Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
ela_04 spune:
Asa e Lorelay. Nici eu de data asta nu am mai fost asa meticuloasa dar vad ca inca sunt ok. Nici timpul nu mi-a mai permis si m-am si bazat (si rugat) pe faptul ca daca pielea s-a intins acum 2 ani pt 40 kg si-o fi format o elasticitate...
Spun toate astea nu ca sa fac pe desteapta ci doar pt ca pe mine nu m-a invatat nimeni si mi-a fost tare greu.
Tot asa cum toata lumea imi spunea ca durerile de nastere sunt ca cele de la menstruatie
Cand am intrebato pe maica-mea de ce nu mi-a spus nimic a zis ca nu a vrut sa ma sperie. O prostie. Mai bine imi spunea si ma pregateam psihic pt asta decat sa ma trezesc in momentele alea ca eu asteptam sa treaca durerile si ele abia ce incepeau.
& +34
angiuta spune:
lorelay pai foarte bine au facut ca au interzis suzeta in spital. Nu face altceva decat sa oboseasca copilul. In primele zile trebuie sa-si foloseasca energia sa invete sa traga de la san. Apoi cand s-a invatat si are destula putere i se poate da si suzeta in caz de neboie. Si eu am pasaricile mele si nu-mi prea place ideea de suzeta dar daca va fi nevoie o sa-i dau. In nici un caz insa din spital.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 30+
menics spune:
noi am fost la medic.. mi-a iesit ecoli in urina.. o voi reface caci dna dr nu este multumita de antibiograma, mi-a luat si lama pt restul...
control pe masa, col luuuung...
bb de...3380 hi, hi.. echograful nu-i mai da varsta la circumferinta capului ha, ha a iesit din standard...bb este bine i-am auzit inimioara, sta pe diagonala ca deh.. de unde loc... anestezia epidurala ma costa 4 mil, cea rahie.. 2 mil...
de rezerva, mi-a zis ca e mai bine in rezerva ca cine stie cu cine nimeresc, si sunt sanse sa nu pot dormi din cauza celorlalti...
altceva.. a sa-mi iau si o cutie de nan pt suplimentare caci bb fiind mare va cere de mancare si pana vine lapticul...
a venit si canapeaua.. cam mare!!!
a.. si cu dra, cred ca ii voi lua un parfum de ziua ei...e pe 28 iar eu pe 29 sunt programata la nastere...si 100 eur..
35+
A.C spune:
Menics,si pe mine tot pe 29 m-a programat.Doamne ajuta sa ne fie bine !Maine inchei si eu 34 de sapt.Tu pe 29 cat vei avea exact?
Alina 33+ mami de Delia ( 6 ani)
dannnah spune:
Am primit rezultatele de la analize, nici urma de Toxo si CMV In schimb am anemie, stiam de ea de anul trecut. Trebuie sa iau fier, dar mi-e frica de constipatie...O sa vedem
mamica de Mara - 3 ani si 29+
angelique_19 spune:
Buna tuturor
Eu stau in pat si la ora asta mi-e frica sa ma dau jos,la baie si inapoi.Azi noapte am dormit doar 2 orepentru ca m-au trezit contractiile care erau la 5 -10 minute cu injectie facuta de 2 ore ca avusesem dureri de burtica ca la menstruatie.Am mai bagat un no-spa injectabil si cand am vazut ca se ingroaasa gluma am inceput sa imi fac bagajul pentru spital,la ora 5 eu faceam dus si ma epilam.Am tras o sperietura zdravana,a trebuit sa astept sa vedem ii da sotului liber azi si am adormit.Cand m-am trezit au reinceput.Am mai facut o injectie si intr-o jumatate de ora m-am linistit.Acum nu mai am nimic insa bagajul sta la usa facut
De vreo 3 zile imi simt si eu odorul sughitandSi cred ca si-a schimbat pozitia ca il simt ca misca altfel.Si azi-noapte a fost destul de agitat
Eu pana acum am luat 14 kg,nu stiu daca e mult sau putin bebe sa fie sanatos.Si dulciuri as manca si eu non-stop
A.C mai ai atat de putin sa iti tii minunea in brate
Lorelay bine ai revenit
Macarie imi pare rau ca ai probleme cu maseaua cred ca e groaznic.
