Eu cred ca asta cu bebei mici/mari e usor irelevanta. Nu stiu cine a inventat tiparele. De exemplu mi se pare perfect normal ca la 29s sa aiba 1.700 gr, la 32-33 2.000 gr si tot asa... Primul nu mi se pare mic, al doilea nu mi se pare mare. Ecografistul meu zicea ca dupa 32s ia cam 200 gr/sapt in greutate, ceea ce inseamna ca la nastere va avea in jur de 3.500 gr. Mie mi se pare perfect in regula, el a avut asa un aer de parca ar fi avut 7 kile.
La fel, mi de pare perfect ok ca printesele sa fie mai micute oleaca decat golanii, nu mi se pare ca a lui Popics va fi o matza leshinata , ci doar o finuta
Cred ca e perfect normal sa existe o mica diferenta de greutate intre sexe.
Eu nu ma stresez cu greutatea, tocmai de asta nu am cumprat cantar. Stati linistite, am primit 2
A, Menics, cred ca am mai zis... Ma termina fetisoara aia incruntata a lui Alex, E mega dulce
Alina,cred ca ai o burtica foarte frumoasa, a mea e mai mare, ca sa zic asa Daca as fi avut de ales as fi preferat sa fie mai mica

Onutz 33+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Tampoane pentru lauze: http://farmacie.allshops.ro/produs/1451658/Samu+Tampoane+Igienice+pt.+Lauze+*20+buc.html

mamica de Mara - 3 ani si 29+

Mergi la inceput

Onutz,multumesc.
De o ora si ceva bebelusa mea e in activitate continua.Mai,dar ce fel da cu piciorusele...Are o putere !Se joaca intr-una si burtica mea se misca dupa cum vrea cea mica.Macar un 2,900 sa aiba la nastere...Delia la 41 de sapt a avut 3,400 kg.

Mergi la inceput