Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

MACARIE iti tinem pumnii!!pe vremuri, eu scapam de dureri de masele cu o tigara aprinsa in ureche.asta daca gaseam pe cine sa o aprinda, ca eu nu am pus o tigara in gura niciodata... in spania se ia paracetamol de 3 ori pe zi, de 1 gram pe tot parcursul sarcinii. e ok.

embarazada de 30+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Popi, eu iar am fost viteaza cu planurile, dar mai incet cu implementarea. Nici azi n-am facut nimic din ce imi propusesem , pentru ca mi s-a facut somn dupa pranz si m-am dus si m-am culcat. Si sotul zice sa nu spal si sa nu dau cu aspiratorul eu, dar nu are cand sa le faca si el pe toate. Asa ca maine chiar trebuie sa ma pun pe treaba ca acuma se termina saptamana si trebuie sa ma apuc din nou de munca la serviciu. Nu stiu ce sa zic cu tampoanele, dar ma gandesc ca ar trebui ca sa primim de acolo.
O seara buna tuturor!

Andreea 33+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_es spune:

buna fetelor nam mai scris de 2 zile de citit am citit dar nu prea mam simtit bine si nu eram in stare de scris am o stare de molesala si imi vine sa dorm intruna.voi cum sinteti ,naveti chef de dormit am vazut ca va ginditi la lucrurile de care aveti nevoie la spital noroc ca aici in spania nu ai nevoie de nimic chiar si tampoane le primesti de la ei .iar in fiecare salon sint 2 paturi si 2 fotoli pentru tatici care pot sa stea cu tine zi si noapte dar aici daca nu ai probleme te tine numi 2 zile in spitalcu cezariana 3 sau 4 zile daca esti bine.iar daca bebe vine prematur il tine doar pe el in spital si tu mergi tot la 3 ore la alaptat asta i sa intimplat la fina mea .BUBU felicitari pentru grasulin ,eu sint un pic ingrijorata cind am fost la eco la 32 saptamini mia zis ca lichidu e la limita si ca nu imi poate vedea bebele bine o fi fost cu spatele sau nu stiu ca nu prea mia dat multe detali am intrebat daca totul e ok a zis ca da dar eu tot miam facut griji iam cerut sa imi de poza a zis ca nu a putut sai faca dar eu sper sa nu ma fi mintit si sa fie totul ok.acu va las ca iar ma luat somnu de numi pot pupici

mami de Raluca (1.10.2002) si 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

fetelor, eu m-amgandit sa iau tampoane de la seni pt incontinenta urinara... se pare ca sunt mai groase, au straturi antialergice... cum naiba sa mergem tot cu tampoane de vata.. pai aia se aduna si te faci tot una pe langa, nu?
eu voi cauta si va spun ce am gasit...
azi am terminat cu garderoba lui bb... sa vad ce iau in spital pt bb...doamne, ma uitam la camasutele alea de se prind la spate.. ce mici sunt... uff abia astept sa-l imbrac sa-l tin in brate......voi luati suzeta in spital??
off acte mai am de luat totusi...

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

aaaa, m-am cantarit: cam 20 kg luate wooooooooooowwwwwwwwwwwwww... bine ca nu am vergeturi.. chiar voi ati facut???

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, gagici

Vestea nashpa nr 1: am niste arsuuuuuri... oaaauuuu... new entry, de azi
Vestea nashpa nr 2: deci sunt usor suspecta de diabet gestational
Glicemia mea e 98 si ar trebui sa nu depaseasca 80, e maricel, deci maine dimi roiu' la... taaaa daaaaa... testul de toleranta la glucoza
Si mi-e foame, si nu pot sa mananc si am arsuri...
Vestea buna e ca in rest sunt toate bune, ce sa mai, pacient model. Mi s-a recomandat reducerea la minim a efortului pt ca am contractii oricum. Luni facem test de stres pt

Macarie, nu stiu ce sa-ti spun... e complicat, e si f devreme pentru dar pe de alta parte inteleg durerile, am avut si eu cu carul, dar puteam sa iau calmante cu pumnul... E o decizie foarte grea. Toate sperantele sunt in anestezie. Tinem pumnii sa fie totul bine
Popics, cred ca grijile pentru odoare sunt foarte mari oricum
Daca va dau toate alea la spital nu vad de ca v-ati apuca sa le fabricati
Eu o sa-mi fabric ceva, pentru ca la o menstruatie normala pierd destul sange, dupa nastere nu vreau sa-mi imaginez