Andie si Popi lasa-ti curatenia si menajati-va,eu eram maniaca cu aceasta curatenia si acum astept dupa sot
Onutz bafta la testul de maine,ai sa vezi ca o sa fie totul bine.
Menics nici eu nu am nici o vergetura si nici eu nu ma dau zilnic cu crema ca nu imi place.Sper sa nu imi apara.Iar cu miscarile lui bebe am fost internata cu o fata care avea 36 de saptamanii tot cu colica renala si dr. ei ii spunea sa stea linistita daca nu mai simte asa de intense miscarile lui bebe ca acum e mare si nu prea mai are loc.Felicitari pentru bebe grasunel
Bubu ma bucur mult ca nu mai mergi la serviciu
Dannah felicitari pentru bebe grasunel si rezultatele bune de la eco.
Epopeasca imi pare rau ca ai avut contractiiDeci si tu mai ai putin, de-abia astept sa apara primele minunii ale odiseei.
A.c si Menics ce tare aveti programari in aceiasi zi,deci pe 29 o sa avem de lucru
30+ cu Stefan Lucian
angelique_19 spune:
Dannah ma bucur ca au iesit rezultatele bune.Eu inainte aveam probleme cu constipatia si cand am inceput sa iau fier imi era groaza stiind ce patesc.Acum chiar nu am nici o problema cu asta,deci depinde de organismul fiecaruia.
30+ cu Stefan Lucian
angiuta spune:
menics cu cat bebe e mai aproape de termen cu atat marja de eroare e mai mare la eco. Mie mi-a zis dr. ca V. nu va fi foarte mare, sub 3500 g si a avut 3830 g la nastere.
Sa stii ca, colostrul desi putin la inceput, este foarte consistent, capabil sa sature si un bebe de 4 kg. Plus ca la inceput bebe are stomacelul foarte mic, in prima zi daca primeste o lingura de colostru la o masa ii ajunge. Asa ca trebuie sa gandesti pozitiv si sa incerci neaparat sa-l pui la san nu sa te iei dupa sfaturi binevoitoare si sa-i dai formula fara sa fi incercat sa se sature de la san. Colostrul e perfect adaptat nevoilor lui bebe si mai usor de digerat pentru stomacelul lui decat laptele praf.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 30+
lorelay_28 spune:
Angelique stai cuminte in pat. Bobocelul mai trebuie sa stea in burtica. Ai grija de tine. Si eu am contractii dureroase ca si durerile de ciclu zilnic de o saptamana. Asa ca incerc sa ma menajez desi e greu pentru ca acum hormonii iti dau o stare... imi vine sa mut casa din loc. Nu-mi mai place cum e asezata mobila asa ca tot schimb pe ea. Am zugravit in urma cu 2 saptamani si tot asa. Imi aduc aminte ca si cu Maya am patit la fel. In ultimul trimestru ne-am apucat de reamenajat, zugravit, etc.
AC si Menics ce fain de voi ca deja stiti cand o sa va strangeti bobocei in brate. O sa va facem galerie
Mai devreme m-a sunat sotul de la lucru si printre altele ma intreaba: Tu acum esti in A 34 saptamana? si eu ii zic DA, si el imi spune dupa cateva secunde: si saptamana viitoare intri in 35?
- Da. liniste cateva secunde bune apoi spune: Inseamna ca nu mai e mult.
Acum a inceput si el sa constientizeze ca ne apropiem...
Nedumerirea lui este urmatoarea: oare o va putea iubi pe Giulia la fel de mult ca si pe Maya. Sunt sigura ca da. Si eu aveam nedumerirea aceasta dar acum simt ca o iubesc si pe Giulia la fel ca pe Maya si imi imaginez cum va fi casa cu amandoua. de multe ori cand o vad pe Maya jucanduse mi-o imaginez si pe Giulia langa.
33+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)
menics spune:
AC hi,hi.. deci in aceeasi zi .. eu voi avea 39 si o zi...
ma bag in pat ca ma doare spatele..
off angelique stai in pat.. e devreme pentru bagaj...
sunt de acord cu voi fetelor.. il voi tine la san.. cat mai mult...
am fugit...
35+