Onutz 33+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Salutare fetelor;

nu am mai intrat de cateva zile ca-s in zugraveli.. am tot strans si impachetat zilele astea..ne pregatim intens de zugravit camera lui bebe,etc...

cand am intrat era sa albesc.. am avut un soc cand am citit de Valicutza, nici nu pot sa imi imaginez prin ce trece, asadar efectiv nu stiu ce cuvinte de consolare sa ii zic pt ca nu exista asa ceva in asemenea cazuri dupa mine, decat ca imi pare extrem de rau si sper ca Dumnezeu sa ii ajute sa treaca peste asemenea tragedie:(

Eu m-am cantarit ieri.. am pana acum 11 kile luate:)) o sa ma toace ginecologul meu care e obsedat de "maxim 10 kile toata sarcina" dar nu imi pasa..ideea e ca de vreo vreme incoa nu mai pot manca asa mult ca inainte..mi-am redus cred ca la jumate portiile de mancare dar nu ca as vrea eu, nicidecum, ci pur si simplu nu mai intra mai mult..probabl si stomacul se inghesuie pe undeva si nu mai are asa mult spatiu de depozitat:)) ideea e ca as manca zilnic deserturi cu ciocolata acum.. si bineinteles ca zilnic mananc.. sunt de groaza:)ce nu am mancat eu deloc pana acum..a venit vremea sa recuperez grav la acest capitol:'ciocolata' in toate formele ei

32+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Menics, eu mi-s mandra posesoare de vergeturi noi pe fund Am 12 kile luate pana acum. Cred ca ideea ta cu Seni e f buna
Mami, si eu am exagerat cu dulciurile in ultima perioada... intr-o zi struguri, in alta prajituri, peste vreo 2 zile clatite... In general sunt mancatoare de dulciuri, dar acum parca am avut nevoie de ele, nu stiu cum sa explic...

Ce ma enerveaza glicemia aia... peste tot limita maxima e 110 sau 120 si nu inteleg unde e problema...
Ma rog, pe de alta parte e bine ca fac testul, imi mai ia un pitic de pe creier.

Onutz 33+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

...saluti
Sa zicem ca de azi oficial sunt si eu in concediu, azi am avut o zi crunta la job, am venit asa, mai mult tarandu-ma, obosita moarta.Eh, dar ma remontez cand ajung aici, printre si cu voi!
Bioana, multumesc frumos- Lucian este greierasul lui Onutz, dar oricum pustii nostri sunt prieteni inca din burtica, asa ca e cam acelasi lucru.

Mie nu imi e somn ziua mai deloc, noaptea dorm, dar din cauza de piciorusele astea mici si bine plasate in coastele mele, am durerile astea nebune sub sani, care se combina la greu cu arsurile (Onutz, bun venit in club!-insa nici nu stii ce rau imi pare ca nu ai scapat de ele, bine macar ca au aparut mai tarziu, eu ma lupt cu ele de mult timp si e tare rau.
Cu glicemia..relax, te rog nu te speria inainte sa faci testul de glucoza, ok? Poate ca are sa fie bine, iar bebe Lucian are greutate super ok, nu e urias, cum ar fi daca ai avea diabet...

Si eu sunt convinsa ca daca aveti sansa sa gasiti niste tampoane deja facute, maaari (cele pt incontinenta urinara sunt perfecte!)-ar fi mult mai bine decat sa vi le faceti din vata, care se lipeste si nu vreau sa ma gandesc cum e cand trebuie scoase/schimbate!(chiar daca ke imbracati in pansament, mi se par arhaice, atata timp cat puteti gasi unele gata facute, care stau acolo mult mai bine si va luati o punga intreaga, sa va faceti treaba cu ele)

Mamide2, eu raportez cele 6 kile de care inca nu am trecut, desi mananc, dar-ca si tine si probabil ca mai toate fetele- recunosc ca si daca as vrea nu mai intra, ca nu mai e loc sa inghesui sa ma satur, asa ca mananc asa, mai a la vrabicescu
Asa, ca tot vorbiti de chestii care contin cioco, incercati va rog sa le papati dimineata sau undeva pana spre 3-4 dupa amiaza, ca bagate seara agita bebeii de numa numa, asa ca sa nu va mirati daca va inghintesc noaptea, dupa ce ati papat ditamai portia de praji cu cioco-cacao-spre seara..

Nu am vergeturi deloc, desi nu am mai avut timp de ulei de nici un fel cu programul meu nebun de la serviciu, -si sper sa nu dea buzna peste mine acum, catre final!..

Popico, ia lucrurile asa cum vin, vezi tu cum va fi, ca doar si daca doare, scapam intr-o zi, nu o sa dureze o saptamana nasterea, nu? zau! eu sunt hotarata sa nu stau lipita de gandul asta cu "oare cum o sa fie si cat or sa fie contr. de intense, cat si cum o sa doara?"- fiindca :
1.nu stiu sa imi raspund, nici o nastere nu e la fel cu a altcuiva
2.poate corpul (si bebe) vor sa ne ajute si are sa fie mai usor de cat de asteptam
3.nu ne ajuta cu nimic gandurile astea, ci creeaza o stare de panica sau un stres non necesar, asa ca eu si in zona asta sunt ZEN si prefer sa astept momentele alea calma si ma rog sa trec prin ele cu bine si sa fim sanatosi si eu si bebele, ca asta e cel mai important.
Pls incearca sa o asculti pe mama ta, zau ca daca nu dai tu cu aspiratorul nu moare nimeni (valabil si pentru Andie)-si mai sunt si consorti prin imprejurimi,daaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

Eu am o nelamurire: care sunt cele 15 surprize nedescoperite, la bebelusi? Banuiesc ca vorbim de mamicile care doar au salutat la inceput si au uitat, un pic, de Odisee si de noi, nu?..
Oricum, constat ca fetitele sunt fruncea

Irina, eu nu am mai auzit sa nu iti des poze la eco, ai vreo sansa sa mergi la vreun cabinet privat? Ca nu inteleg ce medic e ala care la asa o varsta inaintata a sarcinii nu e in stare sa te lamureasca si sa iti ofere informatia pe care o astepti...
Poti eventual suna si cere sa vb cu ea si sa ii spui ca esti f nelinistita si nemultmita de ultima eco si ca esti ingrijorata si vrei sa o repete si sa te lamureasca.Asa e normal!Sigur bebe e bine, insa dr e mai putin ok, clar!

Ok, va pup pe toate, burticutelor, cu mult drag!

32 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

maseaua mea de minte este sparta , nu mai poate fi salvata din pacate , incepusem procesul de scoatere chiar cu cateva zile inainte de ami iesi testul pozitiv , nu am mai apucat sa fac radiografia
am tot incercat dea lungul saptamanilor cu usturoi si diverse chesti babesti , a mers la inceput , am fost si la dr sa imi puna pansament cu solutie acolo , acum nu mai merge nimic , de o luna nu dorm si nu mananc, nu pot a mestec , pasez mancarea si o amestec cu apa ca la bebelusi , este groaznic .
am primit aviz de la gineco pt extractie dar cu conditia ca dupa sa ma duc direct la spital , eu avand deja contracti dureroase .....
imi este atat de teama .......mi-am pregatit si geanta de spital.
nu mai pot nici sa vb de durere , ma scoate din minti , ma doare cu ureche cu ochii , este groaznic
vineri la ora 21 am programarea, am pus-o tarziu ca sa fie drumul mai liber in caz de ceva
sa incerc sa iau un calmant ceva inainte ...? nu stiu ce sa fac

sa imi tineti pumnii....nu vreau sa fiu prima care nasc :-)

31

---------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Sfatul meu e sa te duci la medic sa o scoti.
Eu am avut o unghie incarnata, care s-a tot infectat o luna de zile, zi de zi. M-am incapatanat sa o tratez cu diverse, de la leacuri babesti la creme si solutiii aplicate local. Dupa o luna mi-am dat seama ca o sa nasc si infectia nu o sa-mi treaca. Nu mai spun de dureri. In final am ajuns la chirurgie. Mi-a facut o mica anestezie locala si nu am luat antibiotic deloc.M-a durut suficient cateva secunde,dar inca din prima zi am scapat si de durere si de infectie. Acum am convingerea ca am gresit stand atat cu infectia aceea permanent in organism. Pana la urma am facut si anestezia de care ma tot feream si am tinut si copilul intr-un corp care se tot lupta cu infectia.

Silvia 32+ mami de Maria si Petri 6 ani

Mergi la inceput